ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – Φαινόμενα ΑΝΟΜΙΑΣ στην κεντρική πλατείας Σταυρούπολης καταγγέλλει ο πολιτευτής της Ελληνικής Λύσης Κώστας Κουτελίδης

Μήπως ο Δήμαρχος κύριος Τσέπελης και οι πρωτοκλασάτοι υψηλόμισθοι συνεργάτες του, θέλουν να συνεδριάζουν…μόνοι τους στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου και γι’ αυτό βάζουν τις συνεδριάσεις στις 10 το πρωϊ ή στις 3 και 4 το μεσημέρι; Μήπως αυτό θέλουν;
ΑΛΕΚΤΩΡ

*Όπως ήδη έχω γράψει, ομόφωνα πέρασαν τα θέματα της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που συνεδρίαση την Πέμπτη στις 2 το μεσημέρι υπό την Προεδρία του Γιάννη Ζερενίδη.

Βέβαια στη δημιουργία στάθμευσης ΑΜΕΑ επί της οδού Ικονίου ο δημοτικός σύμβουλος Αφεντούλης Τσακιρίδης ήταν ενημερωμένος κι έφερε αντιρρήσεις για την δημιουργία …3ης θέσης στο συγκεκριμένο δρόμο, που ναι μεν ο αντιδήμαρχος είπε ότι θα «διερευνήσει», υποτίθεται όμως το γνώριζε και τον είχαν ενημερώσει οι υπηρεσίες!

*Τι μου έκανε εντύπωση; Ότι ομόφωνα πέρασε από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής και η «λήψη απόφασης για τη χορήγηση άδειας προσφοράς υπηρεσιών διαδικτύου, όπως προβλέπεται από τις διατάξεις του άρθρου 3 του ν. 3037/2002», με τον Πρόεδρο και Αντιδήμαρχο Γιάννη Ζερενίδη να ισχυρίζεται ότι  «έχουν ελεγχθεί τόσο οι όροι και οι προϋποθέσεις όσο και τα δικαιολογητικά του ενδιαφερόμενου, από την αρμόδια υπηρεσία», δεν πρέπει να μάθουμε όμως ποιος παίρνει τη δουλειά;
Κύριε Αφεντούλη θα μας ενημερώσετε για να γνωρίζουμε όλοι τι επακριβώς αφορά το συγκεκριμένο θέμα…;

….

*Αλλάζω θέμα. Σκληρή επιστολή του Κώστα Κουτελίδη για τα συμβαίνοντα στη Σταυρούπολη. Ο πολιτευτής της Ελληνικής Λύσης και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη Τσέπελη, καταγγέλλει μάλιστα και ΑΝΟΜΙΕΣ στην ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων στην πλατεία Σταυρούπολης.

Αναλυτικά όλη η επιστολή του:

Κύριε Δήμαρχε της Ξάνθης, κύριε αντιδήμαρχε Σταυρούπολης, κύριοι αρχηγοί των δημοτικών παρατάξεων κύριοι Σύμβουλοι του Δήμου Ξάνθης, προς τα ΜΜΕ της Ξάνθης,

Στη Σταυρούπολη Ξάνθης μετά την ανάληψη της καινούργιας δημοτικής αρχής, παρατήρησα ότι κόπηκαν σχεδόν όλα τα καλλωπιστικα δέντρα ,που φυτεύτηκαν από προηγούμενη Δημοτική Αρχή , στο δρόμο Γεώργιος Καρασακαλιδης [Μπιζανι],επίσης στην κυρίως είσοδο του χωριού 4 πλατάνια ,τα οποία δημιουργούσαν σκιά και με την επιβλητική τους παρουσία παρέπεμπαν σε ένα παραδοσιακό χωριό για τον κάθε επισκέπτη.

Στην κεντρική πλατεία Σταυρούπολης παρατηρούνται φαινόμενα ανομίας και παρανομίας, από τους επαγγελματίες των παρακείμενων καφέ . εκθέτοντας τραπεζοκαθίσματα εκτός από την νομίμως ενοικιαζόμενη πλατεία στον κυκλικό κόμβο που είναι αυτοκινητόδρομος. Αδυνατώ να πιστέψω επισκεπτόμενοι πάμπολλες φορές την Σταυρούπολη, ότι δεν είναι εις γνώση σας όλες οι παραπάνω έκνομες πράξεις των επαγγελματιών ,ερωτώ επίσης Εάν είναι σε γνώση σας η κοπή των δέντρων στο παραδοσιακό οικισμό της Σταυρούπολης και Εάν ναι, υπάρχει σχετική άδεια από το δασαρχείο Σταυρούπολης; Γνωμοδότηση από το δημοτικό συμβούλιο και το τμήμα πράσινου του Δήμου Ξάνθης ;

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΤΕΛΙΔΗΣ

Πολιτευτής Ελληνικής Λύσης

Ν.Ξανθης 

*Έχει παγιωθεί πλέον…Να συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης και να προεδρεύει ο…αντ’ αυτού Μανώλης Φανουράκης, ενώ είναι ΠΑΡΩΝ στο Δημαρχείο ο Τσέπελης…

Με τον τελευταίο να φέρνει βόλτες στα έδρανα της…αντιπολίτευσης και να κάνει δημόσιες σχέσεις!

Κάτι που κατά την άποψή μου είναι προσβολή στον ίδιο τον θεσμό και απορώ ειλικρινά πως το ανέχονται οι άλλες δημοτικές παρατάξεις!!!

Στη φωτογραφία την ώρα που ο Φανουράκης ως …Δήμαρχος Ξάνθης βάζει τα γυαλιά του και ασκεί τα καθήκοντα του Δημάρχου Ξάνθης!!!

(σ.σ. Τόσο πολύ φοβάται τις κάμερες ο Τσέπελης και γι’ αυτό βάζει συνεχώς τον Φανουράκη στη θέση του;)

….

*Τι μου κάνει εντύπωση. Η παρουσία του πρώην αντ΄ αυτού  αντιδήμαρχου Ξάνθης Κυριάκου Παπαδόπουλου – αν δεν κατέβαινε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Ξάνθη στερώντας τη θέση από άλλο συνάδελφό του δεν θα εκλέγονταν! – που είτε είναι παρών, είτε είναι απών….το ίδιο και το αυτό!

Απορώ ειλικρινά πως δεν παραιτείται να διευκολύνει και τον κύριο Δημαρχόπουλου, αφού εξ’ αιτίας του μένουν απ’ έξω τόσο οι πολύ αξιόλογοι αναπληρωματικοί του συνδυασμού  Αθανάσιος Χατζηαντωνίου και Μαρίνος Σδρέβανος.

Ειδικά ο πρώτος είναι συνεχώς πανταχού παρών στις συνεδριάσεις! Κι όσο για τον Σδρέβανο; Τεράστιο είναι το κενό του στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο.

……

*Στα έδρανα της παράταξης Γιάννη Παπαχρόνη κάθισε στη συνεδρίαση της περασμένης Πέμπτης κάθισε ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Δημαρχόπουλου, Παναγιώτης Ταρενίδης.

Προφανώς γιατί η θέα από ψηλά είναι καλύτερη..

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ