ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – Η δήλωση του Κώστα Κουρτίδη για την υποψηφιότητα του Τσέπελη

Ακόμη δεν κατάλαβα γιατί συμπαθής κύριος που στο παρελθόν αναλάμβανε την …πολιτική και τεχνική υποστήριξη υποψηφίων, καθυβρίζει συγκεκριμένους υποψήφιους! Μήπως επειδή δεν πέρασαν από το «ταμείο» ή επειδή δεν του έδωσαν διαφήμιση;
ΑΛΕΚΤΩΡ

*Ο Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ξάνθης Κώστας Κουρτίδης που κατεβαίνει με το ψηφοδέλτιο του Χρήστου Μέτιου με αφορμή σχόλιο της στήλης, μου που αναφέρονταν στην υποψηφιότητα του κ.Τσέπελη και το ότι είναι σε πάμπολλες υποθέσεις δικηγόρος του Δημάρχου Ξάνθης, δήλωσε τα παρακάτω:

«Ουδέποτε έθεσα όρο σχετικά με τον Μανώλη Τσέπελη στον Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο. Ουδέποτε αναφέρθηκε σε συζητήσεις μου με οποιονδήποτε θέμα ο Μανώλης Τσέπελης και η υποψηφιότητά του σχετικά με το Δήμο Ξάνθης. Οι συζητήσεις που έγιναν με τον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο σχετικά με την υποψηφιότητά μου είχαν μοναδικό θέμα την Περιφέρεια και τα προβλήματά της καθώς και το Πρόγραμμα του συνδυασμού»

-Δεν έχω λόγο να το αμφισβητήσω.

…..

*Και μια προσωπική όμως διευκρίνιση. Θα ήθελα να προσθέσω βέβαια στα παραπάνω ότι εγώ σαν Σταύρος Μωραϊτης ήμουν από τους φανατικούς υποστηριχτές του Αείμνηστου Βαγγέλη Κουρτίδη και θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις την υποψηφιότητα του Κώστα Κουρτίδη στις Περιφερειακές εκλογές του Μαΐου 2019, άσχετα και το πώς μου φέρθηκε ο νυν Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος, τον οποίο επαναλαμβάνω, ξέρω καλύτερα από όλους.

-Στηρίζοντας τον Κώστα Κουρτίδη ως πρόσωπο κι όχι ως υποψήφιο Περιφερειακό σύμβουλο Ξάνθης.

*Δημοτικές εκλογές 2019. Τον Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΑΓΑΠΗ για την Ξάνθη μας» και Ανεξάρτητο Υποψήφιο Δήμαρχο Ξάνθης Γιάννη Παπαχρόνη, φιλοξενεί ο Ιπποκράτης Γαλάτης σήμερα Tρίτη 9 Απριλίου στις 22.00 στο «Πολιτικό Καφενείο» του από το Next tv. Μιλάνε για όλους και για όλα και φυσικά για τους άλλους υποψήφιους Δημάρχους και τους προσδοκίες  του Γιάννη Παπαχρόνη εν όψει των εκλογών του Μαΐου 2019.

……

*Από το 8o Γυμνάσιο Ξάνθης πήρα την παρακάτω πρόσκληση:

Σας προσκαλούμε να παραβρεθείτε την Τρίτη 9 Απριλίου 2019 και ώρα 10.00  στο 8ο Γυμνάσιο Ξάνθης (Λαχανοκήπων 2 Δροσερό) στις εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Ρομά

….

*Πήρα στη στήλη και φιλοξενώ δήλωση του υποψήφιου Περιφερειάρχη ΑΜΘ Κ. Ανδρέα Καραγιώργη (σ.σ. Κατεβαίνει με τη στήριξη των ΑΝΕΛ…) που σχολίασε δηκτικά για μια ακόμη φορά συγκέντρωση του Ανεξάρτητου Υποψήφιου Περιφερειάρχη Χριστόδουλου Τοψίδη μετά την τρομερή συγκέντρωση του τελευταίου την Κυριακή το πρωί στην Αλεξανδρούπολη.

Ιδού αυτούσια η δήλωσή του:

«Άλλη μία προεκλογική φιέστα, έλαβε τέλος

Οι ίδιοι χειροκροτητές, τα ίδια «χαμόγελα επιτυχίας».

Κι από ουσία, τίποτε !

Ο κ. Τοψίδης, παρασυρμένος από το «μέγα πλήθος», έκλεισε την ομιλία του στην Αλεξανδρούπολη, παρουσιάζοντας την… «εθνική Περιφέρειας», όπως ο ίδιος αποκάλεσε τις υποψήφιες και τους υποψηφίους του συνδυασμού του.

Κι από συγκεκριμένες προτάσεις, μηδέν !

Σ’ εμάς δε μένει παρά να του ευχηθούμε, «του χρόνου στο Champions League».

Άλλωστε εκεί, ίσως βρει τους οπαδούς που χρειάζεται.

Γιατί τους ψηφοφόρους, γνωρίζει πως δεν προκειται να τους έχει.

Για την «Αδέσμευτη Αναπτυξιακή Ανασυγκρότηση»

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ

Καραγιώργης Ανδρέας»

….

*Ερώτημα κρίσεως…Καλά μας τα λέτε κύριε Καραγιώργη και η μια ανακοίνωση πίσω από την άλλη, ονόματα υποψηφίων Περιφερειακών συμβούλων πότε θα μας στείλετε; Μη δεν συμπληρώσετε τελικά ψηφοδέλτια και πάνε «τζάμπα» και οι ανακοινώσεις σας.

….

 

*Και μια και αναφέρομαι στην συγκέντρωση του κυρίου Χριστόδουλου Τοψίδη στην Αλεξανδρούπολη, να σημειώσω ότι η κοσμοσυρροή πράγματι ήταν το κάτι άλλο καθώς οι εκτιμήσεις λένε ότι συγκεντρώθηκε πάνω από 2.000 κόσμος!

Σημειώνω ότι από την Ξάνθη οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι με το ψηφοδέλτιο του Χριστόδουλου Τοψίδη είναι οι εξής:

1.Στυλιανός Μωραϊτης – Π.Ε. Ξάνθης

2.Οδυσσέας Βουρβουκέλης-Π.Ε. Ξάνθης

3.Ιρφάν Χατζηγκενέ-Π.Ε. Ξάνθης

4.Μιχάλης Αμοιρίδης-Π.Ε. Ξάνθης

5.Ιμπραχήμ Αμούτσκα-Π.Ε. Ξάνθης

6.Βαλεντίνα Δισλιάν-Π.Ε. Ξάνθης

7.Σουζάν Καδρή-Π.Ε. Ξάνθης

8.Βασιλική Παυλακάκη – Π.Ε. Ξάνθης

9.Χατίπ Σερκάν – Π.Ε. Ξάνθης

10.Νίκος Χατζόπουλος – Π.Ε. Ξάνθης

11.Χουσεϊνογλου Σιαμπάν – Π.Ε. Ξάνθης

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ