ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – «Εκδρομή» των υποψηφίων βουλευτών της ΝΔ Ξάνθης Μαρίνας Παυλίδου, Χατζημεμίς Τουρκές και Δημήτρη Σαλτούρου στην Αθήνα

Ούτε στην…εκδρομή των τελειοφοίτων Λυκείου θα αισθάνονταν έτσι, όπως οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ Μαρίνα Παυλίδου, Χατζημεμίς και Δημήτρης Σαλτούρος. Δεκάδες φωτογραφίες τους με ισάριθμες πόζες τους στο fb. Με την καλή χαρά όλοι τους με απόντα μόνο τον Σπύρο Τσιλιγγίρη. Μήπως έχασε το αεροπλάνο και δεν πήγε;
ΑΛΕΚΤΩΡ

*Ειλικρινά απόρησα όταν είδα αυτήν την φωτογραφία. Δηλαδή τον κύριο Τουρκές εν μέσω Μαρίνας Παυλίδου και Δημήτρη  Σαλτούρου μια…γροθιά! Ειλικρινά τι ήθελαν να πουν  οι «3» υποψήφιοι βουλευτές της Ν.Δ. στο Νομό Ξάνθης;

*Αντίθετα δεν με εξέπληξε η φωτογραφία του Δημήτρη Σαλτούρου με τον Κώστα Καραγκούνη, αφού η φιλία τους κρατάει από την εποχή που ο πρώτος ήταν βουλευτής.

Χθες συναντήθηκαν στην εκδήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη για το Κυβερνητικό πρόγραμμα της Ν.Δ. (σ.σ. στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος») και δεν έκρυψαν την χαρά τους!

….

 

*Αλλάζω θέμα. Η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου ανακοίνωσε τους υποψήφιους βουλευτές του για την εκλογική περιφέρεια Ξάνθης.

Αναλυτικά αυτοί θα είναι:

ΕΥΘΥΜΙΑΔΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ

ΚΟΥΤΕΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

ΜΥΛΩΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΨΑΡΑΓΚΑΘΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

…..

*Βασικό ατού βέβαια του ψηφοδελτίου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ στη Ξάνθη είναι ο πρώην Προσωπάρχης της ΣΕΚΑΠ Σωτήρης Μπαιρακτάρης που ήδη ξεκίνησε τις επισκέψεις τους σε οικισμούς αλλά και σε υπηρεσίες.

Για παράδειγμα την Τετάρτη το απόγευμα 19 Ιουνίου στο Αυξέντιο Ξάνθης, έγινε υποδοχή Λειψάνων Αγίου Λουκά του Ιατρού , Επισκόπου Συμφαιρουπόλεως. Τα λείψανα ήρθαν από την Ιερά Μόνη Παναγίας Δοβρά στην Βέροια .

Στην συγκεκριμένη εκδήλωση παραβρέθηκε και ο υποψήφιος βουλευτής Ξάνθης με το ψηφοδέλτιο της Ελληνικής Λύσης του Κυριάκου Βελόπουλου, Σωτήρης Μπαϊρακτάρης.

…….

*Και αφού αναφέρθηκα στο ψηφοδέλτιο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ στη Ξάνθη, ιδού και το ψηφοδέλτιο της  ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο Νομό Ξάνθης:

1.ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΗΣ ΙΑΚΩΒΟΣ του ΓΑΒΡΙΗΛ, Λογιστής – Μελισσοκόμος

2.ΓΚΟΥΤΖΙΜΙΔΗ ΕΙΡΗΝΗ του ΙΩΑΝΝΗ, Αγρότισσα

3.ΓΟΡΙΔΑΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, Συν/χος ΙΚΑ

4.ΚΑΠΑΓΕΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Ιδιωτ. υπάλληλος

5.ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Μηχανικός- κατασκευαστής

…….

*Δεν μπορώ να καταλάβω τι επακριβώς ήθελαν κι έπιναν μαζί…τσίπουρο μέχρι που ο μεν Δημαρχόπουλος είπε στον Λύρατζη «εγώ σε έκανα Πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού κι εγώ σε έφτιαξα και με πούλησες» με αποτέλεσμα να φύγει από το τραπέζι ο Πασχάλης που ήταν με τον πεθερό του και να μείνει ο Μπάμπης μόνο με τον Παράσχο Ευστρατίου…

Όλα αυτά την περασμένη Πέμπτη με το ερώτημα…

Τον λογαριασμό τελικώς ποιος τον πλήρωσε και τι ήθελε ο Δήμαρχος….στο «τραπέζι» τους; Ειλικρινά ακόμη απορώ…

…..

*Καλή είδηση. Το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης ενημερώνει ότι η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου αναστέλλει τις εργασίες της από 22 Ιουνίου μέχρι 7 Ιουλίου 2019 για λόγους συντήρησης και απολύμανσης του χώρου. Η διαδικασία αυτή γίνεται κάθε χρόνο τους θερινούς μήνες για λόγους ασφάλειας και υγιεινής.

*Την….γραμμή του Γιάννη Παπαχρόνη περιμένουν οι «οπαδοί» του εν όψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Τι λέει ο ίδιος στους «οπαδούς» του που περιμένουν πως και πως με νέο….μεγαλοπρεπές βίντεο το μήνυμά του;

Κάντε υπομονή. Πρώτα θα συνεδριάσουμε σαν παράταξη και μετά θα σας ανακοινώσω  την ήδη….ειλημμένη απόφασή μου!!!

(σ.σ. Πεθαίνω από αγωνία…πως θα περάσω το Σαββατοκύριακό μου. Ευτυχώς ο Μιχάλης Σπανίδης μας έστειλε ένα ακόμη υπέροχο χρονογράφημά του –το δημοσιεύουμε στη σελίδα 13 στα ΤΑΞΙΔΙΑ- και θα το αντέξουμε κι αυτό….)

……

*Την περίμενα να είμαι ειλικρινής την «έκρηξη» του Πάνου Παπαδόπουλου και δεν απορώ ούτε για την εξέλιξη…

Γιατί ένα δεν μπορεί να του αμφισβητήσει κανείς, Την ΜΝΗΜΗ αλλά και την…ιστορία!

Και περιμένω πλέον με αγωνία και την συνέχεια…αφού χθες ξεκαθάρισε από την εκπομπή του και την θέση του απέναντι…όλων!

Ρωτώντας μάλιστα τον Δήμαρχο Ξάνθης αν τελικώς πήρε ή δεν πήρε τις…μίζες από τους υπόγειους κάδους, όπως του καταλόγιζε ο Μανώλης Φανουράκης..

Καλό Σαββατοκύριακο.

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ