ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – Όλο το παρασκήνιο της συνάντησης του Στάθη Γιαννακίδη με Μελισσόπουλο και Σταυρακάρα

Δεν φτάνει που ο γιατρός και υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Σπύρος Τσιλιγγίρης γενικά «δυσκολεύεται» να αρθρώσει έναν πολιτικό λόγο, του γράψανε και μια ομιλία που εκτός του ότι ήταν δεν μπορούσε να την διαβάσει ήταν…και κουραστική, προκαλώντας την δυσφορία όλων το βράδυ της Τρίτης στην Εμπορική Λέσχη.  «Μαύρο χάλι» στην κυριολεξία…
ΑΛΕΚΤΩΡ

*Πριν αλέκτωρ λαλήσει επιβεβαιώθηκε το προεκλογικό «αλισβερίσι» του Σάββα Μελισσόπουλου με τον υφυπουργό Οικονομικών και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Στάθη Γιαννακίδη…

Γιατί το γράφω αυτό; Μα γιατί όπως μαθαίνω το βράδυ της Τρίτης σε  γνωστή ταβέρνα του Σιδηροδρομικού σταθμού, αρχικά πήγαν οι Σάββας Μελισσόπουλος (με τον γιο του), Πάνος Σταυρακάρας, Αμοιράς κλπ και σε λίγο, εμφανίστηκε και κάθισε μαζί τους για πολύ ώρα ζητώντας να τον στηρίξουν στις εκλογές για να επανεκλεγεί βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Ξάνθη, ο Στάθης Γιαννακίδης…!

-Τι ειπώθηκε, τι του είπαν, τι του υποσχέθηκαν οι Σταυρακάρας και Σταύρος Αμοιράς ειλικρινά δεν το γνωρίζω…!

Αυτό ωστόσο που αποκαλύφθηκε είναι ένα. Ο Στάθης «αγωνιά» για την επανεκλογή του και γι’ αυτό μετά τον Τσέπελη τον οποίο στήριξε τη δεύτερη Κυριακή, αναμένει την …«εξόφληση» γραμματίων και από τον Σάββα Μελισσόπουλου…

(σ.σ. Κατά τα άλλα Πάνος Παπαδόπουλος και Πέτρος Ούτσης που επί μήνες τα γράφανε…κατεργάζονταν σενάρια επιστημονικής φαντασίας!)

………

*Είναι εμφανές και ξεκάθαρο πλέον ότι την δεύτερη Κυριακή ο Πασχάλης Λύρατζης «δούλεψε» τους πάντες –ακόμη και τον  Κοντό-στηρίζοντας με όλες του τις δυνάμεις τον Τσέπελη, άσχετα αν δημόσια άλλα έλεγε και έδειχνε…! Άλλωστε ο πρώτος που είχε την «διαίσθηση» -μετά την συνέντευξη του Παράσχου Ευστρατίου στην «Ανοιχτή γραμμή»-και το είχε προαναγγείλει, ήταν ο εκδότης του «Μ» αφού χωριό που φαίνονταν…κολαούζο δεν χρειάζονταν!

Σήμερα λοιπόν θα σας κάνω μια ακόμη αποκάλυψη…

*Συνδετικός κρίκος λοιπόν του Λύρατζη με τον Τσέπελη ήταν από την πρώτη Κυριακή ακόμη ο Σταύρος Καρυπίδης, τον οποίο ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού ευνόησε ουκ ολίγο, θεωρώντας τον φίλο και άνθρωπό του…! Έτσι, εκτιμήθηκε ιδιαίτερα η στάση του Πασχάλη την 2η Κυριακή , αφού αντί να στηρίξει Δημαρχόπουλο πήγε κι αυτός με τον Τσέπελη….

Οπότε  επήλθε και η τελική συμφωνία προκειμένου να συνεχίσει Πρόεδρος στο Κέντρο Πολιτισμού…

-Μολονότι ο νέος Δήμαρχος προόριζε για τη συγκεκριμένη θέση του Πάνο Αμβροσιάδη που ωστόσο δεν «εκλέχτηκε» δημοτικός σύμβουλος…

‘Η μάλλον εκλέχτηκε αλλά μόνο στο…fb.

….

*Επίθεση του γιατρού Ιπποκράτη Καμαρίδη κατά του εκδότη το «Μ» Πάνου Παπαδόπουλου μέσα από το Κανάλι 6.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, ο γιατρός αναφερόμενος στα δημοσιεύματα του «Μ» που αποκάλυπτε ποιοι θάναι οι αντιδήμαρχοι και  Πρόεδροι του Τσέπελη, μίλησε για… «τυφλοπόντικες» που  τα λένε και τα «διαδίδουν» όλα αυτά, χωρίς ωστόσο να «κατονομάσει» τι και ποιους εννοεί…

…..

*Ποιο ήταν το σχόλιο του εκδότη του «Μ» όταν του τέθηκαν οι δηλώσεις και ύβρεις του πρώην κολλητού του…;

-Τυφλοπόντικες εγώ προσωπικά βλέπω πολλούς τον τελευταίο καιρό…Με τη διαφορά ότι αυτοί ευδοκιμούν  σε χώρο πρασίνου δίπλα στο ποτάμι…Οπότε κάτι περισσότερο θα ξέρει ο γιατρός από μένα!

…..

*Άγριο «κράξιμο» και ρολάρισμα της Μαρίνας Παυλίδου και από τον Πέτρο Ούτση, αφού η συνεχής επίκλησή της στο όνομα του Αείμνηστου Πατέρα της, τείνει να της κάνει ζημία ….

«Το να είσαι “κόρη του τάδε” δεν είναι επαγγελματικό προσόν», σχολίασε ο Πέτρος Ούτσης και ιδού αυτούσιο το ενδιαφέρον σχόλιό του:

«Αυτό ίσως σοκάρει ορισμένους, αλλά το να είσαι “κόρη του τάδε” δεν είναι επαγγελματικό προσόν», αυτό σχολίασε  σχολίασε η αμερικανίδα βουλεύτρια Αλεξάντρια Οκάσιο-Κορτέζ για την κόρη του Τραμπ και στο μυαλό μας ήρθε αμέσως η Μαρίνα Παυλίδου. Βέβαια στο “επαγγελματικό” η Αλεξάντρια Οκάσιο-Κορτέζ , εννοεί το πολιτικό

Η υποψήφια με την Νέα Δημοκρατία στην Ξάνθη δέχεται από όλους αρνητική κριτική όχι τόσο γιατί δεν εκφέρει πολιτικό λόγο, όχι γιατί διατυμπανίζει ότι ήταν επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη (αυτό για καλό το λέει;) αλλά γιατί κάνει προεκλογικό αγώνα αποκλειστικά με το όνομα του Γιώργου Παυλίδη.

Μάλιστα φτάνει σε σημείο να απαιτεί από τους πρώην συνεργάτες του πατέρα της να την στηρίξουν επειδή….υπήρξαν συνεργάτες του πατέρα της!

Για την ιστορία το tweet της Αλεξάντρια Οκάσιο-Κορτέζ

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ