ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ – Στον Έβρο την Πέμπτη 21 Μαρτίου ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης

*Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ξάνθης ευχαριστεί την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης γιατί βοηθά το εκπαιδευτικό έργο του σχολείου με την ενημέρωση που παρέχουν στελέχη της στους ενήλικους εκπαιδευόμενους μας.

Συγκεκριμένα αστυνομικοί του εργαστηρίου εγκληματολογικών ερευνών προσήλθαν στο Σ.Δ.Ε Ξάνθης και πληροφόρησαν για το έργο της υπηρεσίας που σχετίζεται με τη διαλεύκανση αξιόποινων πράξεων με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

……

*Τον Έβρο θα επισκεφθεί την Πέμπτη 21 Μαρτίου ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, συνοδευόμενος από στελέχη του κόμματος.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί από το δημαρχείο Σουφλίου, όπου ο κ. Γεωργιάδης θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο της πόλης, Βαγγέλη Πουλιλιό. Στη συνέχεια θα επισκεφθεί το Κέντρο Υγείας Σουφλίου και ακολούθως θα μεταβεί στο Διδυμότειχο, όπου στις 10:30 είναι προγραμματισμένη συνάντησή του με τον δήμαρχο, Παρασκευά Πατσουρίδη και αμέσως μετά με τη διοίκηση του εργατοϋπαλληλικού κέντρου του Διδυμοτείχου. Στις 11:30 θα επισκεφθεί τη 16η Μεραρχία και στη 1 το μεσημέρι θα βρίσκεται στην Ορεστιάδα, όπου θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Βασίλη Μαυρίδη και στη συνέχεια με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων του βορείου Έβρου. Η επίσκεψη θα ολοκληρωθεί με ομιλία που θα πραγματοποιήσει στις 5:30 το απόγευμα της Πέμπτης στο ξενοδοχείο «Αλέξανδρος».

..

*Δελτίο τύπου. Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστο Μέτιο πραγματοποίησαν ο απερχόμενος Διοικητής της 21ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας, Ταξίαρχος Λάζαρος Καμπουρίδης, και ο νέος Διοικητής Ταξίαρχος Ιωάννης Μπόγδος.

Ο Περιφερειάρχης ευχαρίστησε τον απερχόμενο Διοικητή για τη συνεργασία, ενώ ευχήθηκε στο νέο Διοικητή καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο του, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι θα έχουν μια αποδοτική συνεργασία.

……

*Την Πέμπτη 21 Μαρτίου και ώρα 14:00 συνεδριάζει το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων, στα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Θέμα 1ο: Έγκριση πρωτοκόλλου παραλαβής σύμβασης παροχής γενικών υπηρεσιών.

Εισηγήτρια: Μαρία Αρβανιτίδου υπάλληλος του Τμήματος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών.

Θέμα 2ο: Διενέργεια ανοικτού μειοδοτικού διαγωνισμού με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή για το σύνολο της προσφοράς, για την παροχή της υπηρεσίας: «Ηχητική και φωτιστική κάλυψη εκδηλώσεων του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης για ένα (1) έτος», προϋπολογιζόμενης δαπάνης ενενήντα οκτώ χιλιάδων εξακοσίων σαράντα δύο ευρώ (98.642,00€) συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%.

Εισηγητής: Ιωάννης Ζήσης, αναπληρωτής προϊστάμενος Τμήματος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών.

*Περί τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας και εκτός απροόπτου, ο κ. Κρανιδιώτης θα περιοδεύσει σε Έβρο, Κομοτηνή και ορεινή Ξάνθη, για να επικοινωνήσει την κάθοδο του κόμματός του στις επικείμενες Ευρωεκλογές.

Στην Κομοτηνή αναμένεται μάλιστα να δώσει και συνέντευξη Τύπου.

Για την Κυριακή 17 Μαρτίου, δε, έχει ήδη ανακοινωθεί πολιτική ομιλία του στη Θεσσαλονίκη.

Η «Νέα Δεξιά» είναι μέλος του «Κινήματος για μια Ευρώπη των Εθνών και της Ελευθερίας», που αποτελεί συμμαχία ευρωπαϊκών πολιτικών κομμάτων που ιδρύθηκε το 2014. Η πολιτική ομάδα του Κινήματος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, είναι η «Ευρώπη των Εθνών και της Ελευθερίας / ENF».

*Ποδοσφαιρικό. Να κλείσει το γήπεδο της Ξάνθης και να έχουν πρόσβαση μόνο όσοι έχουν εισιτήρια διαρκείας της ομάδας, ζητούν δεκάδες φίλαθλοι της ομάδας μας σύμφωνα με το Voria.gr που αναφέρει τα παρακάτω:

«Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στα Πηγάδια για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Super League.

Σύμφωνα με το «PAOK24», αρκετές ημέρες πριν την προγραμματισμένη διεξαγωγή του παιχνιδιού, τους Ακρίτες τους έχει λούσει… κρύος ιδρώτας αναφορικά με την παρουσία των φίλων του «Δικεφάλου» στο γήπεδο και μέσα από τα δημοσιεύματα ζητούν να κλείσει το γήπεδο και να έχουν πρόσβαση μόνο τα διαρκείας της Ξάνθης.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν: «Αν δούμε οπαδούς άλλης ομάδας να έρχονται στο γήπεδο και να μπαίνουν στις κερκίδες, πολύ απλά ΔΕΝ κατεβαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο! Δεν μιλάμε για 10-20 οπαδούς αλλά για… μπούγιο».

Μάλιστα, φοβούνται πως ακόμη κι αν δώσουν ορισμένο αριθμό εισιτηρίων, οι οπαδοί των Θεσσαλονικέων θα κάνουν κατάληψη στο γήπεδο, αναγνωρίζοντας πόσο έντονο είναι το «ασπρόμαυρο» στοιχείο στην περιοχή αλλά και τη δίψα που υπάρχει στις τάξεις του «Δικεφάλου», την ώρα που εκείνοι βρίσκονται στην χειρότερη -οπαδικά- φάση τους, όπως τονίζουν.

-Για να δούμε λοιπόν τι θα γίνει τελικά!

ΟΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Η ΚΑΤΙΝΑ

Αληθεύει; Ότι από την περασμένη Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019 έχουν μπει δυο επιθεωρητές δημόσιας διοίκησης του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους και ασχολούνται μόνο με τα πεπραγμένα της διοίκησης Τσέπελη κατά την χρονική περίοδο 2011-2014; Αληθεύει επίσης ότι εντολή για την έρευνα δόθηκε από τον Εισαγγελέα που ερευνά την συγκεκριμένη υπόθεση μετά από καταγγελίες που ακούστηκαν από την αντιπολίτευση μέσα στο δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης –την συγκεκριμένη χρονική περίοδο κατά Τσέπελη στη ΔΕΥΑΞ-και προβλήθηκαν ιδιαίτερα από εβδομαδιαίο έντυπο; Κι ότι οι δυο υπάλληλοι θα παραμείνουν στη ΔΕΥΑΞ για τον έλεγχό τους μέχρι και την Παρασκευή και ζητούν συνεχώς διάφορα έγγραφα από τις υπηρεσίες που συνδέονται με την έρευνά τους;

(σ.σ. Κάτι μου λέει μάλιστα ότι και νυν στενός συνεργάτης του Τσέπελη, την περίοδο εκείνη τον είχε καταγγγείλει για τα…πεπραγμένα του!!!!)

Η ΚΑΤΙΝΑ