ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ – Εντυπωσιάζουν προς το παρόν οι υποσχέσεις του νέου Δημάρχου Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη

Με απόφαση Τσέπελη ή με…πρωτοβουλία Φανουράκη ο «πόλεμος» κατά της «Αδέσμευτης»; Γιατί μπερδευτήκαμε πολύ…! (Σ.Σ. Εκτός αν υπάρχει και κάποιος…τρίτος που κρύβεται απλά πίσω από τους προηγούμενους δύο)

*Μπασκετικό. Ανακοίνωση από το Διοικητικό Συμβούλιο και το Προσωπικό του Α.Ο. Λεύκιππος Ξάνθης:

Ο Α.Ο. Λεύκιππος Ξάνθης, βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στο φίλαθλο κοινό την έναρξη της χορηγίας από το εστιατόριο Ξανθίππη.

Σ’ ένα από τα πλέον ειδυλλιακά σημεία του χάρτη της Ξάνθης βρίσκεται, στη «βεράντα» της πόλης, σε σημείο, όπου η θέα συναγωνίζεται τις γεύσεις, εδώ και τρεις δεκαετίες, το εστιατόριο Ξανθίππη. Για όλους τους λάτρεις της καλαισθησίας, της παραδοσιακής κουζίνας αλλά και των gourmet πιάτων αποτελεί, αναμφίβολα, πόλο έλξης. Η Ξανθίππη λειτουργεί όλες τις ώρες της ημέρας, προσφέροντας ζεστό, πρωινό καφέ, εκλεπτυσμένο μεσημεριανό και επίσημο δείπνο με φόντο την πανέμορφη πόλη της Ξάνθης. Εκεί που η πόλη με τα 1000 χρώματα και αρώματα, ενώνεται με τα αρώματα του καφέ, των κρασιών, των αποσταγμάτων και των γεύσεων των πιάτων της «Ξανθίππης».

……..

*Και το ιστορικό για την Ξανθίππη που μας έστειλε ο Λεύκιππος.

H «Ξανθίππη» λειτουργεί αδιάλειπτα από το 1974. Ιδρύθηκε από τους αείμνηστους Σταύρο Τοπαλίδη και Στέλιο Ιωαννίδη και συνεχίζει έως σήμερα ως φυσική συνέχεια των ιδρυτών της. Κατά καιρούς έχουν απολαύσει τη θέα και τη γεύση της «Ξανθίππης» ο Οικουμενικός Πατριάρχης, η πολιτική ηγεσία της χώρας, όλων των παρατάξεων, αλλά και καλεσμένοι από το εξωτερικό, Ολυμπιονίκες, ηθοποιοί, αθλητές, πνευματικοί άνθρωποι του τόπου. Φυσικά και όλοι σχεδόν οι πολίτες της Ξάνθης και του Νομού, καθώς και πολλοί επισκέπτες του τόπου μας. Τα ατού της «Ξανθίππης» είναι το χαμόγελο του προσωπικού της, η συνεχής προσπάθεια για βελτίωση των παρεχόμενων παροχών εστίασης, οι προσιτές σε κάθε βαλάντιο τιμές και η συνεχής προσπάθεια με στόχο την ποιότητα στις παροχές προς τον πελάτη.

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία για την στήριξη αλλά και την εμπιστοσύνη που δείχνει στον Α.Ο. Λεύκιππος Ξάνθης και βοηθά στο να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας, για τη δημιουργία ενός ισχυρού αθλητικού οργανισμού.

……….

*Από την Εισαγγελία Ξάνθης, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία της 38χρονης Βουλγάρας που εξαπατούσε τηλεφωνικά πολίτες στη Ξάνθη, τη Δράμα και άλλες πόλεις της Περιφέρειας, ισχυριζόμενη ότι συγγενικά πρόσωπά τους είχαν πάθει ατυχήματα.

Ιδού τι αναφέρει η σχετική απόφαση της Εισαγγελίας Εφετών Θράκης.

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Δράμας, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Θράκης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 38χρονης αλλοδαπής, που κατηγορείται για απάτη από κοινού, κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένη και σε απόπειρα, η ζημία από την οποία υπερβαίνει το ποσό των 120.000 ευρώ και συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση. (Σχετικό το από 14-8-2019 Δελτίο Τύπου της Υπηρεσίας μας)

Πρόκειται για την υπήκοο Βουλγαρίας (επ) STANOEVA (ον) VESELINA του IVANOVA και της YORDANKA, γεν. 12-3-1981, στη Βουλγαρία.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, η οποία έχει ισχύ έως την 12 Σεπτεμβρίου 2019, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, οι πολίτες παρακαλούνται να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 25210-31111 και 25210-60070 του Τμήματος Ασφαλείας Δράμας για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

*Τους πέντε νέους Αντιδημάρχους του δήμου Ορεστιάδας ανακοίνωσε επίσημα την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου ο δήμαρχος Βασίλης Μαυρίδης, με το σχετικό έγγραφο που δημοσιεύθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Συγκεκριμένα οι 5 νέοι Αντιδήμαρχοι είναι:

  1. Τον κ. Αργυριάδη Πέτρο του Σιδέρη κατά τόπον Αντιδήμαρχο για την Δημοτική

Ενότητα Τριγώνου

  1. Τον κ. Σταματίου Δημήτριο του Χρήστου κατά τόπον Αντιδήμαρχο για την Δημοτική

Ενότητα Κυπρίνου

  1. Τον κ.Καραγιάννη Γεώργιο του Καλούδη κατά τόπον Αντιδήμαρχο για τη Δημοτική

Ενότητα Ορεστιάδας

  1. Τον κ. Αρχοντίδη Αρχοντή του Αδαμάντιου κατά τόπον Αντιδήμαρχο για τη Δημοτική

Ενότητα Βύσσας

  1. Τον κ.Πάλλα Δημήτριο του Ιωάννη καθ’ ύλην Αντιδήμαρχο Οικονομικών.

*Μια εφιαλτική νύχτα έζησε γυναίκα στην Αλεξανδρούπολη όταν το βράδυ της Κυριακής  ένας διαρρήκτης μπήκε στο σπίτι της την ώρα που αυτή βρισκόταν μέσα.

Συγκεκριμένα ο δράστης κατάφερε να μπει σε οικία στην οδό Τούντζας στην Αλεξανδρούπολη από την μπαλκονόπορτα και αναστάτωσε τον χώρο ψάχνοντας για χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα. Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού η οποία εκείνη την ώρα βρισκόταν σε διπλανό δωμάτιο κατάλαβε την παρουσία του και ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον διαρρήκτη ο οποίος το έβαλε στα πόδια!

Στην συνέχεια αφού ειδοποιήθηκε η αστυνομία συνελήφθη από την ομάδα ΔΙΑΣ.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως ο συγκεκριμένος νεαρός έχει συλληφθεί αρκετές φορές στο παρελθόν για το συγκεκριμένο αδίκημα.

ΟΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Η ΚΑΤΙΝΑ

Δεν ξέρω τι απήχηση και κυρίως τι αποτέλεσμα θα έχουν όλες αυτές οι νέες υποσχέσεις που δίνει κάθε φορά που παίρνει το μικρόφωνο στις διάφορες εκδηλώσεις ο νέος Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης, προς το παρόν πάντως…εντυπωσιάζουν!

Αλλού υποσχέθηκε…μπαξέδες και δωρεάν νερό από τη ΔΕΥΑΞ (σ.σ. Στον Μητροπολίτη Ξάνθης για την Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων), τη Κυριακή το βράδυ στο γήπεδο του ΑΟΞ μίλησε για συνδιοργάνωση του Δήμου Ξάνθης με το Επιμελητήριο για την 3η Έκθεση Τοπικών προϊόντων και ταυτόχρονα πληθαίνουν οι υποσχέσεις τους σε φορείς, συλλόγους και μεμονωμένους πολίτες. Παντού υποσχέσεις και παροχές!
Τις οποίες αν υλοποιήσει φυσικά, θα πάρει στις δημοτικές εκλογές του 2023…70% με την πρώτη. Θα το κατορθώσει όμως; Γιατί από την ΔΕΥΑΞ έφυγε «κυνηγημένος» ως Πρόεδρος θα έλεγα…!

Η ΚΑΤΙΝΑ