ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – Την «υπεράσπιση» του αδελφού του και νέου Προέδρου της ΔΕΥΑΞ ανέλαβε ο εκδότης της «Θράκης» Τένης Καμαρίδης

Και….αντιδήμαρχος καθαριότητας ο Μανώλης Φανουράκης; Και τον Σιαμπάν Μπαντάκ τι τον έχει ο κύριος Τσέπελης; Για να εισπράττει μόνο την αντιμισθία; Στην τοποθέτηση νέων καλαθιών απορριμμάτων λοιπόν στην οδό Δαγκλή, επιβλέπων ήταν ο κύριος Φανουράκης. Κάνει ότι μπορεί ο άνθρωπος για να μας αποδείξει ότι αυτός είναι ο…γενικός κουμανταδόρος της πόλης! Μπράβο του!
ΑΛΕΚΤΩΡ

*Κατά πάγια τακτική, την «υπεράσπιση» του αδελφού του γιατρού και νέου Προέδρου της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδη ανέλαβε και πάλι ο εκδότης της «Θράκης» Τένης Καμαρίδης.

Πως όμως;

Υβρίζοντας ως…γραφικούς αυτούς που του ασκούν κριτική και ξεχνώντας προφανώς ότι την περίοδο που ήταν στην αντιπολίτευση, ο πλέον θορυβώδης και καταγγελτικός ήταν ο …αδελφός του που τώρα κάνει αυτά που τότε ως ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ κατηγορούσε!…

…….

*Έτσι χθες ο Τ.Κ ξεσπώντας στην κυριολεξία αλλά χωρίς να τολμάει να πει ονόματα, χαρακτήρισε …γραφικούς όλους όσους κάνουν κριτική στον αδελφό του, σχολιάζοντας τα παρακάτω:

«Και άντε η γραφικότητα ίσως σε κάποιες περιπτώσεις να δικαιολογείται, καθόσον έχει καθιερωθεί πλέον στην γραφίδα και στον δημόσιο λόγο τους… Η μικρότητα όμως και η αχαριστία είναι χειρότερα «αδικήματα» και δεν συγχωρούνται! Κάνετε λόγο μωρέ για την αντιμισθία του γιατρού στην ΔΕΥΑΞ, την στιγμή που είναι γνωστό ότι κανένας γιατρός και μάλιστα διακεκριμένος και επιτυχημένος με λίστα αναμονής ασθενών, δεν θα χαλούσε το ιατρείο του για να βρίσκεται από το πρωί μέχρι το βράδυ στη ΔΕΥΑΞ και να δέχεται πυρά απ’ όλες τις πλευρές, γιατί απλά είναι αποφασισμένος να βάλει μια τάξη εκεί μέσα! Όχι μόνο μπορούσε να «οικονομήσει» πολλά περισσότερα χρήματα παραμένοντας στο ιατρείο του, αλλά θα διατηρούσε και την «πελατεία» του ακέραια, όπως επίσης είναι γνωστό ότι ο γιατρός από την στιγμή που ασχολήθηκε με την τοπική αυτοδιοίκηση ΜΟΝΟΝ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΧΑΣΕ, σε ότι αφορά τα προσωπικά και τα οικονομικά του συμφέροντα!»

-Εσύ ο αδελφός του τα λες αυτά Τένη. Ρώτα όμως και την πιάτσα τι λέει…Και στο φινάλε, δεν του είπε κανείς να ασχοληθεί με τα κοινά και τον Δήμο ή να κατέβει υποψήφιος βουλευτής με το ΕΠΑΜ;

Δικές του επιλογές ήταν; Κι όλα τα υπόλοιπα τα ακούω βερεσέ, όχι όμως και δεν θα του ασκήσουμε κριτική, από τη στιγμή που ο ίδιος επιζήτησε και την αντιμισθία των 1.710 ευρώ μηνιαίως! Δεν δουλεύει δηλαδή και…τζάμπα! Και παράλληλα μην αγχώνεσαι γιατί λειτουργεί και το γραφείο του κανονικά!

*Συνεχίζει ωστόσο ακάθεκτος ο Τ.Κ

«Το χειρότερο όμως όλων είναι να τον εμφανίζουν οι ευεργετηθέντες από τον ίδιο ως δέκτη χορηγιών για ένα… «ούζο»! Εγώ γνωρίζουν ότι ο γιατρός πάντοτε βάζει το χέρι στην τσέπη για να βγάλει και όχι για να βάλει χρήματα… Το λένε αυτό οι ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ που γνωρίζουν πολύ καλά αυτήν την «τρέλα» του γιατρού που κανένας άλλος δεν την έχει… Δηλαδή μονίμως να πληρώνει! Μικρότητα, μιζέρια, αχαριστία και κακία από μικρούς (μικροσκοπικούς) μίζερους και αχάριστους ανθρώπους! Λες και οι Ξανθιώτες δεν ξέρουν με ποιους έχουν να κάνουν…»

Τένη μου δεν ξέρω ειλικρινά ποιους εννοείς, γιατί δεν γνωρίζω με ποιους βγαίνει για ούζο ο αδελφός σου….

Μου κάνει όμως εντύπωση γιατί δεν μας λες τουλάχιστον ποιοι είναι οι…αχάριστοι να τους μάθουμε κι εμείς! Περιμένω με αγωνία τη συνέχεια…

…..

*Χθες πάντως όταν  ο γιατρός δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης (παράταξη Μελισσόπουλου), πήγε στο γραφείο του κι έφερε ένα…μπουκαλάκι νερό της ΔΕΥΑΞ από το γραφείο του (σ.σ. Έχουν ιατρεία στον ίδιο κτίριο…), καλώντας τον να πιούν ένα ποτήρι από το συγκεκριμένο νερό, ο λαλίστατος κατά τα άλλα Ιπποκράτης Καμαρίδης δεν απάντησε καν!

Βλέπετε άλλο να είσαι στην αντιπολίτευση και να κραυγάζεις κι άλλο να είσαι πλέον εσύ ο  Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ και να αναγκάζεσαι πλέον να απολογηθείς και να μην ξέρεις τι να πεις, ειδικά μετά τα νέα ντοκουμέντα από τις νέες αναλύσεις που έβγαλε δημότης για το νερό των Κιμμερίων.

……

*Κι ένα αυθεντικό από την τελευταία συνεδρίαση της ΔΕΥΑΞ. Όπως μαθαίνω ο γιατρός αφαίρεσαι τον λόγο από τον πρώην Πρόεδρο Μαρίνο Σδρέβανο και δεν του τον….έδινε!

Σου αφαιρώ το λόγο και δεν στον…δίνω του είπε!!

(σ.σ. Σας θυμίζει τίποτα αυτό;)

….

*Αλλάζω θέμα. Την καθιερωμένη ετήσια δεξίωση του για την επέτειο ίδρυσης της τουρκικής δημοκρατίας διοργάνωσε το βράδυ της Τρίτης 29/10, το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής. Φέτος συμπληρώνονται 96 χρόνια από την ίδρυση της τουρκικής δημοκρατίας και όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο χώρος που επιλέχθηκε (φέτος το ξενοδοχείο Chris & Eve) «ντύθηκε» στα χρώματα της τουρκικής σημαίας, δηλαδή σε άσπρο και κόκκινο.

………

*Σύμφωνα με το Χρόνο Κομοτηνής λοιπόν, φέτος στο «κόκκινο χαλί» της εισόδου περπάτησαν –ανάμεσα σε πολλούς άλλους- ο περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος, ο δήμαρχος Μαρώνειας Σαπών Ντίνος Χαριτόπουλος, ο δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν, ο δήμαρχος Αρριανών Αμέτ Ριτβάν, ο συντονιστής της Ν.Ε. Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ Σταμάτης Σακελλίων καθώς και ο μητροπολίτης Δράμας Παύλος. Από τον Δήμο Κομοτηνής παρευρέθησαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Εμρέ Αχμέτ και Μολλά Ισά Ριτβάν.  Επίσης εκεί βρέθηκαν και οι ψευδομουφτήδες Κομοτηνής και Ξάνθης Ιμπραήμ Σερίφ και Αχμέτ Μετέ αντίστοιχα.

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ