ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – ΘΛΙΨΗ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΟΚΗΤΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΘΑΝΑΣΗ ΜΠΕΛΛΑ

Για να δούμε την ερχόμενη Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020 που ο κύριος Φανουράκης φέρνει το θέμα του προϋπολογισμού του δημοτικού ραδιοφώνου στην Οικονομική Επιτροπή ποιο θα είναι το…μπάτζετ; Και ποια θα είναι στη συνέχεια η (εκ του ασφαλούς) θέση του Ιπποκράτη Καμαρίδη στο παραπάνω θέμα;
ΑΛΕΚΤΩΡ

*Την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου και ώρα 12:00 συνεδριάζει η οικονομική επιτροπή του Δήμου Ξάνθης προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1.Έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση των όρων της διακήρυξης του συνοπτικού διαγωνισμού με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ» (συντάκτης Κυριάκος Πεπονίδης)

2.Έγκριση πρακτικού δημοπρασίας εκμίσθωσης κοινόχρηστου χώρου για την εγκατάσταση ψυχαγωγικών μέσων (συντάκτρια Αικατερίνη Μαυρομάτη)

3.Έγκριση της αριθμ.42/2019 απόφασης του ΔΣ με την επωνυμία: «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας &Αλληλεγγύης» σχετικά με την έγκριση της 7ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού έτους 2019 (εισηγητής Αντιδήμαρχος Ξάνθης, Εμμανουήλ Φανουράκης)

4.Έγκριση της αριθμ.42/2019 απόφασης του ΔΣ του ΝΠΙΔ με την επωνυμία: «Δημοτική Επιχείρηση Πληροφόρησης, Θεάματος, Επικοινωνίας» σχετικά με την έγκριση προϋπολογισμού έτους 2020 (εισηγητής Αντιδήμαρχος Ξάνθης, Εμμανουήλ Φανουράκης)

…….

*Ερώτημα κρίσεως. Αναβαθμίστηκε η Κατερίνα Μαυρομάτη από τον κύριο Φανουράκη για να αναλάβει και τις δημοπρασίες των κοινόχρηστων χώρων ή κάνω λάθος;

……

*Στο πένθος έχει βυθιστεί ο επιχειρηματικός κόσμος με τον ξαφνικό θάνατο του οινοποιού και προέδρου της Ομοσπονδίας Εμπορικών, Επαγγελματικών και Βιοτεχνικών Σωματείων Έβρου Θανάση Μπέλλα.

Σύμφωνα με το evros24, ο 54χρονος επιχειρηματίας βρισκόταν στην Αθήνα όταν ένιωσε πόνο στο στήθος, πιθανόν καρδιακή ανακοπή και μέχρι να μεταφερθεί με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο εξέπνευσε.

Την οδύνη της εκφράζει η Ένωση Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Και Συναφών Επαγγελμάτων Αλεξανδρούπολης με την παρακάτω ανάρτηση:

 «Ως Ένωση Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Και Συναφών Επαγγελμάτων εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Αθανασίου Μπελλα. Ιδιοκτήτης της ομώνυμης Οινοποείας και Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εμπόρων Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Έβρου, πολύ αγαπητός σε όλους μας και μάχιμος υποστηρικτής των δικαιωμάτων μας και απόψεων μας.

Καλό Παράδεισο Πρόεδρε»

……….

*Επίσης συλλυπητήρια επιστολή εξέδωσε και το  Επιμελητήριο Έβρου. Τι αναφέρει:

«Το Επιμελητήριο Έβρου εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για τον αιφνίδιο θάνατο του αγαπητού Αθανάσιου Μπέλλα Προέδρου της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Έβρου, Αριστείδην μέλος του Επιμελητηρίου Έβρου και μέλος του ΔΣ της ΓΣΕΒΕΕ.

Ένας άνθρωπος μάχιμος, με ενεργή επιχειρηματική δραστηριότητα και πάντα δίπλα στοπλευρό των επιχειρηματιών με συνεχείς και αδιάκοπους αγώνες για τα δικαιώματα τους με ανιδιοτέλεια, και αέναη διάθεση για προσφορά θα μείνουν χαραγμένη στη μνήμη μας και θα αποτελέσουν λαμπρό οδηγό και παράδειγμα για τουςσυνεχιστές του .

Θα τον θυμόμαστε πάντα για την πολύτιμηπολυετή προσφορά του και την συμμετοχή του στα κοινά. Τα επιχειρηματικά δημιουργήματα του εκλιπόντος αποδείχτηκαν εξίσου αντάξια του ιδίου και η απώλειά του αφήνει ένα σημαντικό κενό στο ελληνικό επιχειρείν αλλά και στη σκέψη όλων μας.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και τους οικείους του.

Καλό Παράδεισο Πρόεδρε!»

…….

*Στο Γηροκομείο βρέθηκε την Πρωτοχρονιά ο επικεφαλής της παράταξης “Ξάνθη για Όλους” Σάββας Μελισσόπουλος, σύμφωνα με το παρακάτω δελτίο  τύπου που αλίευσα από το fb και αναφέρει τα παρακάτω:

“Πρώτη ημέρα του νέου χρόνου, πρώτη ημέρα του 2020 και η Δημοτική μας Παράταξη «Ξάνθη για ΟΛΟΥΣ» ήταν παρούσα στην κοπή πίτας – γιορτή του Γηροκομείου Ξάνθης, εκεί που οι δικοί μας άνθρωποι, οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας διαβιούν σε αξιοπρεπείς κτιριακές και λειτουργικές συνθήκες και με άριστη, όπως διαπιστώσαμε, διάθεση και ψυχολογία!!

Ευχόμαστε στον Πρόεδρο και στο διοικητικό συμβούλιο καλή δύναμη στο έργο τους!!

Στους δικούς μας ανθρώπους παππούδες και γιαγιάδες που ζουν εκεί δίνουμε την υπόσχεση και τη διαβεβαίωση ότι θα είμαστε για μια ζωή δίπλα τους!!!”, αναφέρεται σχετικά»

..

*Σημειώνω ότι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και ο επικεφαλής Σάββας Μελισσόπουλος και μέλη του συνδυασμού επισκέφθηκαν για ευχές τη δημοτική αγορά, τους υπαλλήλους του Δήμου Ξάνθης και την αγορά της πόλης.

Μάλιστα μαζί τους πήγε και ο Πάνος Σταυρακάρας που μέσα τις γιορτές έγινε και μπαμπάς ενός υπέροχου κοριτσιού και είναι εμφανής η χαρά του στο πρόσωπό του και στη φωτογραφία που φιλοξενώ στη στήλη…

….

*Και μια διαφορετική είδηση. Αφού τελικά έκανε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στην Αθήνα, στην αγαπημένη του Ξάνθη βρίσκεται από χθες και πάλι ο γνωστός Ξανθιώτης επιχειρηματίας Κώστας Παπαβραμίδης και μάλιστα μαζί με τον εξαίρετο πεθερό του και γνωστό επιχειρηματία του τηλεοπτικού καναλιού SIGMA Κύπρου.

Καλώς μας ήρθαν…γιατί είναι η πρώτη χρονιά ίσως που ο Κώστας προτίμησε να γιορτάσει Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά εκτός Ξάνθης…

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ