ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ: Προσωπικές επιθέσεις δέχεται ο Πασχάλης Λύρατζης από συγκεκριμένο Μέσον. Ας πρόσεχε…

Είναι εμφανές από τις συνεχείς προσωπικές επιθέσεις που δέχεται ο Πασχάλης Λύρατζης από συγκεκριμένο Μέσον, ότι ο κύριος Φανουράκης ήταν αυτός που τον περίμενε στη «γωνία» αλλά έπρεπε να το περιμένει… Ας πρόσεχε λοιπόν κι ας φρόντιζε την δεύτερη Κυριακή, να κρατούσε τουλάχιστον τα προσχήματα…

ΑΛΕΚΤΩΡ

…….

*Προς τον κύριο Μανώλη Φανουράκη Δημαρχείο Ενταύθα.

Θα ήταν πιο έντιμο και τίμιο κύριε Φανουράκη να πείτε αυτά που θέλετε να πείτε στον κύριο Πασχάλη Λύρατζη ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ κι όχι δια μέσω φιλικών σας… εντύπων!

Και το γράφω αυτό συνειδητά, γιατί έχω την εντύπωση ότι ο Πασχάλης δεν είναι ούτε Τσέπελης, ούτε Σάββας Μελισσόπουλος και Σταύρος Αμοιράς και κάποια στιγμή θα τα πάρει και θα σου απαντήσει μέσα στο δημοτικό συμβούλιο. Κι εσύ θα εκτεθείς πάλι στο τέλος..

…….

*Μια πρώτη γεύση φυσικά πήραμε και στη συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής των Γιορτών Π. Πόλης όπου τον έκανε και «ψαχνόταν» τον Φανουράκη ο Λύρατζης!

Κι είναι ακόμη η αρχή…

Το παιχνίδι άλλωστε τώρα αρχίζει…Η μάλλον από 1/9/2019

…….

*Μου άρεσαν πολύ οι δηλώσεις του γιατρού και δημοτικού συμβούλου του κ.Τσέπελη, Ιπποκράτη Καμαρίδη στο έντυπο του αδελφού του, για το θέμα των παιδικών χαρών του Δήμου Ξάνθης που υπενθυμίζω ωστόσο ότι κρίθηκαν ακατάλληλες και έκλεισαν επί εποχής Λάκη Στυλιανίδη-Τσέπελη-Φανουράκη!

Διαβάστε τες αυτούσιες:

«Ιππ. Καμαρίδης: «Ένα από τα πολλά δείγματα ανικανότητας αυτής της διοίκησης και αυτό – Δεσμευόμαστε ώστε η κάθε γειτονιά να έχει πάρκο και παιδική χαρά»

……

*Υπενθυμίζω επίσης ότι επί Λάκη Στυλιανίδη δημοπρατήθηκε και κατασκευάστηκε και η Παιδική χαρά της Κυψέλης, στην οποία μάλιστα βρέθηκαν και πλείστες κακοτεχνίες…που είχαν μάλιστα και ως αποτέλεσμα να πέσει η κεντρική πόρτα δυο φορές; Μάλιστα το τότε ρεπορτάζ είχε κάνει ο εκδότης μας Σταύρος Μωραϊτης που κατέθεσε και στην Δικαιοσύνη για την συγκεκριμένη υπόθεση;

Μήπως θυμάται λοιπόν ο γιατρός να μας πει ποια εργολαβική εταιρεία κατασκεύασε την συγκεκριμένη Παιδική χαρά στη Κυψέλη; Και ποιος ήταν ο επιβλέπων που κατέβηκε μάλιστα και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης στις εκλογές του 2014 με συγκεκριμένο υποψήφιο Δήμαρχο; Περιμένω με αγωνία την απάντησή του…

……

*Με τις…γνωστές χειραψίες  του ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης εμφανίστηκε στην Οργανωτική Επιτροπή των Γιορτών Π. Πόλης το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης…!

Ξεκινώντας μάλιστα τις χειραψίες του από τον γιατρό Ιπποκράτη Καμαρίδη και συνεχίζοντας θερμές χειραψίες με τους επί χρόνια «πολέμιούς» του για το ΦΥΣΙΣ, τις δημοτικές εταιρείες που είχαν μετατρέψει με τον κύριο Καλαϊτζή και τους υπόλοιπους σε…ιδιωτικές κλπ

Πως αλλάζουν οι καιροί…!

….

*Το περίεργο της υπόθεσης; Όσοι παρέμειναν «σταθεροί» στις θέσεις τους για τον Τσέπελη τώρα δέχονται συνεχώς λάσπη ενώ αυτοί που τώρα έγιναν …»κολλητοί» και υποστηριχτές του ενώ τότε τον έστελναν στον Εισαγγελέα, έγιναν όλοι μαζί μια παρέα μαζί του…

(σ.σ Ονόματα δεν γράφω, όλοι όμως όσοι ασχολούνται με τα κοινά καταλαβαίνω και τι εννοώ…).

……

*Την Τρίτη 27 Αυγούστου στη Γενισέα η ορκωμοσία του Δημάρχου και των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Αβδήρων

Ιδού τι αναφέρει και η σχετική πρόσκληση που πήρα στη στήλη!

Σας προσκαλούμε στην τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου, των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Αβδήρων, των Προέδρων Κοινοτήτων και των Συμβούλων Κοινοτήτων που θα γίνει την Τρίτη 27 Αυγούστου 2019 και ώρα 7:00μμ στη Γενισέα έδρα του Δήμου Αβδήρων στην αίθουσα εκδηλώσεων του κτιρίου του Μουσείου Λαογραφικών Ενδυμασιών των Βαλκανικών Χωρών.

Ο Δήμαρχος Αβδήρων

Γεώργιος Τσιτιρίδης

……

*Με ανάρτησή του στο fb ο γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης και πολιτευτής του  ΚΙΝΑΛ Ανέστης Αντωνιάδης, σχολίασε τα παρακάτω σχετικά με την κρατική διαφήμιση, τα κρατικά χρήματα, την ΕΡΤ και τα ΜΜΕ:

«Όταν τα κρατικά χρήματα, τα λεφτά μας δηλαδή, των φορολογούμενων πολιτών, θα σταματήσουν να χρηματοδοτούν ομάδες, παλιά μέσω ΟΠΑΠ, τώρα μέσω ΕΡΤ και Μ.Μ.Ε. πανελλαδικής και περιφερειακής, τοπικής εμβέλειας, μέσω κρατικών διαφημίσεων, τότε θα γίνουμε Δυτικό Κράτος.

Μέχρι τότε θα επικρατεί το παδιλίκι, η καφρίλα, μόνο το ατομικό συμφέρον, ο σουρλουπισμός, δεξιός και αριστερός, ο ωχαδερφισμός, ο σταρχιδισμός και γενικώς όλα εκείνα τα στοιχεία που μας κάνουν να διεκδικούμε τα πρωτεία της σεξουαλικής αυταπασχόλησης από άλλους λαούς και κράτη του πλανήτη και τα πάμε πολύ καλά είναι η αλήθεια.

Μέχρι τότε για μια απλή σύνδεση νησιού με την ηπειρωτική χώρα θα χρειάζεται η σύγκλιση του μισού υπουργικού συμβουλίου και τα τηλεοπτικά συμβόλαια Α.Ε. θα αποτελούν το έναυσμα να στέλνεις ψόφους και να εύχεσαι λουκέτα σε οργανισμούς και επιχειρήσεις».

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ