ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ – Και ο δημοτικός σύμβουλος της ΝΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ Κώστας Καφφετζής στο πλευρό του Δημαρχόπουλου!

*Ο πρώην Υπουργός Αλέξανδρος Κοντός θα είναι και πάλι ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Ν.Δ. στο Νομό Ξάνθης. Ψηφοδέλτιο που θα ανακοινωθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Για τις υπόλοιπες θέσεις ακούγονται τα ονόματα του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Σαλτούρου, της δικηγόρου Μαρίνας Παυλίδου και της γιατρού Δέσποινας Σταμπουλή. Σε αναμονή λοιπόν.

….

*Στο πλευρό του Δήμαρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου και  σε θέση ΜΑΧΗΣ μάλιστα, βρίσκεται από χθες και ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ του Πασχάλη Λύρατζη, Κώστας Καφφετζής..!

Και το σχόλιο της στήλης…

-Φανουράκη πέστο και στον φίλο σου τον Ζερενίδη….

-Αυτήν την Κυριακή, δεν θα περάσουν τα «κόλπα» σας στο Πούρναλικ!

………

*Επειδή πολλοί με ρωτάνε και με ξαναρωτάνε, ποιοι είναι οι 10 δημοτικοί σύμβουλοι που εκλέγονται με τον Τσέπελη, ιδού και τα ονόματα αλλά και οι ψήφοι που πήρανε.

Υπενθυμίζω ότι πρώτος εκλέχθηκε σε σταυρούς ο κύριος Λεβέντ, ανεψιός του Ψευτομουφτή Ξάνθης κΜετέ  που έφυγε από το συνδυασμό του Δημάρχου Ξάνθης, γιατί ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Μαρίνος Σδρέβανος δεν «έσβησε» το λογαριασμό νερού του…ξαδέρφου από τα Κιμμέρια, ύψους 7.000 ευρώ περίπου!

-Λογαριασμός που εκκρεμεί από το…2006 καθώς ο εν λόγω κύριος δεν πλήρωνε νερό, επειδή ο Τσέπελης του είχε υποσχεθεί ότι θα του…σβήσει τις οφειλές!

….

*Ιδού οι 10 πρώτοι λοιπόν που εκλέγονται με το ψηφοδέλτιο Τσέπελη:

ΚΑΡΑ ΟΣΜΑΝ ΧΑΣΑΝ ΛΕΒΕΝΤ 610

ΜΠΑΝΤΑΚ ΣΙΑΜΠΑΝ 586

ΚΑΜΑΡΙΔΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ 575

ΜΠΕΚΗΡ ΟΓΛΟΥ ΣΟΥΑ 430

ΖΕΡΕΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 428

ΑΣΚΑΡΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ 414

ΦΑΝΟΥΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 367

ΜΠΟΥΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 365

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 364

……

*Αλλάζω θέμα. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ανακοίνωσε τα πρώτα νέα ονόματα που κατεβαίνουν με τα ψηφοδέλτιά της.

Πρόκειται για την καθηγήτρια του ΕΜΠ Τώνια Μοροπούλου που ανήκε την ηγεσία του φοιτητικού κινήματος κατά της δικτατορίας, τους δημοσιογράφους Μπάμπη Παπαδημητρίου, Κωνσταντίνο Μπογδάνο και Δημήτρη Μαρκόπουλο, τον ποδοσφαιριστή της χρυσής εθνικής ομάδας του 2004 Τάκη Φύσσα, τον αρχιτέκτονα Αντώνη Γιαννικουρή με μεγάλη εμπειρία στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, την οικονομολόγο Χριστίνα Τσιλιγγίρη που έχει εξειδίκευση στην Οργάνωση Αθλητικών Επιχειρήσεων και έχει ασχοληθεί ενεργά με τον ερασιτέχνη Ολυμπιακό και την έμπειρη στη δημόσια διοίκηση Ρένα Βασιλάκη που έχει υπηρετήσει επί χρόνια την παράταξη της ΝΔ.

…..

*Στη ΝΔ επισημαίνουν πως οι υποψήφιοι αυτοί ποτέ στο παρελθόν δεν έχουν διεκδικήσει την ψήφο για την είσοδό τους στη Βουλή, μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Όπως λένε στη ΝΔ «το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι θέλει να ενώσει όλους τους Έλληνες στην κοινή προσπάθεια για να γίνει η Ελλάδα μια φωτεινή χώρα, συμβολίζουν τα πρώτα οκτώ ονόματα υποψηφίων βουλευτών με διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες και διακριτή επαγγελματική δράση που ανακοινώνει σήμερα η ΝΔ μετά την προκήρυξη των εθνικών εκλογών».

…..

*Και κλείνω με το μήνυμα του Αθανάσιου Κριτσίνη για τις εκλογές της Κυριακής 2/6 στο Δήμο Αβδήρων:

Η μοναδική ανεξάρτητη επιλογή για το Δήμο Αβδήρων

Με καθαρή άποψη χωρίς παρεμβάσεις, εξαρτήσεις και κομματικές αγκυλώσεις.

Μοναδική μας εξάρτηση το συμφέρον του τόπου μας και όλων των δημοτών.

Μακριά από πρακτικές χειραγώγησης και διλήμματα.

Με πνεύμα συνεργασίας και βούληση για σύνθεση όλων των υγιών δυνάμεων του Δήμου Αβδήρων.

Την Κυριακή επιλέγουμε τον Δήμαρχο που ενώνει, όχι αυτόν που μας επιβάλλουν.

Λέμε όχι σε αυτούς που αποφασίζουν πριν από εμάς για εμάς.

Λέμε όχι στις αθέμιτες συναλλαγές (μιας παρέας), που ενδιαφέρεται μόνο για το προσωπικό της συμφέρον.

Όλοι μαζί, είμαστε δυνατοί.

Όλοι μαζί, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα Δήμο μάχιμο, διεκδικητικό, έναν σύγχρονο Ευρωπαϊκό Δήμο.

Την Κυριακή 2 Ιουνίου ψηφίζω Αθανάσιο Κριτσίνη

ΟΤΙ ΦΕΡΝΕΙ  Η ΚΑΤΙΝΑ

Έντονη ήταν η αντίδραση του Μητροπολίτη Ξάνθης στις δηλώσεις-κάλεσμα του Παπαχρόνη στους …οπαδούς του, να πάνε την Κυριακή μαζικά στις κάλπες αλλά για να ψηφίσουν…ΑΚΥΡΟ! Λογική που εκτός των άλλων είναι και επικίνδυνη για την Εθνική υπόθεση αφού ευνοεί μόνο το DEB και όχι μόνο…

Συγκεκριμένα ο  Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης δεν παρέλειψε χθες να συμβουλέψει και να παροτρύνει όλους μας ώστε να πάμε και να ψηφίσουμε ασκώντας το δικαίωμα αλλά και την υποχρέωση που έχουμε ως Έλληνες πολίτες ψηφίζοντας τους καλύτερους….κι όχι καταψηφίζοντας!!!

Βέβαια με τέτοια μυαλά του Αρχηγού, έχω την εντύπωση ότι η ΑΓΑΠΗ για την Ξάνθη, μόνο για…ΑΓΑΠΗ δεν μπορεί να μιλάει από δω και πέρα!

Η ΚΑΤΙΝΑ