ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ: Ο Τσέπελης θα «κόψει κεφάλια»;;;

Όταν ο νέος Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης και οι συνεργάτες του «απειλούν» δεξιά κι αριστερά ότι θα… «κόψουν» «κεφάλια» δημοτικών υπαλλήλων, τι επακριβώς εννοούν; Υπαλλήλων που δεν θέλουν να παρανομούν και να συγκαλύψουν; Ας το κάνουν πιο λιανά… ΑΛΕΚΤΩΡ

……

*Έχω μπερδευτεί τον τελευταίο καιρό πάρα πολύ, για το ποιος θα είναι τελικά ο νέος Δήμαρχος Ξάνθης. Ο κύριος Μανώλης Τσέπελης ή οι…υπαρχηγοί του που συχνά πυκνά μάλιστα λένε και διάφορα στα καφέ ή στις ταβέρνες που συχνάζουν;

……

*Το περίεργο της υπόθεσης; Μα να σε χαρακτηρίζει κάποιος «απατεώνα» μερικούς πριν κι εσύ αντί να του κόβεις την καλημέρα και του ζητάς τον λόγο, να τον κάνεις παρέα και να…χασκογελάς μαζί του!

Και ειδικά όταν τα γραπτά μένουν…

……

*Βέβαια από την άλλη καταλαβαίνω ότι ούτε στον ύπνο του ο κύριος Τσέπελης θα μπορούσε να φανταστεί ότι θα γίνει Δήμαρχος Ξάνθης, αλλά ας όψονται ο Μετέ, το DEB και ο…ΣΥΡΙΖΑ την δεύτερη Κυριακή που καθολικά τον ψήφισε, αφού είχε την στήριξη τόσο του Χουσεΐν Ζειμπέκ όσο και του  Στάθη Γιαννακίδη….

Το ερώτημα ωστόσο που αιωρείται είναι αν θα προλάβει να ολοκληρώσει και την 2ετία του…

Ειδικά αν οι αποκαλύψεις που προσφάτως έχουν δει το φως της δημοσιότητας, είναι τόσο αληθείς…

Διότι αν τα ντοκουμέντα που αναφέρει ο εκδότης του «Μ» Πάνος Παπαδόπουλος είναι τόσο συνταραχτικά, τότε εγώ προσωπικά απλά περιμένω..

……

*Αλήθεια, τι γίνεται με τον γνωστό δημοσιογράφο Π.Β.Π (Παναγιώτη Πεντζουρίδη) –ιδρυτικό στέλεχος της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ- τώρα που θα αναλάβει ισχυρό πόστο στο Δήμο Ξάνθης ο στενός του συνεργάτης και γιατρός Ιπποκράτης Καμαρίδης

Αυτός δεν θα πάρει κάποιο πόστο στο Δήμο Ξάνθης…; Τόσοι και τόσοι «διεκδικούν» μια θέση, τόσα βίντεο γύρισε στην προεκλογική περίοδο του 2014, χώρια που αυτός τα οργάνωνε όλα…!

Προσωπικά του εύχομαι από τώρα καλή επιτυχία όποιο πόστο και να αναλάβει….και φυσικά τώρα που σιγά σιγά «καθαρίζει» από όλες τις παλιές ιστορίες, να αναπτύξει στη Βουλγαρία ακόμη καλύτερα  τις δραστηριότητές του…

……

*Σημαντικό ρόλο θα παίξει στο Ξανθιώτικο Καρναβάλι του 2020 και στις υπόλοιπες εκδηλώσεις, η στενή συνεργάτης και υποψήφια του Μανώλη Τσέπελη Φένια Τσιαγκάλα σύμφωνα με αποκλειστικές δημοσιογραφικές πληροφορίες.

Μάλιστα η ίδια ήδη έχει θέσει στον νέο Δήμαρχο Ξάνθης και τις προτάσεις της για το Καρναβάλι αλλά και τις Γιορτές Π. Πόλης, απαιτώντας μάλιστα από τώρα όλες οι αποφάσεις να λαμβάνονται από όλα τα μέλη του Δ.Σ. του  Κέντρου Πολιτισμού.

Θα εισακουστεί ή όχι, θα φανεί στο μέλλον…Πάντως η Φένια Τσαγκάλα δεν εκλέχτηκε δημοτική σύμβουλος, οπότε ότι και να λέει….πολύ φοβάμαι ότι δύσκολα θα την λάβουν υπόψη.

……

*Καλή είδηση. Στη θέση του Γενικού γραμματέα της Κυβέρνησης, τοποθετήθηκε όπως λένε οι πληροφορίες μου, ο 40χρονος δικηγόρος και λέκτορας Δημοσίου Δικαίου της Νομικής Σχολής του ΔΠΘ Στέλιος Κουτνατζής.

Τα θερμά μου συγχαρητήρια..

…..

*Πολλά φημολογούνται και λέγονται για την νυν αντιδήμαρχο Ξάνθης και  Πρόεδρο της  Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δέσποινα Παρτσαλίδου, χωρίς ωστόσο η ίδια να παίρνει θέση…

Μεταξύ των άλλων μάλιστα λέγεται ότι είναι σφόδρα δυσαρεστημένη με τον νυν Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο που μπορεί ναι μεν να την έχει αντιδήμαρχο επί 3-4 χρόνια, ωστόσο τον κατηγορεί γιατί δεν την στήριξη ώστε να….επανεκλεγεί δημοτική σύμβουλος Ξάνθης!

Αλήθεια ή ψέματα;

Πάντως κάποιοι ισχυρίζονται ότι έκανε επαφές με τον Τσέπελη, οπότε στην περίπτωση αυτή καλό θα ήταν μας πει…

-Γιατί δεν είχε όμως το ήθος να παραιτηθεί από μόνη της από Αντιδήμαρχος; Κι ας έκανε ότι επαφές ήθελε…

……

*Ένας καμένος υπολογιστής που κάηκε από κεραυνό που χτύπησε το Κέντρο Υγείας Αβδήρων –κεραυνός χτύπησε στα Άβδηρα και το σπίτι της πρώην Δημάρχου Αβδήρων Εύας Τσακίρη προκαλώντας αρκετές ζημιές- ήταν ο τελικός απολογισμός των ζημιών.

Ο Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης φρόντισε ωστόσο σε χρόνο ρεκόρ να αντικαταστήσει με έξοδα  του Δήμου Αβδήρων τον καμένο υπολογιστή του Κέντρου Υγεία Αβδήρων..\

Οπότε τέλος καλό, όλα καλά! Ευτυχώς δεν υπήρχαν ανθρώπινα…Τα υλικά αγαθά αντικαθίστανται!

…….

*Η κακοκαιρία του Σαββατοκύριακου χαρακτηρίστηκε από έντονες βροχοπτώσεις, σύμφωνα με την υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, η οποία ονόμασε το σύστημα «Αντίνοος».

Μόνο την Κυριακή καταγράφηκαν περισσότεροι από 3.600 κεραυνοί, κυρίως στην ανατολική Μακεδονία, την Θράκη, την Χαλκιδική και στο βορειοανατολικό Αιγαίο.

Οι εντονότερες βροχοπτώσεις καταγράφηκαν στην Μεγίστη Λαύρα, στην χερσόνησο του Άθω, όπου έως τις 20:00 το βράδυ είχαν μετρηθεί 85 χιλιοστά νερού. Στην Ξάνθη το ύψος πάντως έφτασε τα 54 χιλιοστά.

Βέβαια οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα συνεχιστούν ενδεχομένως τα ακραία καιρικά φαινόμενα στην χώρα μας, οπότε το τελικό συμπέρασμα θα το βγάλουμε μετά το τέλος του καλοκαιριού…

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ