Η πρώτη «επιτυχία» του βουλευτή Σπύρου Τσιλιγγίρη! «Έκλεισε» την …Τράπεζα Πειραιώς στη Σταυρούπολη, μεταφέρθηκαν ήδη και τα…έπιπλα!  

Η πρώτη μεγάλη «επιτυχία» του βουλευτή Ξάνθης (της Ν.Δ.) Σπύρου Τσιλιγγίρη, είναι πλέον γεγονός!!! (σ.σ. Μερτικό βέβαια στην συγκεκριμένη επιτυχία έχει και  ο νυν Δήμαρχος Ξάνθης  Μανώλης Τσέπελης…)

Τελικά η Τράπεζα Πειραιώς στη Σταυρούπολη όχι μόνο ΕΚΛΕΙΣΕ δυστυχώς (από 2/10/2019) αλλά …μάζεψε με φορτηγό και τα γραφεία που είχε εκεί και κάθονταν οι υπάλληλοι για να εξυπηρετήσουν τον κόσμο!

Όλα αυτά την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου μετά τις 12 το μεσημέρι.

Σημειώνουμε ότι η θυρίδα της Τράπεζας επρόκειτο να κλείσει άλλες τρεις φορές, αλλά τελικά οι παρεμβάσεις του πρώην Υπουργού Αλέξανδρου Κοντού ήταν καταλυτικές και η διοίκηση της Πειραιώς έκανε πίσω.

Αυτήν τη φορά όμως (σ.σ. Μολονότι κατά τον βουλευτή Ξάνθης Σπύρο Τσιλιγγίρη είχε και τη στήριξη του βουλευτή Καβάλας Μακάριου Λαζαρίδη στις επαφές του…), η Διοίκηση της Πειραιώς ΜΕΤΕΦΕΡΕ ήδη και τα…έπιπλά της!!!

Ιδού τι αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Τράπεζας Πειραιώς:

Λόγω της ενοποίησης των καταστημάτων (κεντρική πλατεία Σταυρούπολης) και (Μιχ. Καραολή 74, Ξάνθη) στις 2 Οκτωβρίου 2019, συναλλαγές θα πραγματοποιούνται μέχρι τις 12.00 (της 2/10/2019)

Οι πελάτες της Τράπεζας μπορούν να εξυπηρετηθούν στη Μιχαήλ Καραολή 74.

ΤΙ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ΞΑΝΘΗΣ ΣΠΥΡΟΥ ΤΣΙΛΙΓΓΙΡΗ ΣΤΙΣ 10/09/2019

Ο Βουλευτής Ν. Ξάνθης Σπύρος Τσιλιγγίρης, αμέσως μόλις ενημερώθηκε για την επικείμενη απόφαση της Διοίκησης της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ να κλείσει οριστικά το κατάστημά της στην ορεινή Σταυρούπολη, επικοινώνησε με τον αρμόδιο Υφυπουργό Οικονομικών κ. Γεώργιο Ζαββό και απέστειλε και σχετικό έγγραφο, δηλώνοντας κάθετα την αντίθεσή του, κρίνοντας αναγκαία την απρόσκοπτη συνέχιση λειτουργίας του εν λόγω τραπεζικού υποκαταστήματος.

Οι λόγοι που προέταξε ο Βουλευτής, ήταν αφενός η μεγάλη χιλιομετρική απόσταση που χωρίζει την Σταυρούπολη από την πόλη της Ξάνθης (και ιδιαίτερα τον χειμώνα όπου καθίσταται δύσκολη έως αδύνατη η συγκοινωνία λόγω παγετού) σε συνδυασμό με την μικρή τακτική συγκοινωνία και αφετέρου ο μέσος όρος ηλικίας των κατοίκων του ορεινού όγκου που δεν επιτρέπει τακτικές μετακινήσεις τους.

Συνοδοιπόρος στην προσπάθειά του αυτή, ο Βουλευτής Καβάλας κ. Μακάριος Λαζαρίδης, αφού η επίμαχη τραπεζική δομή εξυπηρετεί και τους κατοίκους του ορεινού όγκου του γειτονικού Δήμου Νέστου Ν. Καβάλας.

Από το Γραφείο Τύπου του Βουλευτή Ν. Ξάνθης Σπύρου Τσιλιγγίρη