ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – Γιώργος Χατζηθεοδώρου και Χουσεΐν Ζεϊμπέκ κρατάν κλειστά τα «χαρτιά» τους για τους μειονοτικούς υποψηφίους που θα έχουν από τα Κιμμέρια!

Μάλλον κανείς δεν περίμενε να έχει τόσο μεγάλη κοσμοσυρροή στην επίσημη πρεμιέρα του Υποψηφίου Δημάρχου Ξάνθης Γιώργου Χατζηθεοδώρου καθώς όχι μόνο γέμισε η αίθουσα και είχε και πολλούς παλαιούς ΠΑΣΟΚους της Αυτοδιοίκησης όπως ο πρώην Υποψήφιος Δήμαρχος Αβδήρων Βασίλης Τσολακίδης αλλά και ο πρώην Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης Χρήστος Χούχος στη πρώτη σειρά.
ΑΛΕΚΤΩΡ

*Γιώργος Χατζηθεοδώρου και Χουσεΐν Ζεϊμπέκ κρατάν κλειστά τα «χαρτιά» τους για τους μειονοτικούς υποψηφίους που θα έχουν από τα Κιμμέρια! Και με τίποτα δεν αφήνουν να διαρρεύσει κάποιο όνομα…

-Αφήνουν όμως να εννοηθεί ότι στα Κιμμέρια όπου θεωρεί ο Τσέπελης ότι έχει την μεγαλύτερη δύναμη θα πάθει και το μεγαλύτερο….στραπάτσο!

….

*Επισημαίνεται πάντως πως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης αρνήθηκε καν να κάνει διάλογο στις προκλήσεις του  Λεβέντ που το «παίζει» δεξιά κι αριστερά… «δερβέναγας» των Κιμμερίων!!!

Κάποιοι όμως λένε ότι δεν θα κατορθώσει αυτήν τη φορά ούτε καν σύμβουλος να εκλεγεί! Κι ότι είναι μόνο λόγια…

…..

*Αντίθετα ισχυροποιημένος εμφανίζεται στα Κιμμέρια Ξάνθης ο Μποζ Ραμαδάν που είχε έρθει πρώτος σε σταυρούς και στις δημοτικές εκλογές του 2014 από την πλευρά του Δημάρχου Ξάνθης Μπάμπη Δημαρχόπουλου.

…..

*«Κλειδί» πάντως στα Κιμμέρια για πολλούς είναι ο νυν δημοτικός σύμβουλος Σιαμπάν Μπαντάκ τον οποίο διεκδικούν οι Γιώργος Χατζηθεοδώρου, Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος και  Τσέπελης!

Ο τελευταίος μάλιστα ποντάρει και στην υποστήριξη του Δημήτρη Μπένη, ωστόσο ο Σιαμπάν Μπαντάκ δεν έχει πει προς το παρόν την τελευταία λέξη, αφού ενδιαφέρεται να κατέβει και υποψήφιος βουλευτής!

*Το μειονέκτημα του συνδυασμού Γ. Χατζηθεοδώρου είναι βέβαια οι πολλοί εκπαιδευτικοί. Καλό ή κακό; Εγώ θεωρώ ότι με την δεύτερη φουρνιά υποψηφίων θα πρέπει να είναι περισσότεροι…Ίδωμεν την συνέχεια..

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης πάντως την Τετάρτη θα είναι όπως μαθαίνω στην Αθήνα οπότε ενδεχομένως επιστρέφοντας να αποκαλύψει και ορισμένα μυστικά του…

…….

*Μια ακόμη δίκη σήμερα για τον πρώην αντ’ αυτού αντιδήμαρχο Ξάνθης Δημήτρη Μπένη που κάθεται σήμερα στο σκαμνί για ψευδή καταμήνυση και ψευδορκία για την γνωστή υπόθεση με τα C.D. του Σαββιδάκη. Βέβαια στη σημερινή δίκη δεν αποκλείεται να εκπροσωπηθεί από τον δικηγόρο Θανάση Ξυνίδη.

…..

*Αλλάζω θέμα. Επικεφαλής Ελληνικής επιχειρηματικής αποστολής που αναχωρεί για το Κάιρο είναι ο Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στάθης Γιαννακίδης, συνοδευόμενος από το Γενικό Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Αναπτυξιακής Συνεργασίας του Υπουργείου Εξωτερικών Γιάννη Μπράχο. Η αποστολή αποτελείται από σημαντικό αριθμό ελληνικών επιχειρήσεων, ειδικά από τη Βόρεια Ελλάδα και στοχεύει στην ενίσχυση των επιχειρηματικών σχέσεων της Ελλάδας με την Αίγυπτο, που έχουν αναθερμανθεί με κοινές πρωτοβουλίες σε υψηλό πολιτικό επίπεδο.

*Η αποστολή αναμένεται να γίνει δεκτή από τον Σύνδεσμο Αιγυπτιακών Βιομηχανιών, στην έδρα του οργανισμού στο Κάιρο, στις 5 Μαρτίου,και τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Μοχάμεντ Ελ Σεουέντι. Στη σχετική εκδήλωση θα μιλήσουν ο Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στάθης Γιαννακίδης, ο Γ.Γ. του Υπουργείου Εξωτερικών Γιαννης Μπράχος,  ο Επίτιμος Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχάνων Βορείου Ελλάδος Γιώργος Μυλωνάς και ο Γενικός Σύμβουλος του Γραφείου Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας στο Κάιρο Αθανάσιος Μακρανδρέου.

….

*Θα ακολουθήσουν διμερείς επαφές των επιχειρηματιών από τις δύο χώρες με αντικείμενο την προοπτική νέων συνεργασιών  ανάμεσα σε εταιρείες από την Ελλάδα και την Αίγυπτο. Στις 6 Μαρτίου, η ελληνική επιχειρηματική αποστολή θα επισκεφτεί την Οικονομική Ζώνη του Καναλιού του Σουέζ, όπου θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Αρχής του Καναλιού, Μοχάμεντ Μαμίς, ενώ, τέλος, προβλέπεται επίσκεψη στην Ισμαηλία και στο Πορτ Σαΐντ.

……

*Ανακοίνωση για τον θάνατο του Στάθη Μιχαηλίδη, συζύγου της Γεωργίας Ανδρέου, εξέδωσε και η ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ν. Ξάνθης αναφέροντας τα παρακάτω:

Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε τον ξαφνικό θάνατο του Στάθη Μιχαηλίδη, συζύγου της Γεωργίας Ανδρέου πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας. Η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας Νομού Ξάνθης, εκφράζει τα ειλικρινή και βαθιά της συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του.

Ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε Ξάνθης

Μιχάλης Πατεράκης

Ο Γραμματέας της ΝΟ.Δ.Ε Ξάνθης

Χρήστος Παπαχαβιάρης

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ