ΞΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ Δυο παιδικές χαρές στη Κ. Πλατεία της Ξάνθης και στη πλατεία Ευμοίρου!

*Αποκατάσταση παιδικών χαρών στην κεντρική πλατεία Ξάνθης και στην πλατεία Ευμοίρου

*Μπράβο κύριε Δημαρχόπουλε! Άλλος δρομολόγησε την υλοποίηση των έργων –όπως η νομιμοποίηση του Κολυμβητηρίου Ξάνθης- κι άλλος θα… κόβει τις κορδέλες!

Ξαναλειτουργούν δυο παιδικές χαρές σύντομα στο Δήμο Ξάνθης. Τα ευχάριστα νέα έρχονται από τον Δήμο που αναφέρει σε σχετικό δελτίο τύπου τα παρακάτω:

Με γρήγορους ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες για την αποκατάσταση ακόμη δύο παιδικών χαρών, στην κεντρική πλατεία Ξάνθης και στην πλατεία του Ευμοίρου.

Οι δύο νέες παιδικές χαρές θα αλλάξουν πλήρως την εικόνα στις περιοχές παρέμβασης, ενώ τα παιδιά θα διαθέτουν ασφαλείς χώρους για παιχνίδι και διασκέδαση, χωρίς κινδύνους και προβλήματα.

Στο συγκεκριμένο έργο, εκτός από τα πιστοποιημένα όργανα, εντάσσονται ειδικά δάπεδα προστασίας από πτώση, ηλεκτροφωτισμός, περίφραξη όπου δεν υπάρχει και ό,τι άλλο απαιτείται για μία σύγχρονη πιστοποιημένη και πάνω από όλα ασφαλή παιδική χαρά.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος δήλωσε ότι: «Στρατηγικός μας στόχος και επιλογή αποτελεί η αναβάθμιση και η βελτίωση όλων των δημόσιων χώρων με την τήρηση νόμιμων διαδικασιών, καθώς και συνθηκών ασφαλείας, ιδιαίτερα σε περιοχές όπου συγκεντρώνονται παιδιά».

(σ.σ. Το δικό μου προσωπικό σχόλιο. Μπράβο κύριε Δημαρχόπουλε! Άλλος δρομολόγησε την υλοποίησε των έργων –όπως η νομιμοποίηση του Κολυμβητηρίου Ξάνθης μετά από 40 χρόνια-κι άλλος (Δήμαρχος) θα…κόβει τις κορδέλες! Κι αυτό γιατί δυστυχώς εκτός από τους εξωγενείς παράγοντες που πολέμησαν την εκλογή σου, επί 5 χρόνια το μόνο που κατάφερες δυστυχώς με την αλαζονεία και έπαρσή σου, να χάνεις φίλους όλους αυτούς που…ΕΥΕΡΓΕΤΗΣΕΣ! Οπότε μην παραπονιέσαι τουλάχιστον…Γιατί ο Τσέπελης το ότι εκλέχθηκε Δήμαρχος Ξάνθης δεν το οφείλει φυσικά ούτε στις γνώσεις, ούτε στις ικανότητές τους, αλλά σε σένα….αφού ακόμη και οι πλέον στενοί συνεργάτες σου και πρώην αντιδήμαρχοί σου όπως η Αλεξία Γκριτζίκη και η Δώρα Γιαννώτα, στράφηκαν εναντίον σου…Τα δε έργα που τώρα εμφανίζεις, απορώ γιατί προεκλογικά τα «έκρυβες»…! Οπότε τα λόγια περιττεύουν πλέον….

Σταύρος Μωρ.