ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ – Για καφέ πήγαν έξω από το Δημαρχείο Ξάνθης 20 περίπου υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του ψηφοδελτίου Γιάννη Παπαχρόνη

*Για καφέ πήγαν έξω από το Δημαρχείο Ξάνθης 20 περίπου υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του ψηφοδελτίου Γιάννη Παπαχρόνη (Αγάπη για την Ξάνθη) το πρωί του Σαββάτου, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να δώσουν και μια απάντηση στις φήμες που κυκλοφόρησαν «κύκλοι» αντίπαλου συνδυασμού ότι δήθεν «απέσυραν» την υποψηφιότητά του…

*Έτσι 20 περίπου υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι από τους ήδη υπάρχοντες 40-45 περίπου, συγκεντρώθηκαν έξω από το Δημαρχείο Ξάνθης όπου και φωτογραφήθηκαν πίνοντας τον…πρωϊνό τους καφέ και στέλνοντας το δικό τους «μήνυμα» προς πολλές κατευθύνσεις…

Είμαστε εδώ και ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ακόμη πιο δυνατοί! Το μήνυμα του υποψηφίου Δημάρχου Ξάνθης Γιάννη Παπαχρόνη που ήταν επικεφαλής της πρωτοβουλίας.

…..

*Στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών συμμετείχε το Σαββατο 2 Μαρτίου, ο Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στάθης Γιαννακίδης.

Το Delphi Forum, υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας, είναι πλέον η σημαντικότερη οικονομική διοργάνωση των Βαλκανίων, με τη συμμετοχή Πρωθυπουργών, Υπουργών, σημαντικών προσωπικοτήτων, επιχειρηματιών και αξιωματούχων από την Ελλάδα, τα Βαλκάνια και τη διεθνή κοινότητα. Η φετινή θεματική του φόρουμ ήταν «Η πρόκληση της ανάπτυξης χωρίς αποκλεισμούς ανάπτυξη».

*Ο Υφυπουργός Εσωτερικών συμμετείχε στη συνεδρία με θέμα “Ενισχύοντας την πρόσβαση των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στις Κεφαλαιαγορές” και αναφέρθηκε στο πρόγραμμα που έχει εκπονήσει το Υπουργείο Οικονομίας σε συνεργασία με το Χρηματιστήριο της Αθήνας και την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Aνασυγκρότησης και Ανάπτυξης για την προετοιμασία ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων προκειμένου να εισαχθούν στην Ελληνική Κεφαλαιαγορά.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχάνων Βορείου Ελλάδος Αθανάσιος Σαββάκος, η Deborah Wince Smith Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Συμβουλίων Ανταγωνιστικότητας, η Τάνια Μπιζούνη, σύμβουλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών, η Σοφία Νικολάου, δικηγόρος.

….

*Από το 1Ο Γενικό Λύκειο Ξάνθης πήρα και φιλοξενώ το παρακάτω δελτίο τύπου:

«Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους μαθητές και μαθήτριες της μουσικής ομάδας του σχολείου μας του 1ου Γενικού Λυκείου Ξάνθης για την κατάκτηση του 1ου βραβείου στους Πανελλήνιους Καλλιτεχνικούς Αγώνες 2019 που διοργανώθηκαν στη Θεσσαλονίκη από τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη στις 28/2-1/3.

Τη φετινή χρονιά επιλέξαμε να τιμήσουμε τον Νίκο Ξυλούρη παρουσιάζοντας 4 τραγούδια σε διασκευή και μουσική διδασκαλία του μουσικού κ. Άγγελου Μουρβάτη, που ερμηνεύτηκαν στο παρελθόν από τον Αρχάγγελο της Κρήτης

Επίσης, το 1ο βραβείο στην κατηγορία “φωτογραφία” πήρε ο μαθητής μας Γιάννης Τζούφας ενώ το 2ο βραβείο στην κατηγορία “ζωγραφική” κέρδισε η μαθήτριά μας Ειρήνη Πολυχρονίδου.

Υπεύθυνες καθηγήτριες είναι οι κ.Εύη Μαυροπούλου και Λαμπρινή Γλερίδου».

…..

*Απίστευτο! Γιατί όπως διαβάζω στον «Μαχητή», Ο…Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ.Μέτιος, εδώ κι ένα μήνα έχει αφήσει την Περιφερειακή Ενότητα Δράμας χωρίς καύσιμα και πετρέλαιο!  Μολονότι ο ίδιος είναι πρώην…βενζινάς!

«O Μέτιος που έχει αναλάβει τα καθήκοντα του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας έχει εδώ κι ένα μήνα αφήσει την Περιφερειακή Ενότητα Δράμας χωρίς καύσιμα και πετρέλαιο. Δεν μπορεί ακόμη και σήμερα να ολοκληρώσει την διαδικασία με αποτέλεσμα να μην μπορούν οι υπάλληλοι να βγουν για ελέγχους και τα οχήματα της Περιφερειακής Ενότητας έχουν ουσιαστικά έχουν ακινητοποιηθεί. Από επιτυχία σε επιτυχία δηλαδή. Υπόσχετε εκατομμύρια αλλά δεν μπορεί να αγοράσει καύσιμα για την  Περιφερειακή Ενότητα Δράμας».

-Κύριε Δημήτρη Γαλανόπουλε, κύριε Μπάμπη Ευστρατίου….μια απάντηση;

…..

*Επί των επάλξεων των δημοτικών εκλογών ο συνδικαλιστής Χαράλαμπος Ευστρατίου, διαβάστε τι έγραψε  για το τμήμα καθαριότητας του Δήμου Ξάνθης, μετά τα δυσμενή σχόλια του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη κατά των…δημοσίων υπαλλήλων, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Ενάντια σε όσους προσπαθούν να καθοδηγήσουν την κοινή γνώμη κατά των Δημοσίων υπαλλήλων, οι συνάδελφοί υπάλληλοι της καθαριότητας του Δήμου Ξάνθης μετά την σχολική καρναβαλική παρέλαση… Βγήκαν στους δρόμους και καθάρισαν την πόλη μας.

Αναρωτιέμαι εάν αυτοί οι άνθρωποι θα ακούσουν έστω ένα απλό Μπράβο από όλους όσους τους κατακρίνουν καθημερινά.

Συγχαρητήρια στους συναδέλφους του Τμήματος Καθαριότητας του Δήμου Ξάνθης και στον προϊστάμενο τους Ηλία Γκίκα”

-Για τον κύριο Ηλία Γκίγκα δεν θα κάνω κανένα σχόλιο κύριε Μπάμπη Ευστρατίου, μου κάνει όμως εντύπωση τέτοια εμπάθεια για τον Ζαγναφέρη…Ειλικρινά!

ΟΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Η ΚΑΤΙΝΑ
Δεν έχω τίποτα με τους δημοσίους υπαλλήλους, ειλικρινά σας λέω. Μου έκανε ωστόσο κι εμένα εντύπωση ότι στους 30 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που έδωσε στη δημοσιότητα ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης Γιώργος Χατζηθεοδώρου το 70% περίπου είναι εκπαιδευτικοί και δημόσιοι υπάλληλοι. Και ελάχιστοι επαγγελματίες…
Βέβαια με τους δημοσίους υπαλλήλους και τους εκπαιδευτικούς ειδικά, δεν έχω τίποτα, ωστόσο πιστεύω ότι υπάρχουν κι άλλοι κλάδοι που θα μπορούσε άνετα να πλαισιώσει το ψηφοδέλτιό του…
Όπως μου έκανε εντύπωση και το ότι ο στενός συνεργάτης και έμμισθος οικονομικός σύμβουλος του Υφυπουργού Στάθη Γιαννακίδη, δεν κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός του σύμβουλος, παρά τα όσα γράφτηκαν..!
Τον στηρίζουν τελικώς ή δεν τον στηρίζουν οι σύντροφοι και στενοί συνεργάτες του; Που στα δύσκολα φαίνονται κατά την ταπεινή μου άποψη…
Η ΚΑΤΙΝΑ