ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΛΙΓΓΙΡΙΔΗ: Ειδικός συνεργάτης του Τσέπελη σε θέματα αθλητισμού και ποδοσφαίρου με έμμισθη θέση ο Μάκης Τζάτζος!

Μήπως ο …Φανουράκης «μπέρδεψε» τον Λύρατζη με τον Τσέπελη ή τον Σπύρο Αμοιρά ή τον Σταυρακάρα; Και νομίζει ότι θα τον «πτοήσει» βάζοντας άλλους να τον χλευάζουν και να τον «χτυπάνε»; (Από μπροστά φίλος κι από πίσω…; Φανουράκης!)

…………………

*ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΛΙΓΓΙΡΙΔΗ: Ειδικός συνεργάτης του Τσέπελη σε θέματα αθλητισμού και ποδοσφαίρου με έμμισθη θέση ο Μάκης Τζάτζος! Βέβαια ο Γιάννης μου είπε ότι θα αποκαλύψει λεπτομέρειες στην σημερινή αθλητική εκπομπή μέσα από τον Life 921 fm στις 11 το πρωί, εγώ όμως ήδη σας το δίνω σε αποκλειστικότητα…

Άλλωστε ο ίδιος μου τόνισε χθες δυο φορές ότι η θέση του Μάκη θα είναι ΕΜΜΙΣΘΗ!

Υπενθυμίζω ότι ο νέος Δήμαρχος Μανώλης Τσέπελης έχει δικαίωμα να πάρει 6 ειδικούς συνεργάτες και ειδικούς συμβούλους με βάση τον Κλεισθένη, ενώ ο προκάτοχός του Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος είχε δικαίωμα μόνο τρεις..!

-Τυχερός και σε αυτό ο Εμμανουήλ.

Θα το αποκαλύψει σήμερα στις 11 η ώρα από την αθλητική του εκπομπή από τον Life 921 fm

…….

*Την Τρίτη Αυγούστου τελικά θα  γίνει  η συνάντηση του Χρήστου Μέτιου με τους Περιφερειακούς του συμβούλους και εκεί θα τους ανακοινώσεις και ποιοι θα αναλάβουν τις πέντε αντιπεριφέρειες Ξάνθης. Καβάλας, Δράμας, Ροδόπης και Έβρου.

Στους Νομούς Έβρου και Ροδόπης αντιπεριφερειάρχες φυσικά θα συνεχίσουν αντίστοιχα οι Δημήτρης Πέτροβις και Νίκος  Τσαλικίδης, στην Αντιπεριφέρεια Καβάλας ο Κώστας Αντωνιάδης και στη Ξάνθη κατά πάσα πιθανότητα ο Περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Ευφραιμίδης, αν και δεν αποκλείω την τελευταία στιγμή να προτιμηθεί ο Περιφερειακός σύμβουλος Ξάνθης και δικηγόρος Κώστας Κουρτίδης.

Ο οποίος ήδη δέχεται μια έντονη πολιτική εκ  των έσω…

……

*Πότε θα γίνει η ορκωμοσία του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου και των νέων Περιφερειακών συμβούλων; Την Παρασκευή 30 Αυγούστου και μαζί του θα ορκιστεί φυσικά και ο Χριστόδουλος Τοψίδης που το «πάλεψε» πάντως δυνατά αφού κατόρθωσε και πήρε 49% περίπου στην Περιφέρεια ΑΜΘ.

……

*Μια σπουδαία αποκάλυψη έκανε χθες ο Σταύρος Βλαχόπουλος από την «Φωνή» του και είμαι σίγουρος ότι με την ευθύτητα που τον διακρίνει, θα μιλήσει και με ονόματα.

Το πρωτοσέλιδο του κ.Σταύρου Βλαχόπουλου αναφέρει λοιπόν τα εξής:

«Προς; Μανώλη Τσέπελη., Δήμαρχο Ξάνθης από 1-9-2019 ενταύθα

Μήπως Μανώλη να πάρεις κάνα δυο γενικούς δερβέναγες στον Δήμο Ξάνθης και όλως τυχαίως, αυτοί να είναι οι άνθρωποι που τόσους μήνες έχουν κάνει και τις  τοποθετήσεις των αντιδημάρχων για να μπορέσεις να διοικήσεις τον Δήμο;;;»

-Φίλε  Σταύρε δεν ξέρω αν εννοείς εμένα και την «Αδέσμευτη», αλλά όπως φαίνεται τελικά οι δικές μας πληροφορίες τελικά ήταν «διάνα»…για τον απλούστατο λόγο ότι οι… ίδιοι τα κυκλοφόρησαν πρώτοι και καλύτεροι…

…….

*Κι όσο για το σχόλιό σου ότι «Μπουκάλα» έμεινε ο Λύρατζης χωρίς αξίωμα και το κλάμα των ευνοημένων που πάει σύννεφο, με επιθέσεις κατά  Τσέπελη και συνεργατών του, εγώ δεν διαπίστωσα κάτι τέτοιο…

Ο φίλος σου πάντως κύριος Φανουράκης επί των δικών του εποχών (και Καρναβαλιών) ΕΥΝΟΗΣΕ κάποια μέσα σκανδαλωδώς! Όπως και ο κύριος Τσέπελης…

Και τηλεοπτικά αλλά και έντυπα και όχι μόνο της Ξάνθης. αλλά και της Αθήνας…

……

*Καλή είδηση. Γεγονός είναι λοιπόν το «χακί» κάμπινγκ για τα στελέχη του Στρατού Ξηράς, το οποίο βρίσκεται στο ΚΑΑΥ Κεραμωτής, λίγα χιλιόμετρα έξω από την Καβάλα, όπως γράφει ο Ηλίας Προύφας για το kranos.gr. Θες λίγο η οικονομική κρίση, θες η ανάγκη του ανθρώπου της πόλης να έρθει ξανά σε επαφή με τη φύση, το κάμπινγκ του Στρατού Ξηράς αρχίζει να γίνεται σιγά-σιγά μια αγαπημένη και ιδιαίτερα δημοφιλής καλοκαιρινή συνήθεια, ανάμεσα στα στελέχη και τους δικαιούχους παραθεριστές.

……

*Εν ενεργεία και εν αποστρατεία στρατιωτικοί με τις οικογένειές τους –μεταξύ αυτών και ο Δημήτρης Πετρόπουλος που η σύζυγός του είναι στρατιωτικός- που διαθέτουν τροχόσπιτο ή σκηνές, μπορούν να παραθερίσουν ακόμη και για όλη την καλοκαιρινή περίοδο στο ΚΑΑΥ Κεραμωτής. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του «χακί» θερέτρου, ανάμεσα σε δέντρα, υπάρχουν 26 θέσεις για τροχόσπιτα και σκηνές, οι οποίες διαθέτουν με χαμηλό τίμημα ηλεκτρικό ρεύμα.

……

*Σημειώνω ότι  παραθεριστές του Κάμπινγκ μπορούν να κάνουν χρήση του εστιατορίου, της ταβέρνας, του μπαρ και του μίνι-μάρκετ, απολαμβάνοντας την υπέροχη θάλασσα της Κεραμωτής. Παράλληλα, στο πλαίσιο μέριμνας προσωπικού, ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Γ. Καμπάς, προτίθεται από το 2020 να επεκτείνει το μέτρο και σε άλλα ΚΑΑΥ του Στρατού Ξηράς, όπως του Πλαταμώνα της Λεπτοκαρυάς, της Ν. Φώκαιας και του Αγίου Ανδρέα.

……

*Καλά τι άλλο θα ζητήσουν οι εκπρόσωποι των πολιτιστικών συλλόγων που συμμετέχουν στις Γιορτές Π. Πόλης 2019 μετά το αίτημα του εκπροσώπου του συλλόγου Τραντέλλενες στην σύσκεψη της Οργανωτικής Επιτροπής της περασμένης Τετάρτης;

Όπου ούτε λίγο ούτε πολύ ζήτησαν να τους πληρώσει το Κέντρο Πολιτισμού την ΑΕΠΙ!!!! Και μάλιστα σιγοντάρισε και ο κύριος Φανουράκης, εν γνώσει του ότι αυτό είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ…!

-Χουβαρντάδες δηλαδή, αλλά με …ΞΕΝΑ λεφτά!!! Των δημοτών!

 

ΟΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Η ΚΑΤΙΝΑ

Δεν θέλω να γράψω κακίες, αλλά το πω το κρίμα μου…Δυο φορές έψαξα αυτές τις μέρες (για προσωπική υπόθεση…) σε υπηρεσία της Αντιπεριφέρειας Ξάνθης γνωστό συνδικαλιστή υπάλληλο αλλά και τις δυο φορές απουσίαζε από το γραφείο του…

Να βρίσκεται σε κανονική άδεια; Να πήγε με άλλους συνδικαλιστές σε κάποιο… τσίπουρο να θριαμβολογήσει που έγινε Κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία στην οποία… επανήρθαν όταν άρχισε να… επανέρχεται στα επάνω της;

Μου έκανε όμως εντύπωση τελικά πότε δουλεύουν και πότε… μας δουλεύουν ορισμένοι συνδικαλιστές!

Που κατά τα άλλα αγωνίζονται για τα… δίκαια των εργαζομένων που ωστόσο βρίσκονται κανονικά στις θέσεις του και δουλεύουν και με το παραπάνω μάλιστα! Για να προλάβουν να επιτελέσουν το καθήκον τους λόγω  και  των πολλών ελλείψεων σε διάφορες υπηρεσίες..

Η Κατίνα