ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – Ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής η 2η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων και Οικοτεχνίας στη Ξάνθη

Από χθες ξεκίνησε λοιπόν η εξουσία  Τσέπελη στο Δήμο Ξάνθης και όπως ανέμενα στο στόχαστρο μπήκε τάχιστα και η «Αδέσμευτη».
Ο νέος Δήμαρχος και κυρίως οι υπαρχηγοί του, φαίνεται πως από την πρώτη μέρα θέλουν μας στείλουν το μήνυμα ότι θεωρούν το Δήμο… «μαγαζί»τους. Καλή αρχή….
ΑΛΕΚΤΩΡ

 

*Με πολύ περισσότερο κόσμο από την περσινή χρονιά και ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία, ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής η 2η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων και Οικοτεχνίας στη Ξάνθη.

Μάλιστα μου έκανε εντύπωση ότι ο πρώτος που πήγε στο γήπεδο του ΑΟΞ ήταν ο νέος Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης, συνοδευόμενος μάλιστα από τον Σαρακατσάνο νέο Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης Γιάννη Μπούτο ενώ τα είπε για αρκετή ώρα και με τον Παντελή Παντέλο. Με τους οποίους και κάθισε αρκετή ώρα πριν ξεκινήσει ο αγιασμός από τον Μητροπολίτη Ξάνθης.

….

*Αναλυτικότερα, παρουσία λοιπόν του Δήμαρχου Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη, του απερχόμενου Δήμαρχου Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου, του Δήμαρχου Αβδήρων Γιώργου Τσιτιρίδη  και απόντων τόσο του Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστου Μέτιου αλλά και του νέου Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Νίκου Ευφραιμίδη πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 1 Σεπτεμβρίου η επίσημη έναρξη της 2η Έκθεσης Τοπικών Προϊόντων και Οικοτεχνίας στο γήπεδο του ΑΟΞ στη Ξάνθη.

*Το αποκλειστικό μου; Την επίσημη έναρξη της 2ης έκθεσης χαιρέτισε και ο νέος Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης που δεσμεύτηκε μάλιστα ο Δήμος Ξάνθης από του χρόνου να γίνει συνδιοργανωτής αυτού του κορυφαίου επιχειρηματικού θεσμού, ώστε η έκθεση να αποκτήσει με τον τρόπο αυτό και μεγαλύτερο οντότητα.

….

*Σημειώνω ότι την έκθεση τίμησε και χαιρέτισε με την παρουσία του και ο Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης που απέδειξε ότι γι’ αυτόν οι εκλογές τελείωσαν, παρά τον «πόλεμο» που δέχτηκε από τους Στέλιο Μωραϊτη και Σάκη Κριτσίνη…!

Έτσι για να τα λέμε όλα…

….

 

 

*Κι επειδή ξέρω ότι έχετε και «μανία» ποιοι κάθισαν στην πρώτη σειρά των επισήμων κλπ

Ιδού και μια αποκλειστική φωτογραφία και από τον κόσμο.

…..

*Σημειώνω ότι στην επίσημη έναρξη των Γιορτών Π. Πόλης 2019, το παρόν έδωσαν και ο αντιπρόεδρος της ΕΑΣ Ξάνθης Βασίλης Ρούφος με τον πρώην αντιδήμαρχο Ξάνθης και παραγωγό εξαιρετικού τσίπουρου Κυριάκο Παπαδόπουλο..

*Κι η ιστορική φωτογραφία του…μοντέλου Μανώλη Τσέπελη (με καινούργιο καλοκαιρινό κουστούμι…) με τον πρώην αντ’ αυτού αντιδήμαρχο Ξάνθης Κυριάκο Παπαδόπουλο τον οποίο χαρακτήρισε μάλιστα…»αδελφούλη» λέγοντάς του, εσένα σε θέλω μαζί μου!

*Ιδού ωστόσο και η ιστορική στιγμή, την ώρα που ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιος Μωραϊτης κόβει την κορδέλα μαζί με τον Μητροπολίτη, τον Περιφερειάρχη των Επιμελητηρίων ΑΜΘ Χριστόδουλο Τοψίδη, τον Τσέπελη και τον Μητροπολίτη Ξάνθης, τον Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο κλπ …

…..

*Φυσικά από την έκθεση Τοπικών (;) προϊόντων δεν θα μπορούσε να απουσιάσει και ο Πρόεδρος των ξενοδόχων Ξάνθης Γιάννης Ιερόπουλος μαζί με μέλη του συλλόγου, επισκεπτόμενος και τα περίπτερα που συμμετέχουν φέτος σε αυτήν.

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ