ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ – Παραλειπόμενα από τον απολογισμό του Δημάρχου Ξάνθης

*«Τραγέλαφος» στον απολογισμό του Δημάρχου Ξάνθης. Πήγε να μιλήσει ο…Σάββας Μελισσόπουλος και μίλησε  τελικά ο Φανουράκης! Μήπως έπρεπε να μιλήσει η κυρία Χαριτωνίδου να τελειώνουμε προκειμένου να «μαλώνουν» αναμεταξύ τους ποιος θα πάρει το μικρόφωνο;

….

*Βέβαια εκείνη την ώρα απουσίαζαν από την συνεδρίαση και οι δύο, δηλαδή τόσο ο Υποψήφιος Δήμαρχος Μανώλης Τσέπελης, όσο και ο γιατρός και μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτης Καμαρίδης που όπως έχω μάθει, δηλώνει απών στις τελευταίες τρεις συνεδριάσεις…

-Αίσθηση ωστόσο προκάλεσε στον απολογισμό του Δημάρχου Ξάνθης Μπάμπη Δημαρχόπουλου ότι αναφερόμενος στα πεπραγμένα της ΔΕΥΑΞ , αποκάλυψε κάτι που είχε ειπωθεί και επί Πούλιου στα δημοτικά συμβούλια..!

….

*Ότι επί Στυλιανίδη ο κύριος Τσέπελης έπαιρνε τεράστια δάνεια για τα χρέη της ΔΕΥΑΞ, τα οποία όμως….ξεπλήρωνε ο …Δήμος  Ξάνθης!!!

Εκεί την είχε….«καταντήσει»  δηλαδή την μεγάλη δημοτική εταιρεία με την «άψογη»…διαχείρισή του! Για την οποία ουκ ολίγες φορές είχε βγάλει σκληρότατες ανακοινώσεις η παράταξη Πούλιου-Ξυνίδη κλπ

*Και στις λεπτομέρειες. Σε χαμηλούς τόνους  κύλισε  ο απολογισμός του Δημάρχου χωρίς εντάσεις από πλευράς αντιπολίτευσης και αντιπολιτευομένων συμβούλων που ήταν παρόντες.

….

* Πολλοί ήταν οι …απλώς …. Παρόντες …!!!? ( Τσιακίρογλου Σωτήριος επικεφαλής συνδυασμού , Λύρατζης Πασχάλης  ίσως… υποψήφιος Δήμαρχος ) και οι δυό τους  αποχώρησαν πριν τελειώσει η εκδήλωση του απολογισμού πάντα σιωπηλοί…

-Ενώ απών ήταν και ο κύριος Χρήστος Μούρκας, υπαρχηγός του κυρίου Τσέπελη και στενός συνεργάτης του κυρίου Τσιακίρογλου!

(σ.σ. Πρώην υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης ο Σωτήρης, δεν έπρεπε να πει δυο κουβέντες;)

….

*Αυθεντικό.  Όταν πήρε τον λόγο  ο πρώην επικεφαλής της παράταξης Πολίτες για την Ξάνθης Νίκος Ανταμπούφης ξεκίνησε λέγοντας πως «είναι η τελευταία φορά που είναι παρών ως επικεφαλής συνδυασμού….» (ότι αρχίζει ωραίο … τελειώνει με πόνο!!).!!

Με έντονη την μελαγχολία στο πρόσωπό του…Και το ίδιο συναίσθημα είδα και στον φίλο μου τον Φανουράκη απέναντι…

….

*Σημειώνω ότι παρών στον απολογισμό ήταν και ο υποψήφιος Δήμαρχος  Κος Μελισσόπουλος Σάββας ο οποίος ζήτησε να πάρει τον λόγο κάτι τέτοιο όμως δεν προβλέπεται από τον νόμο! Δηλαδή δεν μπορεί να μιλήσει κάποιος πολίτης παρά μόνο Δημοτικός Σύμβουλος εν ενεργεία. Αυτή ήταν και η αιτία που ανάγκασε τον κο Μελισσόπουλο να αποχωρήσει από την αίθουσα με τους υποψήφιους συμβούλους του στη μέση της εκδήλωσης!!!

Και αναγκαστικά να τοποθετείται ως εκπρόσωπος της Κοινωνίας  Δημοτών ο Μανώλης Φανουράκης που δεν τα πήγε και άσχημα για να είμαι ειλικρινής!

….

*Αξίζει όμως να αναφερθούμε και σε αυτούς που ξεχωρίζουν με σοβαρότητα και υπευθυνότητα σεβόμενοι τον θεσμό καθώς είναι πάντα παρόντες και δεν αποχωρούν στην μέση συνεδριάσεων ή εκδηλώσεων. Και για να γίνω πιο σαφής αναφέρομαι στην Κα Πυρνάρη που και στον απολογισμό παρευρέθει από την αρχή ως το τέλος της εκδήλωσης  σεβόμενη τους ψηφοφόρους της έτοιμοι να παρέμβει όπου και αν χρειαζότανε.

Η οποία Ειρήνη Πυρνάρη κράτησε διακριτικές αποστάσεις από τους πρώην φωνασκούντες κατά του Δημάρχου Ξάνθης! Ονόματα να μη γράφω, καταλάβατε όλοι φαντάζομαι…

…..

*Αλλάζω θέμα. Επίσημα υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Καβάλα, θα είναι ο κ. Μακάριος Λαζαρίδης, σύμβουλος επικοινωνίας του προέδρου της ΝΔ. «Το μεγάλο μας στοίχημα είναι η ανάπτυξη» σημείωσε χαρακτηριστικά στις πρώτες του δηλώσεις.

-Το μεγάλο μου στοίχημα κύριε Μακάριε είναι πόσοι από σας τους «εκλεκτούς» των κομματικών γραφείων θα εκλεγείτε!!! Γιατί και δεν σας γουστάρω, αλλά και σας θεωρώ έτσι απλά, «υπαλλήλους» του κόμματος από το οποίο πληρώνεστε! Οπότε τι να περιμένω από σας;

……….

*Από τον Δήμο Ξάνθης πήρα και φιλοξενώ την παρακάτω ανακοίνωση:

Σας γνωστοποιούμε ότι την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου, τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου, την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου και την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019, κατά τις ώρες 15:00 έως 18:00, θα πραγματοποιηθούν εργασίες από το Ηλεκτρομηχανολογικό Τμήμα του Δήμου Ξάνθης επί της οδού 28ης Οκτωβρίου, από την πλατεία Ελευθερίας έως την πλατεία Δημοκρατίας (κεντρική πλατεία).

Για την εκτέλεση των ανωτέρω εργασιών είναι απαραίτητη η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο συγκεκριμένο τμήμα της οδού.

Παρακαλούμε για την κατανόηση και την προσοχή σας.»

ΟΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Η ΚΑΤΙΝΑ
Ένα ιδιαίτερο ευχαριστήριο φιλοξενώ σήμερα στην Κατίνα από τον Κυνηγητικό σύλλογο Ξάνθης:
«Στο πρόσφατο Διοικητικό Συμβούλιο του Κυνηγετικού Συλλόγου Ξάνθης, ανοίχτηκε δημοσίως το κουτί που είχε τοποθετηθεί στα γραφεία, όπου τα μέλη του Συλλόγου κατέθεταν οικειοθελώς χρήματα υπέρ των πληγέντων από τις καταστροφικές πυρκαγιές στο Μάτι Αττικής το περασμένο καλοκαίρι .
Το ποσό που συγκεντρώθηκε κατατέθηκε σε ειδικό και εγκεκριμένο τραπεζικό λογαριασμό που ανήκει στον Δήμο Ραφήνας.
Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη του Συλλόγου που για ακόμη μία φορά έδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο και την ευαισθησία τους, σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Κυνηγετικός Σύλλογος Ξάνθης»
Η ΚΑΤΙΝΑ