ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ

Οι Opera Chaotique παρουσιάζουν το νέο τους show
ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
Την Παρασκευή 17 Γενάρη στο Nostos Live στην Ξάνθη!
-Έναρξη 23.00
-Είσοδος 5 euro

*Με ευχές για τους Γιάννηδες, τις Γιαννούλες και τους εορτάζοντες χθες θα ξεκινήσω την στήλη μου, ξεκινώντας φυσικά από τον στενό συνεργάτη μας Γιάννη Τσιλιγγιρίδη. Χρόνια σου πολλά Γιάννη και καλά…! Και συνεχώς με αποκλειστικότητες στις αθλητικές σου εκπομπές.

Ξεχωριστές ευχές επίσης για την Γιάννα Πετράκου, τον πρώην Πρόεδρό μας στη Θρακική Σκηνή Γιάννη Γεωργανά, τον Γιάννη Χρηστίδη του  Γηροκομείου, την Γιάννα  Αμουτζάκη, τον Γιάννη Παπουτσόγλου, τον Γιάννη Ιερόπουλο, τον γιατρό Γιάννη Αγκόρτσα και γενικά όλους τους Εορτάζοντες!

….

*Στο γηροκομείο Ξάνθης δέχτηκε χθες τις ευχές των φίλων του για την γιορτή του ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΑΓΑΠΗ για τη Ξάνθη μας Γιάννης Παπαχρόνης και ιδού και η ανάρτηση που διάβασα χθες στο fb από το ίδρυμα:

«”Σπίτι δίχως Γιάννη προκοπή δεν κάνει”…

Φανταστείτε τι προκοπή έχουμε εμείς με 3 Γιάννηδες στο Γηροκομείο της καρδιάς μας/σας. Πρώτος και καλύτερος ο Giannis Papaxronis ο Πρόεδρος, 2 ο Giannis Xristidis ο Διευθυντής και 3 ο Ioannis Chatzistoikos ο εθελοντής. Γεροί να είστε και οι 3 και να σας γιορτάζουμε κάθε χρόνο. Ο Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος και Βαπτιστής να σας έχει υπό Την Σκέπη Του.

Χρόνια σας πολλά!!!!!»

-Χρόνια πολλά και στους 3 Γιάννηδες του Γηροκομείου λοιπόν.

……

ΚΑΚΙΕΣ
Αληθεύει ότι κάποια ανδρόγυνα ενώ είναι «χωρισμένα» ζουν ωστόσο στο ίδιο σπίτι και δεν το λένε σε κανέναν, προκειμένου να μη στεναχωρήσουν τα παιδιά τους; Μου είπαν συγκεκριμένη ιστορία ζευγαριού που επί χρόνια μάλιστα είναι χωρισμένοι για λόγους που ίδιοι ξέρουν….αλλά συνεχίζουν να παριστάνουν το ζευγάρι και ο σύζυγος προσφάτως μάλιστα αναγκάστηκε να αλλάξει την συζυγική κατοικία και να πάει να μείνει αλλού.
Και μιλάω για πολύ επώνυμο και γνωστό ζευγάρι! Και με ποιο απλά λόγια, τελικά στη ζωή δεν είναι αυτό…που φαίνεται! Διότι ο καθείς τι έχει στο σπίτι του, το ξέρει μόνο ο ίδιος!
(σ.σ. Αν και στην συγκεκριμένη περίπτωση, κακώς κατά την άποψή μου δεν είπαν οι χωρισμένοι ευθύς στα παιδιά τους την αλήθεια. Καθότι ότι δεν λύνεται….ΚΟΒΕΤΑΙ φίλτατοι!)

…..

*Δεν παίζονταν χθες ο αντ’ αυτού αντιδήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Φανουράκης, αφού γιόρταζαν τόσο ο γιός του Γιάννης, όσο και ο πατέρας του.

Μάλιστα την χαρά του αυτή εξέφρασε και με ανάρτησή του στο fb στην οποία ανέφερε τα παρακάτω:

«Το όνομα Ιωάννης προέρχεται από το εβραϊκό όνομα Γιοάναν, που αποτελεί συντομευμένη μορφή του ονόματος Γιεχόαναν.

Και μεταφράζεται ως «Δώρο Θεού»

Φανουράκης Ιωάννης του Εμμανουήλ ο πρεσβύτερος,

και

Φανουράκης Ιωάννης του Εμμανουήλ ο νεότερος,

Δώρο Θεού και οι δύο για μένα…

Χρόνια τους Πολλά…

Γιατί απλά έρωτας είναι ο Γιάννης!!!!»

-Αυτήν την φορά υποκλίνομαι…Και για τους δυο Γιάννηδες. Άλλωστε ο πατήρ ήταν και επί χρόνια συνδρομητής της «Α» κι αυτό δεν το ξεχνάμε…

…..

*Στη Ξάνθη βρίσκεται από χθες και πάλι ο Ιπποκράτης Γαλάτης που όπως είπε, πέρασε τα φετινά Χριστούγεννα όπως και την Πρωτοχρονιά υπέροχα…!

Μάλιστα Χριστούγεννα έκανε με την σύζυγό του στο Φανάρι..

Ξανά λοιπόν στη ρουτίνα Ιπποκράτη μου γιατί δυστυχώς οι γιορτές και οι ωραίες στιγμές λειτουργούν πολύ λίγο στη ζωή…

ΣΦΗΝΕΣ
Στο εξωτερικό θα φύγει όπως η ίδια εκμυστηρεύτηκε, γνωστή ηθοποιός αλλά και παραγωγός του ραδιόφωνο. Κι όλα αυτά θα συμβούν τέλη Ιανουαρίου με αρχές Φεβρουαρίου 2020. Τουλάχιστον μπορεί να μας πει τη χώρα; Αυστρία ή…Σουηδία πάντως το αποκλείω!

Η ΤΣΟΥΧΤΡΑ