ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – Υπέρ του χρυσού ο Ζαγναφέρης

Χόρεψε λέει στην Κεντρική πλατεία το μεσημέρι της Τετάρτης ο Δήμαρχος Τσέπελης και είχε…80 like ψηφοφόρων του στο fb!
Αυτούς που δεν μπαίνουν ποτέ στο διαδίκτυο ή δεν κάνουν like στο διαδίκτυο…τους «μέτρησαν» ποτέ; Θα είχε ενδιαφέρον…
ΑΛΕΚΤΩΡ

*Μπορούσε ο κύριος Γιάννης Μπούτος να αποτελέσει…εξαίρεση του κανόνα, από την ώρα που εκλέχτηκε με τον Τσέπελη;

-Ταξιδάκι στις Βρυξέλες λοιπόν ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης με τον πρώτο μήνα, ύψους μόνο…6.000 ευρώ!

Τα οποία πληρώνει φυσικά ο Δήμος Ξάνθης ! Εμείς δηλαδή κι όχι κάποιο πρόγραμμα

*Και μια και η αναφορά στον κύριο Γιάννη Μπούτο. Αλήθεια…Ο εν λόγω κύριος που κάποτε ήταν Πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ, συνδικαλιστής δηλαδή…..συμπαραστέκεται στον αγώνα των εργαζομένων του  Νοσοκομείου Ξάνθης ή όχι;

Διότι εγώ στο πλάι τους μόνο τον Δημήτρη Γαλανόπουλο είδα στην κινητοποίηση της Τετάρτης….

….

*Υπέρ του…Χρυσού τάχτηκε ο πρώην αντιπεριφρειάρχης  Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης με ανάρτησή του στο fb.

-Ευτυχώς υπάρχει και το διαδίκτυο και…μας θυμίζει την (πολιτική) ύπαρξή του ο εν λόγω κύριος….ο οποίος προφανώς θέλει να πάει με τα «νερά» κάποιων κομματικών μπας και τον βάλουν υποψήφιο βουλευτή την επόμενη φορά…

….

*Είδα χθες τα την φιλαρμονική του Δήμου Ξάνθης με τα καπελάκια τους και την άνεσή τους, μου έκανε όμως εντύπωση..!

Η μαέστρος της χορωδίας δεν θα έπρεπε να φοράει κι αυτή το χαρακτηριστικό καπελάκι;

……

*Συγκίνηση για τον Γιάννη Ιερόπουλο που σε ανάρτησή του στο fb ανέφερε τα παρακάτω:

«Ήρθε και η σημαία του συλλόγου μας στην Ξάνθη για τα Ελευθερια όσοι ΕΥΖΩΝΕΣ μπορείτε σήμερα στις 11:00πμ μπροστά στο δημαρχείο και στις 17:30μμ στη λέσχη αξιωματικών», ανέφερε χαρακτηριστικά την Τετάρτη ο  γνωστός βετεράνος Εύζωνος.

(σ.σ. Και ο άνθρωπος που είχε την ιδέα να προσκληθεί στη Ξάνθη η  Προεδρική φρουρά! Η αλήθεια να λέγεται! )

…..

*«Σοβαρός ο κίνδυνος για τη λειτουργία του Γεν. Νοσοκομείου Ξάνθης..» κατήγγειλε το Σωματείο Εργαζομένων Γεν. Νοσοκομείου Ξάνθης με ανακοίνωση που έστειλε στα ΜΜΕ ενώ την Τετάρτη στις  12 το μεσημέρι τα μέλη προέβησαν σε διαμαρτυρία στην είσοδο του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης.

Οι ελλείψεις είναι μάλιστα τόσο μεγάλες τόσο στο Ιατρικό όσο και στο Νοσηλευτικό προσωπικό, με αποτέλεσμα δεκάδες ασθενείς να μετακινούνται στα νοσοκομεία των όμορων Νομών όπως κατήγγειλαν  χαρακτηριστικά σε δηλώσεις τους στο NEXT tv.

….

*Όπως τόνισαν χαρακτηριστικά οι εργαζόμενοι στις δηλώσεις τους, «Εδώ και καιρό παρατηρούνται σοβαρές ελλείψεις Ιατρικού προσωπικού με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν άμεσα με κλείσιμο κλινικές του Νοσοκομείου. Η Ουρολογική κλινική εφημερεύει λιγότερες από τις μισές μέρες του μήνα με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των ασθενών που αναγκάζονται να μεταβούν σε όμορους νομούς προκειμένου να εξεταστούν. Δυστυχώς κάτι τέτοιο σύντομα θα ισχύει και για την Ορθοπεδική κλινική λόγω παραίτησης του Διευθυντή και άλλου Ιατρού της κλινικής. Υπάρχουν μεγάλα κενά σε Ιατρικό προσωπικό κάτι που έχει ως συνέπεια οι εναπομείναντες Ιατροί να έχουν φτάσει σε όρια εξάντλησης λόγω υπερβολικού φόρτου εργασίας. Προκηρύξεις για πλήρωση θέσεων Ιατρών καθίστανται άγονες και πολλά τμήματα δουλεύουν μόνο με επικουρικούς Ιατρούς».

«Διεκδικούμε πλήρη στελέχωση του Νοσοκομείου με μόνιμους Ιατρούς και λοιπό προσωπικό όπως Νοσηλευτές και Τραυματιοφορείς που εργάζονται στα πρόθυρα της επαγγελματικής εξουθένωσης. Επίσης διεκδικούμε την μονιμοποίηση του επικουρικού προσωπικού του οποίου οι συμβάσεις λήγουν σε λίγους μήνες.»

….

*Οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Ξάνθης αναφέρθηκαν επίσης και στις ελλείψεις υλικών, ενώ η Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων κ.Πλαστήρα Θεοδώρα κατήγγειλε την επίθεση που δέχτηκε μέσω του τύπου από τον Διοικητή του Νοσοκομείου Ξάνθης Αχιλλέα  Γερόπουλο. Δηλώσεις στο NEXT tv για τις διεκδικήσεις των εργαζομένων έκανε και ο νοσηλευτής Αβραάμ Θεοδωρίδης.

….

*Η είδηση; Στο πλευρό τους βρέθηκε και έκανε μάλιστα και δηλώσεις στο NEXT tv ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης ΑΜΘ και Πρόεδρος του Σωματείου Δημοτικών υπαλλήλων Δημήτρης Γαλανόπουλος και ΜΠΡΑΒΟ του που βρέθηκε δίπλα στους εργαζόμενους!

Κι όχι δίπλα στον διοικητή του Νοσοκομείου Ξάνθης που έκανε στροφή…180 μοιρών αφού ξαφνικά εμφανίστηκε και…Νεοδημοκράτης!

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ