ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ

Από την Τετάρτη 12 έως και την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου στο Λαογραφικό & Ιστορικό Μουσείο Ξάνθης το 9ο Φεστιβάλ Γερμανόφωνου Κινηματογράφου

*Με πολύ ωραίο τρόπο έκλεισε την εβδομάδα του ο Πασχάλης Λύρατζης και δεν παρέλειψε να μας ενημερώσει μέσω fb:

«Όταν μετά από μια δύσκολη εβδομάδα η καλή Παρέα σε κάνει να ξεχνάς τα πάντα!!! Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!»

……

*Οι The Speakeasies Swing Band επιστρέφουν στην σκηνή του Nostos Live την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου, και η βραδιά όπως πάντα, αναμένεται, εκστασιακή, συγκλονιστική, φαντασμαγορική..!

Στην όμορφη βραδιά, συμπεριλαμβάνεται και pre & after party, με την DEPPYT [ Deppy Tsakiri] στα decks, ενώ συμμετέχει και στηρίζει ενεργά το Lindy Hop Xanthi-Φ.Ε.Ξ..!!

…..

ΚΑΚΙΕΣ

Αληθεύει ότι όταν ρωτήθηκε πρώην κολλητή της Ματθίλδης Μαγγίρα (ήταν μαζί και στο γκρούπ των μαζορετών της Θρακικής Σκηνής) αν θα πάει να την απολαύσει στο σώου που θα δώσει στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου, εκφράστηκε με έντονη…δυσφορία για το πρόσωπό της, με το αιτιολογικό ότι «από τη μέρα που έγιναν μεγάλες και τρανές (τα Μαγγιράκια), ξέχασαν όλες τις φίλες τους στη Ξάνθη;

Γιατί αν αληθεύει, θα πρέπει μάλλον να κάνουν και την αυτοκριτική τους γιατί ενώ μπορούσαν να πάνε κι αυτές ψηλά, προτίμησαν να παντρευτούν και να μείνουν στη  Ξάνθη, οπότε αδίκως παραπονιούνται…!

….

*Ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Θάμυρις” μας ενημερώνει:

Πριν κάποιους μήνες χορέψαμε για τον μικρό Βασίλη! Τώρα σε συνεργασία με την Ομάδα της Πόλης μας ΑΟ ΞΑΝΘΗΣ και τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ γινόμαστε ένα για να σκοράρουμε στο παιχνίδι της ζωής για την μικρή Χρυσοβαλάντω!!!! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!!

Την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου και ώρα 15:30 στο γήπεδο του ΑΟΞ στα Πηγάδια

……..

*Απίστευτο έργο τέχνης δέχθηκε η φοβερή τραγουδίστρια Μάνια Ασλάνογλου. Τι είναι αυτό; Ενας καμβάς με την προσωπογραφία της! Πραγματικά υπέροχος όπως και η ίδια άλλωστε. Ακόμα δεν έμαθα ποιος είναι ο καλλιτέχνης αλλά σίγουρα μιλάμε για μεγάλο θαυμαστή!

…..

*Σήμερα ο Νίκος Ρωμανός στο CITY Live για μια μοναδική εμφάνιση. Μαζί του ο Νώντας Δώρης, ο Λαυρέντης και η Χρύσα Παυλίδου. Τιμή εισόδου 8 ευρώ.

Τηλέφωνο για κρατήσεις 6937180079

…..

*Μετά τις επιτυχίες “Δεν σε ξέχασα ποτέ” και “Πίσω δε γυρίζω“, ο Γιώργος Καριπίδης έρχεται με το καλύτερο τραγούδι της μέχρι τώρα πορείας του.

Το δυνατό κομμάτι θα συνοδεύει ένα εξίσου δυνατό βίντεο κλιπ και αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2019.

….

ΣΦΗΝΕΣ

Ποιος γνωστός ζεν πρεμιέ ενώ έχει απορρίψει δεκάδες προτάσεις….γάμου από τις…θαυμάστριές του (και με χρήμα μάλιστα), εδώ και καιρό λόγω των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων του, αναζητεί πλέον νύφη με…πολλά λεφτά και εισόδημα μεγάλο;

Η ΤΣΟΥΧΤΡΑ