ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ – ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΣΕΠΕΛΗ Ο ΛΥΡΑΤΖΗΣ… ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΑΝΘΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΥΧΕΤΑΙ Ο ΠΑΠΑΧΡΟΝΗΣ!

*Εμένα ο Πασχάλης Λύρατζης μου είπε στο τηλέφωνο ότι δεν πήρε ακόμη απόφαση να συνεργαστεί με τον συνδυασμό Τσέπελης-Ι. Καμαρίδης κι ότι θα καλέσει πρώτα τους…υποψηφίους και μέλη του συνδυασμού ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ να αποφασίσουν, ο ΜΑΧΗΤΗΣ  όμως αποκάλυψε χθες ότι, η συμφωνία υπάρχει από την επομένη μέρα των εκλογών της Κυριακής 26 Μαΐου, δηλαδή από την….Δευτέρα ή Τρίτη. Του είπαν ότι αν πάρουν τον Δήμο θα συνεχίσει Πρόεδρος στο Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης και αυτό θα συμβεί. Άλλωστε τις Γιορτές Π. Πόλης 2019 ο Λύρατζης θα τις οργανώσει!

-Τώρα πως γίνεται ο Πασχάλης Λύρατζης να έχει εκλέξει μαζί με τον εαυτό του τρεις συμβούλους και να ζητάει την …άδεια της…ανεψιάς του που ήρθε 1η σε σταυρούς και του κολλητού του Κώστα Καφφετζή που ήρθε 2ος  ε…αυτό με ξεπερνάει και το ομολογώ!

…..

*Ιδού και η ανακοίνωση του συνδυασμού ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ:

Ο Συνδυασμός ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ συγχαίρει τον νέο εκλεγέντα Δήμαρχο Ξάνθης κ. Τσέπελη Εμμανουήλ και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του.

Η Ξάνθη μας χρειάζεται από εδώ και πέρα σκληρή δουλειά από όλους μας αφήνοντας στην άκρη το χθες των εκλογών και σχεδιάζοντας το αύριο.

Ένα αύριο χωρίς στείρα πολιτική, άναρχες κραυγές και αντιπαραθέσεις, ας δικαιώσουμε  όλοι την επιλογή των δημοτών μας να μας εκλέξουν στα έδρανα του Δημοτικού συμβουλίου, ας δουλέψουμε επιτέλους συλλογικά για το καλό του Δήμου μας, για το αύριο των παιδιών μας .

Λύρατζης Πασχάλης

Επικεφαλής Συνδυασμού  ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ

-Για το καλό του…Δήμου πάνω από όλα!! Μπράβο Πασχάλη..

……

*Λύρατζης και ο…Παπαχρόνης;;;

Το πρωί λοιπόν το δελτίο του Λύρατζη και το βράδυ το δελτίο τύπου του Παπαχρόνη δια χειρός…Μιχάλη Σπανίδη!!!  Απολαύστε το!

«Ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Αγάπη για την ΞΑΝΘΗ μας»

Ιωάννης Παπαχρόνης μαζί με τους νεοεκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους

καθώς και με όλα τα υπόλοιπα μέλη του, εύχεται στην νέα δημοτική αρχή

και στο νέο Θεσμικό  πρόσωπο του Δημάρχου, Παραγωγική Σύνεση,

Ύψιστη Αμεροληψία, Σαρωτική Ανθοφορία και Αδιάβλητο κράτημα

στον καιρό της Πόλης.

Με τιμή

Ιωάννης Παπαχρόνης»

…..

*Αφελές ερώτημα…

-Καλά βρε Μιχάλη Σπανίδη! Άλλος ο Παπαχρόνης που καλούσε από το Next tv και την εκπομπή του Ιπποκράτη Γαλάτη να πάνε …σπίτια τους  ο Τσέπελης, ο γιατρός κι ο  Φανουράκης κι άλλος Παπαχρόνης αυτό που εύχεται…

-Σαρωτική Ανθοφορία; Ποιος δουλεύει ποιόν;  (σ.σ. Τώρα τους «σάρωσα» εγώ…)

…..

*Αλλάζω θέμα. Οι πολέμιοι του Δημαρχόπουλου μέσα από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας Αλέξανδρος Νταμπουρατζής και Γιώργος Καρασερίδης, εξέδωσαν χθες την παρακάτω ανακοίνωση:

Η ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας Ξάνθης εύχεται στο νέο Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστο Μέτιο και στο νέο Δήμαρχο Ξάνθης Εμμανουήλ Τσέπελη καθώς και στους εκλεγμένους Περιφερειακούς και Δημοτικούς Συμβούλους καλή επιτυχία στο έργο τους.

Ο Πρόεδρος                                                          Ο   Γραμματέας

Νταμπουρατζής   Αλέξανδρος                                    Καρασερίδης Γεώργιος

-Κι εγώ που νόμιζα Αλέξανδρε ότι με απόφαση Κυριάκου και Εκλογικής Επιτροπής υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης με το χρίσμα της Ν.Δ. ήταν ο Δημαρχόπουλος…

…..

*Είδηση. Την Δευτέρα, 10 Ιουνίου στις 7 μ.μ. στην Κεντρική Πλατεία Ξάνθης

Ο ΕΟΣ Ξάνθης διοργανώνει ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΑΣΙΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗ ΘΗΛΙΑ από τον ΕΟΣ Ξάνθης

……

*Εντελώς διαφορετική από εκείνη των Ευρωεκλογών θα είναι η προεκλογική καμπάνια της Νέας Δημοκρατίας για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές.

Αυτή τη φορά, αντί για τις ανοιχτές προεκλογικές συγκεντρώσεις που κυριαρχούν σε όλη τη διάρκεια της Μεταπολίτευσης, η ΝΔ στρέφεται σε μία σειρά μικρότερων εκδηλώσεων, στις οποίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συνομιλεί άμεσα με τους πολίτες.

Η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζει πως ο πρόεδρός της, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα επιδιώξει να αναδείξει τα κύρια σημεία του προγράμματός του όχι με μεγάλες κομματικές συγκεντρώσεις αλλά με μικρότερες εκδηλώσεις, οι οποίες θα καθιστούν πιο εύκολη την αλληλεπίδραση μεταξύ του ίδιου και των πολιτών.

………

*Αναλυτικά η ενημέρωση της Νέας Δημοκρατίας για την προεκλογική της εκστρατεία:

«Ο κ. Μητσοτάκης πολύ συνειδητά τον τελευταίο 1,5 χρόνο επέλεξε αυτόν τον νέο τρόπο επικοινωνίας με τους πολίτες. Αντί συγκεντρώσεων, η ΝΔ έχει οργανώσει πολλές θεματικές εκδηλώσεις με μικρότερο ακροατήριο, το οποίο όμως διευκολύνει την απευθείας συζήτηση με τους πολίτες με τη μορφή των ερωταπαντήσεων. Πολλές μάλιστα εξ αυτών των εκδηλώσεων, στις οποίες μετείχε ο κ. Μητσοτάκης δεν είδαν καν το φως της δημοσιότητας. Άλλοτε με νέους, άλλοτε με αγρότες και άλλοτε με ιδιωτικούς ή δημόσιους υπαλλήλους στον τόπο εργασίας τους».

ΟΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Η ΚΑΤΙΝΑ

Έχω την εντύπωση ότι τελικά ο Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος θα συνεχίσει να έχει «απέναντί» του κυρίως τους πρώην…συνεργάτες του και φίλους του, που τόσο εκ του αποτελέσματος όσο και από τη… «γραμμή» που έδωσαν για την 2Η Κυριακή, αποδείχτηκε ότι…μόνο «δεδηλωμένοι» υποστηριχτές του δεν ήταν! Παράλληλα όμως ατύχησε και με αυτούς που εκλέχτηκαν αλλά και δεν…εκλέχτηκαν με το ψηφοδέλτιο του, αφού δεν μπόρεσαν να εκλεγούν ούτε ο Μαρίνος Σδρέβανος που γνωρίζει άριστα τα της ΔΕΥΑΞ, ούτε η Δέσποινα Παρτσαλίδου αλλά και βασικοί του σύμβουλοι που θα έδιναν άλλο χρώμα έστω και από τα έδρανα της αντιπολίτευσης. Για να δούμε λοιπόν από δω και πέρα πως θα «στρώσει» τα πράγματα γιατί μάλλον θα είναι ερημικά μόνος στην αντιπολίτευση…Οι Παπαχρόνης και Λύρατζης ήδη την έχουν κάνει!

Η ΚΑΤΙΝΑ