ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ BURAK OZUGENGIN ΣΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΚΑΙ ΞΑΝΘΗ, ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΨΕΥΤΟΜΟΥΦΤΗΔΕΣ

Για μια ακόμη φορά ο Πασχάλης λειτούργησε σαν…Λύρατζης! Άλλα θέλει να πει, άλλα λέει και τελικά άλλα….κρύβει! Αφού βρε Πασχάλη μου ούτως ή άλλως ο πρώτος που θα προσχωρούσε στον Τσέπελη θα ήσουν εσύ…τι το «κούραζες» τζάμπα και δεν το έκανες από την πρώτη Κυριακή;
ΑΛΕΚΤΩΡ

*Ο νέος πρέσβης της Τουρκίας στην Ελλάδα, Burak Ozugergin, με αφορμή την έναρξη της θητείας του στη χώρα, πραγματοποίησε χθες την πρώτη του επίσκεψη στην Κομοτηνή. Η επίσκεψή του αυτή συνέπεσε μάλιστα με το τέλος της νηστείας του θρησκευτικού μήνα Ραμαζάν και το «Σεκέρ Μπαϊράμι» (γιορτή των γλυκισμάτων) που γιορτάζουν σήμερα οι μουσουλμάνοι της Θράκης.

…..

*Ο Τούρκος πρέσβης χθες το πρωί βρέθηκε στην αυλή του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής, όπου τον υποδέχτηκε ο πρόξενος Μουράτ Ομέρογλου.

Εκεί ο πρέσβης της Τουρκίας στην Ελλάδα, Burak Ozugergin από τους πρώτους που συνάντησε ήταν ο ψευτομουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ με τον οποίον είχε θερμό εναγκαλισμό και συνομιλία. Ενώ το ίδιο πράγμα επαναλήφθηκε και χθες το απόγευμα με τον Ψευτομουφτή Ξάνθης κ.Μετέ στο γραφείο του επί της οδού Στογιαννίδη…

(σ.σ. Αποκλείστηκε η οδός Στογιαννίδη για 2-3 ώρες λόγω της επίσκεψης του Τούρκου πρέσβη στον Μετέ!!! Από ισχυρή αστυνομική δύναμη!)

…..

*Η είδηση; Συνάντηση με τον Πρέσβη της Τουρκίας στην Αθήνα κ. Burak Ozugergin είχε επίσης στο γραφείο του στην Κομοτηνή ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος γύρω στις 11.30 το πρωί της Τρίτης.

Ο κ. Μέτιος ευχήθηκε στον κ. Οzugergin για το Σεκέρ Μπαϊράμ ενώ ο κ. Πρέσβης συνεχάρη τον κ. Περιφερειάρχη για την εκλογή του.

…..

*Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα διασυνοριακής συνεργασίας ανάμεσα στην Περιφέρεια ΑΜΘ και τις όμορες τουρκικές Νομαρχίες. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε σε ζητήματα τουρισμού και διευκόλυνσης των μετακινήσεων, στην ανάγκη συντονισμού για την αντιμετώπιση των πλημμυρών του ποταμού Έβρου και των ζωονόσων καθώς και στις δυνατότητες οικονομικών και εμπορικών συνεργασιών.

Τον κ. Ozugergin συνόδευε ο Γενικός Πρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή κ. Μουράτ Ομέρογλου, ενώ στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, Διοίκησης και Διαφάνειας της Περιφέρειας ΑΜΘ κ. Μουλταζά Ταρκάν Μουλταζά και οι περιφερειακοί σύμβουλοι Ροδόπης κ. Μουσταφά Κατραντζή και Αχμέτ Ιμπράμ.

-Το δικό μου σχόλιο; Το Τουρκικό Προξενείο και το DEB στήριξαν δυνατά θάλαεγα τον νυν Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο…Ο οποίος δεν πρέπει να έχει κανένα παράπονο…ειδικά από τον Τούρκο πρόξενο Κομοτηνής!

…..

*Φορτισμένο και πολύ ανθρώπινο ήταν το ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ του Δήμαρχου Τοπείρου Θωμά Μίχογλου μετά τον εκλογικό του θρίαμβο στο Δήμο:

«Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς για την ανανέωση της εμπιστοσύνης σας και το νικηφόρο αποτέλεσμα των εκλογών.

Η νίκη του συνδυασμού μας αποτελεί δέσμευση ευθύνης. Θα συνεχίσουμε να διοικούμε το Δήμο Τοπείρου με την ίδια εργατικότητα, συνέπεια, διαφάνεια, ειλικρίνεια, ήθος και εντιμότητα που δείχνουμε τόσα χρόνια. Η σχέση που έχουμε αναπτύξει συνεχίζει να έχει γερά δεσμά που ισχυροποιούνται ακόμη περισσότερο μέσα από το σεβασμό και τον κοινό μας αγώνα για το καλό του τόπου.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα φανούμε αντάξιοι της τιμής που μας κάνατε και της μεγάλης νίκης που μας δώσατε.

Ευχαριστώ επίσης όλους τους υποψηφίους της « Δημοτικής Αλλαγής» για τον έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα τους και την πολύτιμη βοήθεια που προσέφεραν για την επίτευξη του στόχου. Εκλεγέντες και μη, θα συνεχίσουν να αποτελούν μια μεγάλη ομάδα συμβάλλοντας στην περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής μας.

Τέλος, συγχαίρω τις παρατάξεις που θα αποτελούν την αντιπολίτευση ευχόμενος να έχουμε αγαστή συνεργασία.

Η επόμενη μέρα έχει ήδη έρθει στο Δήμο Τοπείρου και η σκληρή δουλειά έχει ξεκινήσει από τη στιγμή που ανακοινώθηκαν τα τελικά αποτελέσματα.

Σας ευχαριστώ όλους για στήριξη!»

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΥ ΤΟΠΕΙΡΟΥ»

-Θωμά ΨΗΛΑ το κεφάλι! Γιατί κέρδισε έντιμα έναν μεγάλο αγώνα μόνος εναντίον όλων!

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ