ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – Στην Ξάνθη η Νοτοπούλου την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί χωρίς λόγο «αρπάχτηκε» χθες στην εκπομπή Καθαρά και Σταράτα με τον εκδότη μας Σταύρο Μωραίτη ο Πάνος Παπαδόπουλος για το θέμα του Λύρατζη. Για τον οποίο δήλωσε για μια ακόμη φορά φίλος ναι μεν, αλλά όχι να γίνει και…υπασπιστής του Τσέπελη! Εγώ θα ντρεπόμουν! Ε, μισή ντροπή δική του, μισή ντροπή του Μπάμπη Δημαρχόπουλου….
ΑΛΕΚΤΩΡ

*Σύσκεψη στην Αντιπεριφέρεια Ξάνθης με τη συμμετοχή της Υφυπουργού Μακεδονίας και Θρακης κας Νοτοπούλου θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου στις 18:00. Στη σύσκεψη έχουν προσκληθεί μόνο οι 4 τέσσερις δήμαρχοι του Ν. Ξάνθης και θα έχει ως αντικείμενο θέματα της αρμοδιότητας του υπουργείου Μακεδονίας και Θράκης.

……

*Η δημοσιογραφική επιτυχία του Αλέξανδρου Παυλικιάνου να φωτογραφίσει «μαζί» Τσέπελη και  Λύρατζη και μάλιστα καμαρωτούς καμαρωτούς ο ένας δίπλα στον άλλον….ήταν αναμφισβήτητα το χθεσινό ΘΕΜΑ συζήτησης!

Ήταν κάτι που κανείς φαίνεται δεν περίμενε, πλην του….γιατρού τον οποίο είδα χθες στο δρόμο και δικαίως πανηγύριζε, επαναλαμβάνοντάς μου με νόημα…

-Εμείς έχουμε μια ομάδα κι είμαστε ανοιχτή σε όλους με πρώτο στόχο, «να φύγει ο Δημαρχόπουλος από τον Δήμο Ξάνθης…Ενωθήκαμε και προχωράμε…Μάλιστα μην αποκλείεις ότι θα ρθεί μαζί μας και ο Δημήτρης Μπένης!»

*Καλά τα λες όλα αυτά γιατρέ μου,  αλλά εσύ δεν ήσουν ο πρώτος που στις εκλογές του 2014 δημιουργώντας την ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ μας καλούσες να «διώξουμε» το παλιό σύστημα Τσέπελη και τους παλιούς από τον Δήμο; Τον ρώτησα…

-Για να εισπράξω την απάντησή του. Μας ενώνει ένας σκοπός. Να φύγει ο Δημαρχόπουλος από το Δήμο και γι΄ αυτό ενωθήκαμε όλοι μαζί!

-Μήπως όμως αυτό το «όλοι μαζί οι παλιοί», λειτουργήσει αρνητικά και ο κόσμος συσπειρωθεί ακόμη περισσότερο στο πλευρό του Δημαρχόπουλου;

-Η δική μου απορία…

….

*Χθες πάντως ο εκδότης του «Μ» ο Πάνος Παπαδόπουλος που κατά πολλούς εκτέθηκε και περισσότερο από όλους από τη στροφή του Λύρατζη υπέρ….Τσέπελη, αφού «περιποιήθηκε» δεόντως για μια ακόμη φορά τον Δήμαρχο Ξάνθης, επανέλαβε και πάλι την πάγια θέση του!

-Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ Δημαρχόπουλος, είναι πολύ καλύτερος από τον Τσέπελη και την ομάδα του. Μαζί με τον Λύρατζη!

…..

*Ο πρώτος πάντως που δήλωσε «προβληματισμένος» έντονα από τις εξελίξεις στο Δήμο, την φωτογραφία ντοκουμέντο του  Αλέξανδρου Παυλικιάνου και τις δηλώσεις που έκανε ο εκπρόσωπος τύπου του Τσέπελη, σχολίασε τα παρακάτω στο fb:

«Αυτό το Ξανθιώτικο φιλότιμο

Με αυτά που διαβάζω τίποτα δεν θα αλλάξει στην Ξάνθη και την επομένη των δημοτικών εκλογών!!!

Υπάρχουν άνθρωποι με προσωπικότητα ικανά να αλλάξουν τα πάντα αλλά καταφέρνουν με τις κινήσεις που κάνουν εμένα προσωπικά να με απογοητεύουν!!!

Είναι βλέπετε αυτό το φιλότιμο που κυριαρχεί στις μικρές κοινωνίες…:

” Είναι φίλος… τον ξέρω χρόνια… πίνουμε μαζί καφέ… θα μου κόψει την καλημέρα ” …και πολλά άλλα που δεν ισχύουν φυσικά μόνο στην Ξάνθη αλλά σχεδόν σε όλες τις επαρχιακές πόλεις της χώρας μας

Κύριοι/ες…

Συναισθηματισμοί δε χωράνε σε τέτοια θέματα και ειδικά όταν πρόκειται για ανθρώπους που έχουν κάνει τη θέση του δημοτικού συμβούλου θέση δημοσίου υπαλλήλου όλα αυτά τα χρόνια.

Ή βάζετε βαθιά το μαχαίρι στο καρπούζι για το καλό της πόλης ή συνεχίστε να τα έχετε καλά με όλους αυτούς που το μόνο που κατάφεραν όλα αυτά τα χρόνια στον Δήμο Ξάνθης ήταν να αναδείξουν το εγώ τους και κατ επέκταση τα προσωπικά τους συμφέροντα.

Ο Δήμος Ξάνθης δεν είναι λάφυρο κανενός!!!

Φιλικά

Αναστάσιος Τσορλίδης»

-Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Αναστάσιε Τσορλίδη, κάποιοι όμως άλλοι έτσι χρησιμοποιούσαν επί 25-30 χρόνια τον  Δήμο Ξάνθης. Ως… «λάφυρο» των προσωπικών τους συμφερόντων!

….

*Πως τα φέρνει όμως η ζωή…Η φωτογραφία του «καμαρωτού» Λύρατζη δίπλα στον Τσέπελη και οι δηλώσεις του γιατρού για την …«ομάδα» τους, φαίνεται πως προκάλεσε έντονη ρήξη στη σχέση των «αχώριστων»… «φίλων»…Του Πάνου Παπαδόπουλου με τον Πασχάλη…!

Βέβαια πρέπει να σεβαστούμε τις επιλογές του Λύρατζη!

….

*Πάντως ο Πασχάλης δεν παραιτήθηκε από Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού, ούτε όμως και ο Δημαρχόπουλος είχε το θράσος να τον «παραιτήσει» ως μέλος της…ομάδας του διαγραφέντος Τσέπελη! Αντίθετα το Κέντρο Πολιτισμού έστειλε ανακοίνωση χθες στα ΜΜΕ εν όψει των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων –θα περιλαμβάνουν και φέτος διακόσμηση αλλά…Λαγκαδά-αναφέροντας τα παρακάτω:

««Στα πλαίσια διοργάνωσης των εκδηλώσεων Χριστουγέννων – Πρωτοχρονιάς, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν από 6 Δεκεμβρίου 2018 έως 3 Ιανουαρίου 2019 στην “Ευχούπολη” στην κεντρική πλατεία, στην κεντρική εξέδρα των εκδηλώσεων και στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης, καλούμε όσους επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή.

Παρακαλούμε να μας γνωστοποιήσετε το ενδιαφέρον σας έως την Πέμπτη 08 Νοεμβρίου 2018.»

-Γνωστοποιείστε λοιπόν το ενδιαφέρον σας…Ο Πρόεδρος απτόητος συνεχίζει το έργο του!

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ