ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – «Τρέλανε» κόσμο και πάλι ο ροκάς γιατρός ο Τιμούρ! Στο πλευρό του Δημαρχόπουλου. Δεν βλέπω κόμματα! Είναι έντιμος άνθρωπος κι αυτό μου αρκεί!

Απίστευτος Φανουράκης! Απειλούσε με…γραμματείς της Αποκεντρωμένης και…..ΕΔΕ υπάλληλο του Δήμου Ξάνθης για μια «πλακίτσα» που έκανε στο fb και τελικά η φίλη τους του είπε δεν έχεις…τσίπα με τη λάσπη που μας ρίχνεις, διέγραψε το σχόλιό του! Μόνο θρασυδειλία;
ΑΛΕΚΤΩΡ

«Τρέλανε» κόσμο και πάλι ο ροκάς γιατρός ο Τιμούρ! Ίσως ο πιο αγαπητός γιατρός στη Ξάνθη και γι’ αυτό ΣΑΡΩΝΕΙ άλλωστε σε ψήφους όταν κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης! Πρώτος σε ψήφους το 2014 με το ψηφοδέλτιο Πούλιου, δεύτερος σε ψήφους το 2019 με το ψηφοδέλτιο του Σάββα Μελισσόπουλου…

Τι έκανε λοιπόν αυτήν τη φορά ο Τιμούρ;

Χωρίς λοιπόν ταμπού και κόμπλεξ, εμφανίστηκε στο…εκλογικό κέντρο του Δήμαρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου και υπό τα χειροκροτήματα του κόσμου τον αγκάλιασε και του είπε:

«Είμαι στο πλευρό σου. Εγώ όταν μιλάμε για τον Δήμο μας δεν βλέπω κόμματα…Είσαι ένας έντιμος και καθαρός άνθρωπος Μπάμπη μου και αυτό μου αρκεί! Να ξέρεις ότι θα είσαι τη Δευτέρα και πάλι ο Δήμαρχος!»

Κι ο Μπάμπης Δημαρχόπουλος τον αγκάλιασε, τον ευχαρίστησε και δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του, αφού τέτοιες εκδηλώσεις αντιμετωπίζει καθημερινά πλέον!

….

*Σημαντική είδηση για την Ξάνθη που αφορά και τα ΜΜΕ! Ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου  κος Παντελεήμων  έχει ορισθεί  από την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος για τα επόμενα 4 χρόνια  πρόεδρος της επιτροπής Τύπου και Ενημέρωσης της Εκκλησίας  της Ελλάδας και των Μητροπόλεων της.

Με την ιδιότητα αυτή προέδρευσε στην 6η ημερίδα  που πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη  για τις Μητροπόλεις της Δυτικής Μακεδονίας .

Καλή επιτυχία αλλά και συνεργασία Σεβασμιώτατε…

….

*Σημειώνω ότι την Τετάρτη 5 Ιουνίου  η Μητρόπολη Ξάνθης  Χοροστατούντος του Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου  κου Παντελεήμονα  θα τελέσει  λειτουργία στον Ιερό Ναό Της Του Θεού Σοφίας υπέρ επιτυχίας των μαθητών που διαγωνίζονται στις Πανελλαδικές  Εισακτέες  Εξετάσεις . Λειτουργία που πράττει κάθε χρόνο η μητρόπολη μας  για την μαθητιώσα νεολαία μας.

…..

*Κι ένα τελευταίο ωστόσο πολύ σημαντικό. Ο Μητροπολίτης, εμφανώς «θορυβημένος» από τις δηλώσεις του Παπαχρόνη στους ψηφοφόρους της παράταξης Αγάπη για την Ξάνθη να πάνε στις κάλπες την Κυριακή και να  ψηφίσουν….ΑΚΥΡΟ, συμβούλευσε και παρότρυνε γαλήνια όλους τους  ψηφοφόρους να πάνε στις κάλπες και να ασκήσουν κανονικά την υποχρέωση που έχουν ως Έλληνες πολίτες, ψηφίζοντας τους καλύτερους.

………

*Αλλάζω  θέμα. Λευκό πρότεινε στους ψηφοφόρους του Υποψήφιος Δήμαρχος Αβδήρων Βασίλης Τσολακίδης, απογοητεύοντας εμφανώς τους ψηφοφόρους του, αφού το λευκό σημαίνει και ενοχή πολλές φορές.

Διαβάστε το μήνυμά του:

“Συνδημότες   και συνδημότισσες ,

Φίλες και φίλοι

Θα ήθελα για ακόμη μια φορά να ευχαριστήσω όλους όσους μας ψήφισαν στις δημοτικές εκλογές. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν στον αγώνα. Την οικογένεια μου, τους υποψηφίους του συνδυασμού μας,  τους φίλους, τους εθελοντές μας,  τις οικογένειες των υποψηφίων μας.  Παράλληλα, σεβόμαστε και όσους δεν μας στήριξαν.

Διαβεβαιώνουμε την κοινωνία ότι κάναμε τον πιο έντιμο αγώνα χωρίς να χρησιμοποιήσουμε αθέμιτα μέσα για να αλλοτριώσουμε συνειδήσεις.

Δυστυχώς, όμως κάποιοι άλλοι δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και κατάφεραν να ανατρέψουν τα αποτελέσματα χωρίς να τους ενδιαφέρει το μέλλον του τόπου μας.

Εμείς συνεχίζουμε την ίδια αταλάντευτη τακτική, για το λόγο αυτό προτείνουμε  στους ψηφοφόρους μας να ψηφίσουν λευκό στην δεύτερη Κυριακή, επειδή για μας είναι η πλέον πολιτικά έντιμη στάση.

Ας  επιλέξουν οι συνδημότες  όποιον κρίνουν αυτοί  κατάλληλο ως  Δήμαρχο και εμείς βάσει του νέου εκλογικού νόμου θα συζητήσουμε προτάσεις και  λύσεις που αποβλέπουν στην αναβάθμιση του Δήμου μας. 

Με εκτίμηση,

Τσολακίδης Α. Βασίλειος

Επικεφαλής παράταξης  συνΕΡΓΑΣΙΑ”

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ