ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ – Ποιος διέρρευσε την φωτογραφία ντοκουμέντο του Παυλικιάνου

*Δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά και ικανοποίησή του ο γιατρός Ιπποκράτης Καμαρίδης όταν τυχαία τον συνάντησα στο δρόμο…

Κι αυτό, γιατί στην ουσία αυτός ήταν η «πέτρα» του «σκανδάλου», δηλαδή αυτός που κοινοποίησε στο fb την φωτογραφία ντοκουμέντο με τον Λύρατζη….υπασπιστή του Τσέπελη στην παρέλαση!

Όταν διαπίστωσε ότι κανείς δεν είχε πάρει «χαμπάρι»  τι είχε συμβεί…

……..

*Σημειώνω για παράδειγμα ότι οι δηλώσεις του γιατρού στον Παυλικιάνου είχαν γίνει στον Παυλικιάνου στις 28/10 που αναρτήθηκε και η φωτογραφία με τον Λύραζη στο XanthiTimes.

Ωστόσο δεν την πήρε κανείς χαμπάρι, μέχρι που το ΞΑΝΘΗ ΠΟΛΙΣ του γιατρού…. «χτύπησε» και κατάφερε το «τελειωτικό» χτύπημα στον Λύρατζη!!!

-Ο οποίος από υποψήφιος δήμαρχος, εμφανίζονταν στην φωτογραφία…υπασπιστής και….λαγός του Τσέπελη!!!! Καμαρωτός καμαρωτός μάλιστα!!!

-Πάνο, περαστικά σου!!! Να χαίρεσαι τον υποψήφιο Δήμαρχό σου…και μπράβο στον γιατρό γιατί πέτυχε ΜΑΤ! Στη κυριολεξία…!

….

*Αλλά κι εσύ βρε Παπαδόπουλε τόσα χρόνια να μην έχεις μάθει τα παιχνίδια του Λύρατζη και το ότι πάντα έπαιζε σε δυο και τρία ταμπλό…! Τι να σου πω…το παίζεις και ξύπνιος!…

…….

*Αλλάζω θέμα. Πράσινο φως» άναψε για την παραμονή του Γιώργου Γκράνα στην Αστυνομικό Διεύθυνση της Καβάλας, μετά τις έκτακτες κρίσεις των ανώτερων αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας. Το συμβούλιο κρίσεων αποφάσισε να συνεχίσει στη θέση του Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης της Καβάλας, ανανεώνοντας την θητεία του για 4η φορά. Υπενθυμίζεται ότι η 3η θητεία ανανεώθηκε στις 26 Ιανουαρίου του 2018.

Στην θέση του παραμένει επίσης, μετά από σχετική απόφαση του συμβουλίου κρίσεων της ΕΛ.ΑΣ και ο υποστράτηγος Νίκος Μενεξίδης ως  Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

……

*Ανακοίνωση από την ΔΕΥΑΞ:

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης του δικτύου ύδρευσης είναι απαραίτητη η διακοπή υδροδότησης .

Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018 από 8:30 έως 14:30

  1. Στην οδό Σάρδεων από την οδό Κων/νου Βάρναλη έως την οδό Περικλέους.
  2. Στην οδό Κιουταχείας από την οδό Σάρδεων έως την οδό Αγ. Λαύρας.
  3. Στην οδό Αγ. Λαύρας από την οδό Κιουταχείας έως την οδό Περικλέους.

Επίσης είναι πιθανόν να υπάρξει πτώση πίεσης στα ψηλά σημεία του αστικού συνοικισμού και του οικισμού Κυψέλης(πάνω από την οδό Πραξιτέλους – Ηλιουπόλεως.)

Ευχαριστούμε για την κατανόηση, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της διοίκησης.

…..

*Σχολίασε στο fb με νόημα ο Michael Amiridis

Η Περιφέρεια ΑΜΘ, χρειάζεται σύμπραξη σε ένα σχέδιο ουσιαστικής μετρήσιμης ανάπτυξης από ανθρώπους με όρεξη για δουλειά προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι. Οι επιφανειακές προσεγγίσεις και οι κομματικές περιχαρακώσεις οδηγούν σε μία απλή διαχείριση των θεμάτων. Ας έχουμε υπόψη μας το παρελθόν για να κρίνουμε έτσι ώστε η επιλογή για το μέλλον της περιοχή μας να μην είναι χωρίς επιχειρήματα.

-Καλά τα λες Μιχάλη…αλλά δεν μας είπες με ποιόν! Με τον…Ζαγναφέρη; Ε, μη τρελαθούμε κι όλας…

…….

*Στον «αέρα» μένουν σπουδαστές καθώς ακυρώθηκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Ιουνίου και Σεπτεμβρίου 2018 στο τμήμα Λογιστικής του ΤΕΙ Σερρών μετά το σκάνδαλο με τον καθηγητή που ζητούσε ανταλλάγματα για να περάσει τους φοιτητές στα μαθήματά του.

…..

*Με ανακοίνωση του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του ΤΕΙ Σερρών, μετά από ομόφωνη απόφαση της Συγκλήτου του Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας ακυρώθηκαν οι εξετάσεις Ιουνίου-Σεπτεμβρίου 2018 στα μαθήματα του υπόδικου καθηγητή Κωνσταντινούδη Κλεάνθη.

Πρόκειται για τις εξετάσεις σε έξι μαθήματα που δίδασκε ο εν λόγω καθηγητής και για τα οποία η Αστυνομία είχε κατάσχει πάνω από 2.500 γραπτά τα οποία στην πλειονότητά τους ήταν λευκές κόλλες βαθμολογημένα με… 6, σύμφωνα με το anexartitos.gr.

Πρόβλημα δημιουργείται και για μερίδα φοιτητών που πιθανόν έχουν αποφοιτήσει κι έχουν εγγραφεί σε μεταπτυχιακό τμήμα, καθώς και σε αυτούς που ασκούν ήδη την πρακτική τους, σε επιχειρήσεις.

Έχει οριστεί εμβόλιμα μία εξεταστική μέσα στον Νοέμβριο και όσοι πετύχουν θα ορκιστούν μέσα στον Νοέμβριο.

ΟΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Η ΚΑΤΙΝΑ
Μια ανακοίνωση που αφορά όλους τους Πόντιους με την υπογραφή «Σύλλογος Ποντίων Ν.Ξάνθης» φιλοξενώ σήμερα στη στήλη μου και ιδού τι αναφέρει:
«Σε συνοικισμό της πόλης μας εμφανίστηκαν άτομα τα οποία επικαλούνται ότι πωλούν λαχεία για τον Σύλλογο Ποντίων χωρίς να διευκρινίζουν για ποιόν Σύλλογο. Ενδεχομένως να είναι και “κόλπο” για άλλες ενέργειες. Ο Σύλλογος Ποντίων Ν. Ξάνθης δηλώνει ότι δεν διακινεί κανένα λαχείο , ουδεμία σχέση έχει με αυτούς και συνιστά ιδιαίτερη προσοχή»
-Πόντιοι και μη λοιπόν…προσέχετε, πάνε να σας εξαπατήσουν!
Η ΚΑΤΙΝΑ