ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – Προκάλεσε για μια ακόμη φορά ο Αντιδήμαρχος του κυρίου Τσέπελη Σιαμπάν Μπαντάκ

Αυτοί που δίνουν νομικές συμβουλές στον κύριο Φανουράκη και παίρνει φόρα και γράφει ότι…γράφει στις εξώδικες διαμαρτυρίες του, τον ενημέρωσαν ότι για να υπάρχει συκοφαντία, πρωτίστως πρέπει να υπάρχει εκτός τους ψεύδους και…δόλος από πρόθεση; Κι ότι μετά το ταξίδι της αποστολής του Δήμου Ξάνθης στις Βρυξέλες όπως αποδείχτηκε, ο πρώτος που είπε ότι θα…πληρώσουμε εμείς τα έξοδα από τη τσέπη μας ήταν ο κύριος Μπούτος;
ΑΛΕΚΤΩΡ

*Η Άγκυρα ετοιμάζει μεγάλη προβοκάτσια και εκμεταλλεύεται τους αδύναμους τοπικούς παράγοντες αποκάλυψε χθες ο Πέτρος Ούτσης που αν κατάλαβα καλά του αρέσει να ασχολείται με θέματα….διπλωματίας!

Σημείωσε λοιπόν ο Πέτρος Ούτσης στο άρθρο του μεταξύ των άλλων και τα εξής:

«Η Άγκυρα μέσω ενός μηχανισμού στην Θράκη, Τουρκικό Προξενείο, Παράλληλες Δομές και πράκτορες, εφαρμόζει ένα σχέδιο εδώ και 25 χρόνια που ως κύριο στόχο έχει τους ίδιους τους μουσουλμάνους της περιοχής, τους οποίους ακόμη και σήμερα δεν μπορεί να ελέγξει.

Στο σχέδιο αυτό που εφαρμόζει και ξεδιπλώνεται έντονα τα τελευταία χρόνια, είναι οι συνθήκες δημιουργίας μιας περιοχής με «Μαλακά Σύνορα». Σε αυτή την περίπτωση στόχος είναι οι τοπικοί φορείς οι οποίοι είναι ευάλωτοι στο πάθος τους για την εξουσία και την άγνοια τους»

…..

*Την Απάντηση του Υπουργείου Εσωτερικών για το Μειονοτικό Γυμνάσιο-  Λύκειο Ξάνθης μας κοινοποίησε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ κύριος Μπαράν Μπουρχάν με τον ανάλογο μάλιστα πρόλογο.

Φιλοξενώ αυτούσιο το δελτίο τύπου στο στήλη:

«Σε συνέχεια της Ερώτησής μου στις 8-10-2019 προς το Υπουργείο Εσωτερικών αναφορικά με το πρόβλημα στέγασης του Μειονοτικού Γυμνασίου – Λυκείου Ξάνθης μας απάντησε αναφορικά με τις χρηματοδοτήσεις που έχουν δοθεί 

Η απάντηση αυτή ουδόλως καλύπτει ούτε εμένα, ούτε τους συμπολίτες μου, καθώς δεν αναλαμβάνει το Υπουργείο τις δέουσες ευθύνες για να δοθεί  λύση είτε προσωρινά με την τοποθέτηση ΠΡΟΚΑΤ στο χώρο του παραρτήματος, είτε μια οριστική λύση για τη στέγασή  του.

Καταφανής επομένως ο εμπαιγμός του Υπουργείου δίνοντας μια τόσο ελλιπή και πρόχειρη απάντηση σε ένα μείζονος σημασίας ζήτημα, που ταλαιπωρεί εδώ και καιρό την τοπική κοινωνία, με το να μην απαντά επί της ουσίας στα ερωτήματα που έθεσα με την Ερώτησή μου.

Αναμένω φυσικά και τις απαντήσεις των δύο συνερωτώμενων Υπουργείων (Εσωτερικών και Παιδείας) ευελπιστώντας σε ουσιαστικότερη και πιο εμπεριστατωμένη απάντηση στο καίριο αυτό θέμα του τόπο μας».

-Το δικό μου ερώτημα στον κύριο Μπαράν Μπουρχάν!

-Μπορείτε κύριε βουλευτή να μας απαντήσετε, πως είναι δυνατόν το Ελληνικό Κράτος να χρηματοδοτήσει την κατασκευή ενός νέου ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ Μειονοτικού σχολείου Ξάνθης;

Γιατί περί ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟΥ πρόκειται κι όχι περί  Ελληνικού δημοσίου σχολείου όπου άνετα μπορούν να πάνε όλα τα παιδιά της μειονότητας.

Περιμένω με αγωνία την απάντησή σου.

……….

*Προκάλεσε για μια ακόμη φορά ο Αντιδήμαρχος του κυρίου Τσέπελη Σιαμπάν Μπαντάκ, γιος του γνωστού Σιαμπάν Υποψηφίου του Τουρκικού κόμματος DEB με την συμπεριφορά του…

Συγκεκριμένα  την ώρα της ερώτησης της παράταξης «Αγάπη για την Ξάνθη μας» που αφορούσε την παρουσία του δημάρχου Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη και αντιδημάρχων στα εγκαίνια του νέου χώρου του συλλόγου ΤΟΥΡΚΩΝ Επιστημόνων Δυτ. Θράκης και την νομιμοποίηση του παράνομου «Ψευτομουφτή» Ξάνθης κ.Αχμέτ Μετέ να κραυγάζει: «Από μικρό παιδί ακούω αυτά. Πότε εμείς βλάψαμε την πατρίδα μας; Πότε αμφισβητήσαμε την ελληνικότητα της Θράκης; Ποιο ήταν το έγκλημα του δημάρχου; Επιτέλους …Φτάνει πια!»

….

*Και η απάντηση της «Α»:

Κύριε Σιαμπάν μην του κάνεις κι άλλο κακό του Δήμαρχου κ.Τσέπελη αλλά αφού μας προκαλείς σου λέμε λοιπόν ποιο είναι το …«έγκλημα» που συνιστά σαφέστατη ΠΑΡΑΒΑΣΗ καθήκοντος του συγκεκριμένου κυρίου:

  1. Το ότι στην εκδήλωση πρωταγωνιστής και παρών ήταν ο ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ψευδομουφτής κ.ΜΕΤΕ, φερέφωνο του Ερντογάν και τον νομιμοποίησαν με την παρουσία τους ο κύριος Τσέπελης με τον κύριο Φανουράκη και τους αντιδημάρχους του. Και δεν μιλούσε ελληνικά αλλά μόνο ΤΟΥΡΚΙΚΑ!
  2. Το ότι ήταν ο Τούρκος Πρόξενος της γείτονος χώρας και κεντρικός ομιλητής. Τι δουλειά είχε εκεί; Και μάλιστα αποκαλώντας τον Δήμαρχο Ξάνθης, Δήμαρχο Iskece κατά την ομιλία του στα ΤΟΥΡΚΙΚΑ!!!
  3. Το ότι αμφισβητούν οι Τούρκοι ανοιχτά με αυτούς τους συλλόγους, την συνθήκη της Λωζάνης.
  4. Το ότι ο συγκεκριμένος σύλλογος είναι παράρτημα του Συλλόγου Τούρκων Επιστημόνων Δυτ. Θράκης Ευρώπης! (σ.σ. Το αναφέρει και ο Κυριάκος Βελόπουλος στην ερώτησή του)
  5. Και τέλος για πες μας κύριε Σιαμπάν Μπαντάκ…..Αυτή η πρασινοασπρόμαυρη σημαία που συχνά πυκνά εμφανίζεται στις εκδηλώσεις και του συγκεκριμένου συλλόγου όπως και της ΤΕΞ κλπ είναι του…Παναθηναϊκού ή της… “αλύτρωτης” Τουρκικής Θράκης;;;

Περιμένω όλο αγωνία την απάντησή σου….

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ