ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ – Παραιτήθηκε από δημοτική σύμβουλος η Χρυσούλα Δημούδη, πανηγυρίζει ο Πάνος Αμβροσιάδης!

Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο για την «κατάσταση» του Πασχάλη Λύρατζη με τον Τσέπελη το βράδυ της Τετάρτης στην συνεδρίαση της Οργανωτικής. Ότι καλό είχε τόσο καιρό στο δημοτικό συμβούλιο το «αμαύρωσε» με τα….αλληλο-εγκώμιά του με τον Τσέπελη. Απλά…Λύρατζης. «Πάτωσε» εξ’ αιτίας της διγλωσσίας του στις εκλογές και συνεχίζει

*Αυτήν την Κυριακή 10 Νοεμβρίου στις 9.30 η ώρα το πρωί θα γίνουν τα 40 της Αξέχαστης Αλέκας Ταρπίδου, στον Ιερό Ναό Της Του Θεού Σοφίας από την Σταυρούλα και τη Νούλα Ταρπίδου. Όσοι την αγάπησαν και την λάτρεψαν, μπορούν να ρθούνε στην εκκλησία  ν’ ανάψουν ένα κεράκι.

……..

*Με ανάμικτα συναισθήματα δέχτηκαν χθες δημότες και δημοτικοί σύμβουλοι Ξάνθης, την παραίτηση της Χρυσούλας Δημούδη από το αξίωμα της δημοτικής συμβούλου!!! Ενώ όλοι γνωρίζουμε τι αγώνα έκανε για να εκλεγεί και τι σήριαλ παίχτηκε με την επαναμέτρηση των σταυρών, που την εκλογή της αμφισβήτησε ο μέχρι πρότινος αναπληρωματικός, Πάνος Αβροσιάδης.

Το δικό μου σχόλιο όταν το έμαθα χθες, μολονότι η ίδια επικαλείται προσωπικούς λόγους!

-Πολύ έντιμη και καθαρή η κυρία Χρυσούλα Δημούδη για τον τρόπο λειτουργίας της διοίκησης Τσέπελη! Πάρα πολύ!

….

*Και η άποψή μου για τον Πάνο Αμβροσιάδη. Θα λέει ΝΑΙ  σε όλα όσο του ζητάνε οι Τσέπελης, Σταύρος Καρυπιδης και Γιάννης Ζερενίδης! Αλλά θα επανέρθουμε για τον συγκεκριμένο κύριο.

…….

*Την ερχόμενη εβδομάδα ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης  κος Εφραιμίδης Νικόλαος θα λείπει από την  Ξάνθη  και θα βρίσκεται στην  Αθήνα για υπηρεσιακούς λόγους και διότι θα συμμετέχει στην συνέλευση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος. Ο κος Εφραιμίδης θα λείψει από την ερχόμενη Τρίτη μέχρι και την  Πέμπτη το βράδυ οπότε είναι προγραμματισμένη η επιστροφή του. Και αν όλα πάνε σύμφωνα με το πρόγραμμα που ισχύει σήμερα, στο γραφείο του ο κος Αντιπεριφερειάρχης θα βρεθεί και πάλι την επόμενη Παρασκευή μιας και θα λείπει και σήμερα από το γραφείο του αφού θα βρίσκεται στη Σταυρούπολη, όπου  γιορτάζει (σήμερα) ο Πολιούχος Άγιος.

……….

*Η αποκλειστικότητα μου. Υπάρχει ομως περίπτωση να ανατραπεί το πρόγραμμά του Αντιπεριφερειάρχη Ξανθής Νίκου Εφραιμίδη αφού την Ξάνθη αναμένεται να επισκεφθεί ο Άδωνης Γεωργιάδης  Υπουργός Ανάπτυξης και Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Οι δικές μου πληροφορίες τι λένε. Ότι ο Άδωνις  Γεωργιάδης αναμένεται να επισκεφθεί την Ξάνθη εντός του Νοεμβρίου.

-Καθότι   το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μηνός , δεν θέλει να λείπει από την Αθήνα αφού  τέλη του μήνα  είναι και το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας. Άρα οι μέρες του Νοεμβρίου είναι πολύ λίγες ελεύθερες και κατά πάσα πιθανότητα θα μας έρθει την σύντομα..

………

*Πολύ ενδιαφέρουσα η ανακοίνωση του Κυνηγετικού Συλλόγου Ξανθής και ιδού τι αναφέρει:

«Καλούμε τους εκπροσώπους των ομάδων που κυνηγούν αγριογούρουνο και δραστηριοποιούνται κοντά στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου και ώρα 12:00 στα γραφεία του Συλλόγου, σε έκτακτη σύσκεψη μετά την εμφάνιση κρούσματος αφρικανικής πανώλης κοντά στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα.

Στην συνέχεια θα μεταβούμε στο Δασαρχείο Ξάνθης όπου θα συναντηθούμε με εκπρόσωπο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και τον Δασάρχη Ξάνθης, όπου θα υπάρξει ενημέρωση και προγραμματισμός δράσεων για κυνήγι αγριόχοιρου.

Η παρουσία σας είναι απαραίτητη.»

….

*Έμαθα από συνάδελφο οτι ο γιατρός και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτης  Καμαρίδης, έστειλε δήλωση απάντηση στον εκδότη του Μ για την παραίτηση της κυρίας  Χρυσουλας Δημούδη απο το αξίωμα της δημοτικού συμβούλου…

Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Δεν δημοσιεύουμε την δήλωσή του για έναν μόνο λόγο. ΔΕΝ μας την έστειλε!

……..

*Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες εκλογής ανάδειξης των νέων διοικήσεων των οργάνων του Τεχνικού Επιμελητηρίου και ιδού τι αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου:

«Οι συνάδελφοι Μηχανικοί με την αθρόα συμμετοχή τους απάντησαν στο κάλεσμα για συμμετοχή. Επέλεξαν πρόσωπα και συνδυασμούς που έχουν αποδείξει ότι μπορούν και θέλουν να προσφέρουν στον κλάδο και στον τόπο.

Τα αποτελέσματα για την Αντιπροσωπεία του Περιφερειακού Τμήματος Θράκης έχουν ως εξής:

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΘΡΑΚΗΣ

(ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Ψηφίσαντες: 1036

Έγκυρα: 1010

Άκυρα: 15

Λευκά: 11       

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ           ΨΗΦΟΙ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ του ΤΕΕ Θράκης       141

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ    687

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 57

ΣΥΜΜΑΧΙΑ για ένα ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΤΕΕ    53

ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΛΕΣΙΑΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ     72

Από το Γραφείο Τύπου ΤΕΕ-Θράκης»

ΟΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Η ΚΑΤΙΝΑ

Έντονη αίσθηση χθες στην κοινή γνώμη από την απόφαση της Χρυσούλας Δημούδη να τα «παρατήσει» και να «παραιτηθεί» για προσωπικούς λόγους όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ίδια.

Ποιοι είναι αυτοί οι προσωπικοί λόγοι, ειλικρινά δεν γνωρίζω αλλά στα δημοτικά συμβούλια για να είμαι ειλικρινής την έβλεπα τον τελευταίο καιρό αμίλητη και γενικά σιωπηρή σε αντίθεση βέβαια με παλιά…

Τα συναισθήματα του κόσμου; Οι περισσότεροι στεναχωρέθηκαν πολύ γιατί η Χρυσού Δημούδη ήταν από τα λίγα πολύ σοβαρά, έντιμα και αξιόπιστα στελέχη της παράταξης Τσέπελη και απορούμε όλοι όσοι την γνωρίζουμε καλά –κι εγώ προσωπικά-πως ανέχονταν τις συμπεριφορές του Φανουράκη και ορισμένων άλλων…Τελικά τα βρόντηξε και στη θέση της μπήκε ο Πάνος Αμβροσιάδης που…πανηγύριζε φυσικά!!! Και κερνούσε όλο τον κόσμο…

Η ΚΑΤΙΝΑ