ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ

Η αγαπημένη Stefi την Πέμπτη 06 Φεβρουαρίου στο Ισόγειο του Nostos Bar με Rock n Roll διαθέσεις με αγαπημένες επιτυχίες όλων των εποχών αλλά και πρόσφατες..
It’s only Rock n Roll..!! Μετά τις 22.00 – Είσοδος ελεύθερη

 

*Πολύ ανανεωμένη είδα χθες το μεσημέρι τη  Σόφη Μπασματζή την ώρα που σχολούσε από το Δημαρχείο και βρεθήκαμε εντελώς τυχαία…

Μπράβο της, γιατί παραμένει αστεράτη ! Και το βασικότερο, δεν ξεχνάει τους παλιούς της συνεργάτες…

Αν και μετά από λίγο είδα και τον Ιπποκράτη Καμαρίδη! Λίγο έλλειψε μάλιστα όταν με χαιρέτισε να του πω να κάνει και φέτος παρέλαση μαζί μας..!

(σ.σ. Άλλωστε του πηγαίνουν οι βενετσιάνικες στολές…)

…..

*Η ανάρτηση από το fb από τους «Βατράχους»:

«Μια κατσαρόλα, λίγα λαχανικά , λίγο κριθαράκι, λίγο αλάτι, πολλή αγάπη και πολλά χαμογελα! Αυτά είναι τα υλικά για τις 120 μερίδες που μαγειρευτηκαν σήμερα  , από “έναν άλλον άνθρωπο” τον κυρ Κώστα, κ δόθηκαν στους συμπολίτες μας!

Ευχαριστούμε θερμά όλους σας για την προσφορά και την παρουσία σας και που όλοι μαζί γίναμε “άλλοι άνθρωποι” … Μόνο χαρά για τέτοιες γνωριμίες με τετοιους Ανθρώπους σαν τον κύριο Κώστα

Ο Αλλος Ανθρωπος Κοινωνικη Κουζινα Δωρεαν Φαγητο Για Ολους συνεχίζει το ταξίδι του … 4.2 Καβάλα – 5.2 Δράμα – 9.2 Γιαννιτσά»

….

ΚΑΚΙΕΣ
Σε προσωπικό θέμα υγείας οφείλεται η καθυστέρηση των δειγμάτων της στολής του Canrival club αφού ο άνθρωπος που τους φτιάχνει τις στολές εδώ και 15-20 χρόνια βρίσκονταν για εγχείρηση στο Νοσοκομείο Ξάνθης. Ωστόσο όλα καλά και την Πέμπτη ή το αργότερο την Παρασκευή τα δείγματα θα βρίσκονται στη Ξάνθη, οπότε και θα ξεκινήσουν οι παραγγελίες. Φέτος πάντως οι στολές είναι περιορισμένες οπότε όσοι είναι να κλείσετε, σπεύσατε στο τηλέφωνο 2541026344, μιλήστε με τον Σταύρο Μωραϊτη και δηλώστε συμμετοχή, ώστε να προλάβετε να πάρετε στολή, γιατί κυριολεκτικά γίνεται ένας πανικός.

*Ούτε ένα, ούτε δυο, αλλά 4.700 ευρώ θα πληρώσει το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης στην στενή συνεργάτιδα του κυρίου Λιάγκα, Ελένη Τσολάκη για να παρουσιάσει την παρέλαση του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2020.

Μήπως για να έχει πιο ενδιαφέρον η παρουσίαση, θα έπρεπε να προσκαλέσουν και τον κύριο Λιάγκα μαζί της, να κάνουν δίδυμο;

Άλλωστε το χρήμα ρέει και

……

*Μεγάλο σούσουρο στην κοινή γνώμη από την αποκάλυψη του Πάνου Παπαδόπουλου στην «Ανοιχτή γραμμή» ότι ενώ σε έρευνα που έκανε με καλλιτεχνικούς μάνατζερ η αμοιβή του Γιαννιά δεν υπερβαίνει τις 6.000 ευρώ, ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης Ηλίας Ασκαρίδης την πληρώνει…22.500 ευρώ!!! Ποσόν υπερβολικό!!! Αφού λίγο πολύ η πιάτσα ξέρει τι συμβαίνει με τις αμοιβές των καλλιτεχνών…

Το θέμα ήδη έχει πάρει μεγάλη διάσταση, ενώ την ίδια ώρα η αντιπρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Φένια Τσαγκάλα με ξεκάθαρη δήλωσή της επιρρίπτει όλες τις ευθύνες στον Πρόεδρο Ηλία Ασκαρίδη, λέγοντας με νόημα, «αυτός μόνος του παίρνει τις αποφάσεις σε όλα, χωρίς καν να μας ρωτάει…»!

(Σ.Σ. Προφανώς Φένια μου θα ρωτάει τον κύριο Φανουράκη και τον κύριο Τσέπελη….και να μη το ξέρεις εσύ!)

ΣΦΗΝΕΣ
Για μένα προσωπικά αυτός που ευθύνεται περισσότερο για τα συμβαίνοντα στο κέντρο πολιτισμού και για την φανερή ανάμιξη του Φανουράκη, είναι ο  Πασχάλης Λύρατζης. Αυτός στις συνεδριάσεις κάνει ότι…δεν καταλαβαίνει τι παίζει, ενώ όλο το καλοκαίρι έκανε βόλτες και ενημέρωνε τον νυν  Πρόεδρο Ηλία Ασκαρίδη. Εκτός αν συμβαίνει κάτι άλλο και με την στάση του, καλύπτει τα όσα περίεργα γίνονται..

Η ΤΣΟΥΧΤΡΑ