Σσσσ…Ψίθυροι – Διακινητές καθοδηγούσαν πεζοί 10 λαθρομετανάστες σε αγροτική περιοχή του Σάκκου Έβρου

ΑΚΟΥ ΤΙ ΕΙΠΑΝ
Από 1 Σεπτεμβρίου 2019 λοιπόν που άλλαξε η Δημοτική Αρχή, οι δημοσιεύσεις πάνε πλέον κατά κόρον σε τρεις συγκεκριμένες ημερήσιες εφημερίδες και στην εβδομαδιαία της πόλης που όλες συμπτωματικά έχουν ταχτεί και με… φανατισμό υπέρ του κυρίου Τσέπελη, του Φανουράκη και του γιατρού Ιπποκράτη Καμαρίδη!
Ο υπάλληλος που της διακινεί μάλιστα είναι και αυτός που τις… διακινούσε επί Κυριάκου Παπαδόπουλου – Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου..!
Σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα λοιπόν (σ.σ. Μέχρι και χθες το πρωί που συζητήσαμε το θέμα με τους Νομικούς μας συμβούλους), είναι πράγματι απίστευτο αυτό που συμβαίνει κι έχει βέβαια στόχο οι εφημερίδες που ασκούν κριτική στη σημερινή δημοτική αρχή και κυρίως στους Τσέπελη και Φανουράκη, ή θεωρούνται όχι τόσο του «στενού» περιβάλλοντος  και να καταφέρονται και κατά των αντιπάλων τους, τυγχάνουν μιας ΠΡΩΤΟΦΑΝΟΥΣ ΕΥΝΟΙΑΣ! Έχοντας ήδη πάρει στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα το 95% των δημοσιεύσεων του Δήμου Ξάνθης!!!
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στη στήλη «Δεν είναι όλα μαύρα» του «Μαχητή»)
-«Μαγαζί» τους είναι ο Δήμος…Ότι θέλουν κάνουν!

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
Δεν ξέρω πως την έχουν «δει» στο Δήμο Ξάνθης οι κύριοι Φανουράκης και Τσέπελης, αυτό όμως που θα παρατηρήσω εγώ είναι ένα. Ότι λειτουργούν  σαν…ιδιοκτήτες του επιχειρώντας απροκάλυπτα να τον «χρησιμοποιήσουν» μαζί με τις υπηρεσίες, ως ένα «μαγαζί» που λειτουργεί απέναντι στα ΜΜΕ ανάλογα με τα προσωπικά τους συμφέροντα. Τους λιβανίζεις και λες ΝΑΙ σε όλα; Τότε ανοίγουν οι «κάνουλες» και σου κάνουν όλα τα κέφια…Τους ασκείς κριτική και δεν συμβαδιζεις ανάλογα με τα προσωπικά τους συμφέροντα; Τότε σε…αποκλείουν και προσπαθούν να σε «εξοντώσουν» και να σε …φιμώσουν!
Με μια διαφορά. Ότι εκτός από αυτούς που δίνουν τις «εντολές» υπεύθυνοι είναι και οι υπάλληλοι του  Δήμου Ξάνθης. Ο κύριος Κυριάκος Πεπονίδης για παράδειγμα, έχει πάρει…προφορικές εντολές από τους κυρίους Φανουράκη και Τσέπελη σε ποιες εφημερίδες θα στέλνει τις δημοσιεύσεις του Δήμου Ξάνθης ή…γραπτές; Περιμένω με ανυπομονησία να μάθω…!
(Σ.Σ. Και το κακό είναι ότι τον προειδοποιήσαμε κιόλας…και συνέχισε δυστυχώς τα δικά του!)
Σταύρος Μωρ.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τρόμαξε όλη την Ξάνθη η χθεσινή πτήση στρατιωτικών αεροπλάνων πάνω από την πόλη. Δείτε το την ώρα που περνάει πάνω από το ρολόι της πλατείας

Συνέντευξη τύπου για το Χρυσό στην Κομοτηνή

Μεγάλη συνέντευξη για τις επιπτώσεις του Χρυσού στη Θράκη, θα δοθεί στην Κομοτηνή, την ερχόμενη Δευτέρα στις 7 το απόγευμα, στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης. Το παρών τους θα δώσουν ο Δήμαρχος Κομοτηνής, Ιωάννη Γκαράνη, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Ιωάννης Ζαμπούκης, ο Δήμαρχος Μαρωνείας- Σαππών, Κωνσταντίνος Χαριτόπουλος, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ, Ευάγγελος Λαμπάκης και εκπρόσωπο της Διανομαρχιακής Επιτροπής Ροδόπης- Έβρου κατά της εξόρυξης και μεταλλουργίας χρυσού στη Θράκη.

Επίσης δρομολογούνται και επισκέψεις στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Πρωθυπουργό και τους αρχηγούς των υπόλοιπων πολιτικών κομμάτων, όπου θα τεθεί το θέμα, επαναλαμβάνοντας την εδώ και 20 χρόνια αρνητική στάση της κοινωνίας της Θράκης, στις μεταλλευτικές δραστηριότητες.

Συνελήφθησαν 3 ημεδαποί για παράνομες οικοδομικές εργασίες στο Παληό Καβάλας

Συνελήφθησαν την 6-11-2019 το πρωί, στο Παληό Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καβάλας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 56, 51 και 33 ετών, διότι εντοπίστηκαν να εκτελούν οικοδομικές εργασίες, σε οικία ιδιοκτησίας 81χρονου ημεδαπού, στερούμενοι της απαιτούμενης άδειας της αρμόδιας αρχής.

Δ. Χαρίτου: «Αβέβαιο το εργασιακό μέλλον για 5.066 δασεργάτες στην Ελλάδα, 44 στο νομό Ροδόπης»

Αβέβαιο είναι το εργασιακό μέλλον για 5.066 δασεργάτες ανά την Ελλάδα, εκ των οποίων 44 στο νομό Ροδόπης, με την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας να τηρεί σιγή ιχθύος για το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για την πυροπροστασία, που λήγει τις επόμενες μέρες.

«Την εμπειρία που απέκτησαν οι ωφελούμενοι του προγράμματος μπορούν να την αξιοποιήσουν σε συναφή επαγγέλματα με την εύρυθμη λειτουργία του δάσους, ενώ στο πλαίσιο μιας λελογισμένης μοριοδότησης, μπορεί να προσμετρηθεί κατά την πραγματοποίηση μόνιμων προσλήψεων προσωπικού για την πυροπροστασία στο εγγύς μέλλον», τόνισε ο κ. Χαρίτου μετα από συνάντηση που είχε μαζί τους.

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είχε ξεκινήσει και ανανεώσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Τίποτα από τα παραπάνω δεν δείχνει να συμμερίζεται η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας», δήλωσε καταλήγοντας ο κ. Χαρίτου.

Αλεξανδρούπολη: Διαμαρτυρία ΕΕΔΥΕ για την παρουσία του Αμερικάνικου στρατού

Διαμαρτυρία ενάντια στην παρουσία του αμερικανικού στρατού στην Αλεξανδρούπολη διοργανώνει σήμερα (Παρασκευή), στις 6:30μμ μπροστά στο Δημαρχείο η Επιτροπή Ειρήνης Αλεξανδρούπολης. (ΕΕΔΥΕ)

«Η κυβέρνηση ΝΔ όπως και η προηγούμενη ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο του Στρατηγικού Διαλόγου, εργάζεται συστηματικά ώστε να αμβλυνθούν τα αντιαμερικανικά αισθήματα του λαού και της νεολαίας. Γνωρίζουν ότι τα σύννεφα του πολέμου δεν φεύγουν με «φιλικούς» αθλητικούς αγώνες, η αγωνία κάθε προοδευτικού ανθρώπου δεν κατευνάζει με διαφημίσεις από τα θετικά όπως λένε ανταλλάγματα. Η «Καριέρα» και τα «Ματωμένα» βιογραφικά δεν ταιριάζουν σε κανέναν νέο επιστήμονα, που πρέπει να θέσει τις γνώσεις του στην υπηρεσία της λαϊκής ευημερίας και τη φωνή του στην ανάπτυξη της αντιπολεμικής – αντιιμπεριαλιστικής πάλης,» αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η Επιτροπή Ειρήνης ,η οποία μεταξύ άλλων ζητά:

Να καταγγελθεί η ελληνοαμερικανική “Συμφωνία Αμοιβαίας Συνεργασίας”.

  • Να κλείσουν οι αμερικανο ΝΑΤΟικές βάσεις στην περιοχή και σε όλη τη χώρα.
  • Καμιά συμμετοχή των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων σε αποστολές στο εξωτερικό.

Διακινητές καθοδηγούσαν πεζοί 10 λαθρομετανάστες σε αγροτική περιοχή του Σάκκου Έβρου

Συνελήφθησαν την Τετάρτη (6-11-2019) το πρωί, σε αγροτική περιοχή του Σάκκου Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας, τρεις (3) αλλοδαποί διακινητές, ηλικίας 41, 34 και 19 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δράστες, διότι τους εντόπισαν να καθοδηγούν, πεζή, δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες, προωθώντας τους με αυτό τον τρόπο, παράνομα, στην ενδοχώρα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας.

ΑΙΝΙΓΜΑ
Δηλαδή αν κατάλαβα καλά μια ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ που έχει άμεση σχέση με τον έλεγχο  των μαγαζιών και ακινήτων της πόλης –όπως η Νεότερων Μνημείων- ζητάει και παίρνει επιχορηγήσεις από το Δήμο Ξανθής, Δήμαρχος του οποίου είναι ο κύριος Τσέπελης, επιχειρηματίας μαγαζιών στη Παλιά πόλης; Κύριε Υπουργέ του Υπουργείου Πολιτισμού;

Ισόβια για τους παιδεραστές ζητά η Ελληνική Λύση

Για «αντιγραφή του προγράμματός» της κατηγορεί την κυβέρνηση η Ελληνική Λύση, με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού Δικαιοσύνης κ. Τσιάρα αναφορικά με την αυστηροποίηση των ποινών για τα εγκλήματα παιδεραστίας.

«Η Νέα Δημοκρατία, έστω και προσφεύγοντας για άλλη μία φορά στην αντιγραφή του προγράμματος του κόμματός μας, προτίθεται να πράξει κάτι που εμείς φωνάζουμε εδώ και πολύ καιρό» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση και υπογραμμίζει:

«Αυστηροποίηση των ποινών για τους παιδεραστές – αν και η Ελληνική Λύση επιμένει στην επιβολή των ισοβίων σε βάρος εκείνων που εγκληματούν πάνω σε μικρά παιδιά».

Δράμα: Συνελήφθη 49χρονη αλλοδαπή με 260 πακέτα λαθραίων τσιγάρων και μισό κιλό λαθραίου καπνού

Συνελήφθη την Τετάρτη (6-11-2019) το απόγευμα, στη Δράμα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου καπνικών προϊόντων, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, 49χρονη αλλοδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί εθνικού τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε η 49χρονη, εντόπισαν 260 πακέτα τσιγάρων και δέκα (10) συσκευασίες με καπνό, συνολικού βάρους 500 γραμμαρίων, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω πακέτα λαθραίων τσιγάρων, η ποσότητα λαθραίου καπνού και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.