ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ – Συνάντηση Στυλιανίδη – Χέρμαν: Ζήτησε την μεταφορά του Κέντρου Εκπαίδευσης της FRONTEX από την Πολωνία στις Σχολές Αστυνομίας της Θράκης

Υπάρχει απάντηση αντίστασης στις ρυθμίσεις Θεοδωρικάκου! Να μην πατάει καμιά παράταξη της αντιπολίτευσης! Μπορούν να το τολμήσει οι παρατάξεις Δημαρχόπουλου, Μελισσόπουλου, Γιάννη Παπαχρόνη, Χατζηθεοδώρου και Λύρατζη; Να κάνουν την αρχή; Θα δείτε τι έχει να γίνει πανελλήνια..! Πάταγος!

*Συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Εσωτερικών της Βαυαρίας κ. Χέρμαν είχε ο Βουλευτής Ροδόπης και Πρόεδρος της Επιτροπής Αναθεώρησης του Συντάγματος Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης.

Συζήτησαν κυρίως για το μεταναστευτικό, θέμα που απασχολεί ιδιαίτερα την Γερμανική Κυβέρνηση, αλλά και για την προσέλκυση Γερμανικών επενδύσεων στην Ελλάδα.

Ο κ.Χέρμαν που γνωρίζεται και έχει συνεργαστεί με τον Ευριπίδη Στυλιανίδη από το παρελθόν, όταν ήταν Υπουργός Εσωτερικών της Ελλάδας, είχε επίσης συναντήσεις με τους Υπουργούς απροστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοίδη και Εσωτερικών Τ.Θεοδωρικάκο καθώς και με τη Ντόρα Μπακογιάννη.

….

*Ο Βουλευτής Ροδόπης δεν παρέλειψε να θέσει στον συνάδελφο του το θέμα τη μεταφοράς του Κέντρου Εκπαίδευσης της FRONTEX από την Πολωνία στις Σχολές Αστυνομίας της Θράκης και να ζητήσει τη συμπαράσταση του σε αυτή τη διαπραγμάτευση. Ο Βαυαρός Υπουργός υποσχέθηκε ότι θα μεταφέρει το σχετικό αίτημα που στήριξε και η Ντόρα Μπακογιάννη στον Υπουργό Εσωτερικών της Γερμανίας και πρώην Πρωθυπουργό της Βαυαρίας κ. Σεεχόφερ στηρίζοντας την πρόταση «του παλιού του φίλου και συναδέλφου Ευριπίδη» όπως είπε.

*Μετά το συμβάν στην Αμαλιάδα, άλλο ένα αιματηρό περιστατικό με πρωταγωνιστές μαθητές, σημειώθηκε σε σχολείο στην Καλλιθέα.

Συγκεκριμένα, πανικός επικράτησε σε σχολείο της Καλλιθέας, όταν ένας 14χρονος χάραξε έναν συνομήλικο του με τα κλειδιά του.

«Άρχισε να με χτυπάει με τα κλειδιά και τον χτύπησα πίσω. Και αυτός με «χαράκωσε» με τα κλειδιά», δήλωσε στον Alpha το θύμα της επίθεσης.

«Τρόμαξα λίγο γιατί είχε μικρή απόσταση από το μάτι μου. Και επίσης δεν το έκανε μόνο σε μένα, αλλά και σε άλλα παιδιά, όμως δεν είναι τόσο σοβαρό όσο σε μένα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

….

*Το πρόσωπο του μαθητή γέμισε με αίματα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παίδων Αγλαΐα Κυριακού». Χθες, ο 14χρονος δεν πήγε στο σχολείο του, αλλά στο νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί σε μια σειρά εξετάσεων.

……

*Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League συνεδρίασε την Παρασκευή το μεσημέρι έχοντας στην ατζέντα αρκετά θέματα μεταξύ των οποίων αυτό για τις ποινές των ομάδων που δεν θα αδειοδοτηθούν τον επόμενο Μάιο.

Τόσο ο Παναθηναϊκός που δεν αδειοδοτήθηκε πρόπερσι, όσο και ο Πανιώνιος που δεν αδειοδοτήθηκε πέρυσι ήθελαν να καταργηθεί το -6. Αυτή η πρόταση όμως ούτε καν συζητήθηκε καθώς βρήκε την αντίδραση των υπολοίπων ομάδων που έλεγαν πως δεν μπορεί κάθε τρεις και λίγο να αλλάζουν οι ποινές.

Οπότε αποφασίστηκε να παραμείνουν οι ίδιες για όσες ομάδες δεν πάρουν άδεια φέτος, για το πρωτάθλημα της περιόδου 2020-21 δηλαδή, να ισχύσει και πάλι το -6 για τις ομάδες που δεν παίρνουν άδεια λόγω χρεών και το πρόστιμο των 20.000 ευρώ για τις ΠΑΕ που έχουν πρόβλημα βιωσιμότητας. Επίσης στη συνεδρίαση αποφασίστηκε να συσταθεί επιτροπή που θα συναντηθεί με τον Υφυπουργό Αθλητισμού ώστε να προτείνουν αλλαγές στο νέο νομοσχέδιο.

ΟΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Η ΚΑΤΙΝΑ

Ποτέ μα ποτέ Κυβέρνηση δεν έχει δημιουργήσει τέτοιο προβληματισμό ευνοώντας δυστυχώς την αδιαφάνεια και την διαπλοκή, όσο η σημερινή Κυβέρνησή ….ΜΑΣ! Δηλαδή η Κυβέρνηση που ψηφίσαμε όλοι μας για να απαλλαχτούμε υποτίθεται από τον ΣΥΡΙΖΑ και να καθυποταχτούμε δυστυχώς στα συμφέροντα των απευθείας αναθέσεων, της σκοτεινής διαχείρισης, του θράσους και των…λαμογιών που πήραν θάρρος και κάνουν ότι θέλουν στους περισσότερους δήμους.

Και το χειρότερο όλων; Αυτοί οι οποίοι είναι δυσαρεστημένοι περισσότερο, είναι οι …..νεοδημοκράτες! Υποψήφιοι δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, και ψηφοφόροι! Με το ζόρι δηλαδή ο Κυριάκος μας στέλνει στο …ΣΥΡΙΖΑ και στο ΚΙΝΑΛ;

Μήπως;

Η ΚΑΤΙΝΑ