ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – Παραπολιτκά σχόλια από το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης

Ένας χαμός στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης με το….Next tv να «κλέβει» κυριολεκτικά τις εντυπώσεις μετά την ζωντανή απευθείας ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση. Και φυσικά άνευ μοντάζ όλα… Το dvd μάλιστα δωρεάν για όποια δημοτική παράταξη το ζητήσει….
ΑΛΕΚΤΩΡ

 

*Έντονη η παρουσία των συνδικαλιστών δημοτικών υπαλλήλων στη χθεσινή συνεδρίαση με επικεφαλής τον Πρόεδρο Δημήτρη  Γαλανόπουλο, αφού το θέμα της μετακίνησης των δημοτικών υπαλλήλων ήταν το κυρίαρχο.

Η είδηση; Πίσω από τον Δημήτρη Γαλανόπουλο εμφανίστηκε η Κατερίνα Μαυρομάτη, δεν ξέρω όμως με ποια ιδιότητα…!

Αυτή της …συνδικαλίστριας; Αυτή της αναπληρώτριας του κυρίου Πεπονίδη..;

*Γενικά στη χθεσινή συνεδρίαση η παρουσία του κόσμου ήταν έντονη με τον Δημήτρη Γαλανόπουλο μάλιστα στην πρώτη σειρά αλλά και τον Δημήτρη Πετρόπουλο δίπλα του…

Το πιο ωραίο; Ο Μανώλης Φανουράκης ισχυρίστηκε ότι δεν είχε…καμιά καταγγελία μετακίνησης υπαλλήλου!!! (σ.σ. Μήπως βρίσκεται σε άλλο Δήμο;)

*Παρών στη χθεσινή συνεδρίαση και ο γνωστός συνδικαλιστής Μπάμπης Ευστρατίου που παρακολουθούσε με ιδιαίτερη προσοχή την αγόρευση του Φανουράκη όταν αναφέρονταν στις μετακινήσεις των δημοτικών υπαλλήλων!

….

*Αυθεντικό. Είναι αδιανόητο στο Τμήμα Προμηθειώνν να υπάρχει υπάλληλος 30 χρόνια, σχολίασε στη χθεσινή συνεδρίαση ο Μανώλης Φανουράκης αναφερόμενος στη μετακίνηση του Κυριάκου Πεπονίδη και στην αντικατάστασή του με την «κολλητή» του κυρία Κατερίνα Μαυρομάτη…

Καλά κύριε Φανουράκη, γιατί αυτά δεν τα λέγατε και επί Λάκη Στυλιανίδη για τον συγκεκριμένο υπάλληλο; Σε άλλο Δήμο βρισκόσασταν την περίοδο εκείνη που ήσασταν και πάλι αντιδήμαρχος;

*Θαύμα θαυμάτων πάντως, αφού στη χθεσινή συνεδρίαση είδα παρόντα και τον…Τάσο Θεοδωρίδη κανονικά και μάλιστα δίπλα στον Θωμά Ηλιάδη και στον Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο, στα έδρανα δηλαδή της παράταξής του…!

*Ειρήνη Χαριτωνίδου. Φάνης Παπαδάκης και Σάββας Μελισσόπουλος, μάλλον ήταν…ντεφορμέ στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, τουλάχιστον στο θέμα της μετακίνησης των δημοτικών υπαλλήλων…

Σημειώνω ότι καθυστερημένα έφτασε στη συνεδρίαση ο Πάνος Σταυρακάρας που κάθισε αλλού, ενώ απόντες ήταν οι Ματθαίος  Σαββίδης, Στέφανος Ιγιαννίδης, Τοπ Ισμετ κλπ

….

*Εν γνώσει μου ήταν όλοι οι μετακινήσεις των δημοτικών υπαλλήλων, ξεκαθάρισε χθες ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης…λέγοντας μάλιστα με νόημα, «δεν είμαι από τους ανθρώπους που εκδικούνται»…!

Στη πράξη Δήμαρχε εμείς άλλα πράγματα βλέπουμε πάντως…Οτι έχετε χωρίσει τον κόσμο σε αμνούς και…ερίφια!

Διότι εσύ ήσουνα που μίλησες σκαιότατα στον κεντρικό ταμία της ΔΕΥΑΞ και στην συνέχεια βάλατε ημέτερη στη θέση του! Κι ο νοών νοείτω…

*Μάλλον άλλα περίμενε ν’ ακούσει χθες κανείς από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Δημοτικών υπαλλήλων Ν. Ξάνθης Δημήτρη Γαλανόπουλο και άλλα…άκουσε! Στην ουσία δηλαδή…δεν άκουσε τίποτα, εκτός από το παράπονό του ότι «επί 5 μήνες δεν τους δέχεται σε ένα ραντεβού….

Για τα υπόλοιπα κουβέντα!

*Τώρα γιατί ήταν τόσο ΥΠΟΤΟΝΙΚΟΣ χθες ο Δημήτρης Γαλανόπουλος; Αυτό ρωτήστε το καλύτερα στον Φανουράκη ή στον Μπάμπη Ευστρατίου ή και στην Κατερίνα  Μαυρομάτη!

(σ.σ. Το ίδιο υποτονικός φυσικά ήταν και ο Πασχάλης Λύρατζης…Είτε υπήρχε, είτε δεν υπήρχε, το ένα και το αυτό…)

……

*Ποιος ήταν ο πλέον ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΣ όλων στη χθεσινή συνεδρίαση. Μα ο τρομερός Αντιπρόεδρος της ΠΟΕ ΟΤΑ του Δήμου Αθηναίων Βασίλης Πολυμερόπουλος!!! Τα είπε έξω από τα δόντια…!

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ