ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι Έλληνας παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός…
Στις 14/02 θα βρίσκεται στα decks του BAISERcafe|bar για μια ξεχωριστή βραδιά….
Μη το χάσεις…!.!.!.!

 

*Μια εξαιρετική πρόταση φίλου της στήλης πρόκειται να υλοποιήσει η ΘΡΑΚΙΚΗ ΣΚΗΝΗ.

Θα δημιουργήσει ειδικό γκρούπ πανάκριβων ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΩΝ ΣΤΟΛΩΝ που θα κατεβαίνουν με το Carnival club σαν ξεχωριστό γκρούπ 10-15 ατόμων με το κόστος της κάθε στολής να ξεπερνάει τις 150-200 ευρώ και να αγγίζει ακόμη και…500-600 ευρώ!!!

Ιδού μια από αυτές της στολές που ήδη έκλεισαν αλλά για του…χρόνου!

…..

*Με τη φωτογραφία του Βασιλιά Καρνάβαλου με τον Σταύρο Μωραϊτη της Θρακικής Σκηνής ξεκίνησε χθες το αφιέρωμα στον «Πειρατή» στην εκπομπή «Αλήθεια με τη Ζήνα» από το Star Channel.

Μια φωτογραφία που συγκίνησε και τον Σταύρο αλλά και τη Θρακική Σκηνή!

*Σημειώνω ότι η χθεσινή εκπομπή ΑΛΗΘΕΙΕΣ με τη Ζήνα με φιλοξενούμενο τον Βασιλιά του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού, χτύπησε «κόκκινο» στο συγκεκριμένο μισάωρο, ξεπερνώντας και την Μενεγάκη!

Μπράβο Παναγιώτη Γεωργίου.

…..

*ΚΟΥΙΖ. Γιατί «εξαφάνισε» χθες ο Τσέπελης τον Πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού Ηλία Ασκαρίδη και μίλησε μόνον αυτός στην εκπομπή ΑΛΗΘΕΙΕΣ με τη Ζήνα; Λέγοντας φυσικά…αρλούμπες;

-Τέτοια Προεδράρα γιατί την έχει; Μόνο για να υπογράφει τις…απευθείας αναθέσεις και να κάνει d.j όλους τους….στρατιωτικούς;

(σ.σ. Απορώ πως θα κόψουν οι συγκεκριμένοι άνθρωποι τιμολόγιο….)

……

ΚΑΚΙΕΣ
Τελικά αυτό δεν είναι Ξανθιώτικο Καρναβάλι, αλλά…Τσεπελικό Καρναβάλι, αφού ακόμη και μουσική στην παρέλαση θα παίζει ο υποψήφιος δημοτικός του σύμβουλος Φώτης Ίλτσιος. Όχι βέβαια ότι ο συγκεκριμένος d.j. δεν είναι καλός, αφού επί σειρά ετών έπαιζε μουσική στο Edem club και στο My και τον επέβαλε φυσικά και η Φένια στον Πρόεδρο Ηλία Ασκαρίδη, δεν είναι δυνατόν όμως να «διώχνεις» άλλους d.j. επειδή ήταν υποψήφιοι με τον Δημαρχόπουλο και να παίρνεις στη θέση του….στρατιωτικούς όπως για παράδειγμα ο Ανδρέας Παπανδρέου!
Τουλάχιστον την άδεια του Στρατηγού τη ζήτησες κύριε Ασκαρίδη;

….

*Στην Χρυσούπολη και συγκεκριμένα στο il posto θα εμφανιστεί για μία live βραδιά ο Άγγελος Δήμου την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου. Την είδηση έκανε γνωστή στο fb ο επιχειρηματίας του μαγαζιού Παναγιώτης Μπαϊραμισλής:

«Κάτι ετοιμάζεται για την Παρασκευή 14/2 Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου

Live Aggelos Dimou II-il posto είσαι…»

….

*Την Πέμπτη 12 Μαρτίου οι The Sexy Christians επιστρέφουν στο Nostos Live στην Ξάνθη στα πλαίσια της παρουσίασης του δεύτερου τους album ” Forbidden Fruit” που κυκλοφόρησε στις 11 Νοεμβρίου 2019.

ΣΦΗΝΕΣ
Μα είναι δυνατόν; Να καλεί τον πρώην της…γκόμενάς του, άνθρωπος του στενού περιβάλλοντος του Προέδρου του Κέντρου Πολιτισμού να ρθεί από την Αγγλία στην Ελλάδα για να παίξει μουσική απέναντι από το…γήπεδο του ΑΟΞ; Να πληρώσει δηλαδή ο άνθρωπος τα αεροπορικά από την Αγγλία για να πάρει…100 ή 150 ευρώ; Έλεος!

Η ΤΣΟΥΧΤΡΑ