ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – Σύσκεψη για το αρδευτικό την Τρίτη 26 Μαρτίου στην Π.Ε. Ξάνθης

Για να δούμε τελικά η σημερινή συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη στα κεντρικά της Νέας Δημοκρατίας με ποιόν θα γίνει; Με τον Πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη ή με τον Κακλαμάνη και θα αφορά; Στο να κατέβει υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος με τον πανικόβλητο κύριο Μέτιο;|
ΑΛΕΚΤΩΡ

*Σημαντική πρωτοβουλία Ζαγναφέρη:

Αναλυτικότερα: Σύσκεψη για «το έργο μεταφοράς υδάτων του Νέστου στις πεδιάδες Ξάνθης και Κομοτηνής θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26 Μαρτίου στις 10.00π.μ. με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης. Στη σύσκεψη θα παραβρεθεί ο πληρεξούσιος δικηγόρος της ΠΑΜΘ για την εν λόγω υπόθεση στο ΣΤΕ, κ. Ν. Γεννάδιος ενώ σε αυτήν θα παραβρεθεί και ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιος Μωραϊτης, αλλά και ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου.

….

*Άλλη είδηση. Την Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019 και ώρα 20:00, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Κώστας Κατσιμίγας, θα παρουσιάσει υποψήφιους του συνδυασμού Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία, καθώς και τις θέσεις και προτεραιότητές του για την Περιφέρεια και την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Z Palace», στην Ξάνθη.

…..

*Το Κέντρο Κοινωνική Προστασία και Αλληλεγγύης του Δήμου Ξάνθης επισκέφθηκε χθες ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης Γιώργος Χατζηθεοδώρου, τυγχάνοντας μάλιστα ιδιαίτερα θερμής υποδοχής.

Ιδού και το σχόλιο του κ.Γ. Χατζηθεοδώρου στους δημοσιογράφους μετά την επίσκεψη:

«Επισκεφθήκαμε σήμερα το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης του Δήμου Ξάνθης.

Είχαμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε για τους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς όπως και για τα ΚΑΠΗ του Δήμου μας.

Σίγουρα υπάρχουν δυνατότητες να βελτιωθούν και να δημιουργηθούν νέες δομές που τόσο ανάγκη έχουν, σήμερα, οι συνδημότες μας.

Ευχαριστούμε τον πρόεδρο κ. Τάσο Θεοδωρίδη και το προσωπικό του Κέντρου για την υποδοχή και την πλήρη ενημέρωση.

Η επόμενη μέρα στον Δήμο Ξάνθης θα είναι καλύτερη.

Μόνο με την συμμετοχή όλων θα τα καταφέρουμε.

Πολίτες για την Ξάνθη

Γιώργος Χατζηθεοδώρου»

……

*Την παρουσία εκατοντάδων φίλων του αλλά και οπαδών του Ανεξάρτητου Υποψήφιου Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χριστόδουλου Τοψίδη, έσπευσε να χαιρετίσει μέσα από το fb ο Υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος Ξάνθης και πρώην θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Μιχάλης Αμοιρίδης.

Ιδού και το σχετικό σχόλιό του στο fb:

Χαρούμενος για την παρουσία εκατοντάδων φίλων την Κυριακή και ενα μεγάλο ευχαριστώ γιατί γνωρίζω ότι δεν ήταν εύκολο. Οι δυνατότητες να κάνει καλύτερη τη ζωή των πολιτών μια Περιφερειακή διοίκηση είναι πολλές. Χρειάζεται σοβαρότητα στόχος δουλειά. Η επιλογή των πολιτών με αυτό το κριτήριο πρέπει να γίνει. Η κομματική προτίμηση έχει διέξοδο έκφρασης στις εκλογές για την Ευρωβουλή και αργότερα για τη Βουλή. Η ουσία είναι στο αποτέλεσμα και στη Ξάνθη γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας. Είναι μια ευχάριστη προσπάθεια αυτή που θα κάνουμε για να σας εξηγήσουμε γιατί εμείς πρέπει να είμαστε επιλογή σας για την Ξάνθη και την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας – Θρακης.

Μιχάλης Αμοιρίδης

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος ΠΕ Ξάνθης

….

*Στην Κομοτηνή βρέθηκε χθες ο Ανεξάρτητος Υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χριστόδουλος Τοψίδης και συναντήθηκε με συναδέλφους του επαγγελματίες του Εμπορικού κόσμου.

Μάλιστα σε σχετική ανάρτησή του στο fb σχολίασε ως εξής την συνάντησή του:

«Ευχαριστώ θερμά την Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής κα Κική Κωνσταντινίδου για τη σημερινή συνάντηση και την ενημέρωση που μας παρείχε. Ως μέλος του συλλόγου οφείλω να τη συγχαρώ για τις προσπάθειες που καταβάλλει και δεσμεύομαι για τη συνέχιση της συνεργασίας μας».

………..

*Και μια ακόμη είδηση από το στρατόπεδο Τοψίδη. Το Σάββατο 23 Μαρτίου στην Δράμα, σε ανοιχτή εκδήλωση θα ανακοινωθούν οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι και οι Θέσεις του συνδυασμού «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ», για την Π.Α.Μ.-Θ..

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Δήμου Δράμας και  ώρα 18:30 μ.μ

*Με ένα μήνυμα διαφορετικό από τους άλλους συνδυασμούς, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης Πασχάλης Λύρατζης απευθυνόμενος στου πολίτες προκειμένου να συστρατευτούν μαζί του, ανέφερε τα παρακάτω:

«Ο συνδυασμός μας είναι μια παρέα ανθρώπων που προέρχονται από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, που έχουνε διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες, αλλά βρεθήκαμε μαζί και μας ενώνει ένα κοινό όραμα, ένας κοινός προορισμός, η ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ!. Έλα στην ομάδα μας, γίνε εθελοντής στην προσπάθειά μας και σου υπόσχομαι ότι μαζί θα αλλάξουμε τις γειτονιές…».

Πασχάλης Λύρατζης

Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης»

-Απλές δηλαδή κουβέντες…Ελάτε ν’ αλλάξουμε τις γειτονιές της πόλης για τις οποίες δεν μίλησε κανείς υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης μέχρι σήμερα…

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ