ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ – Στο πλευρό του Σπύρου Τσιλιγγίρη και οι Νίκος Κιατίπης και Μιχάλης Πατεράκης!

*Ευχάριστα τα νέα για τον υποψήφιο βουλευτή της Ν.Δ. Σπύρο Τσιλιγγίρη αφού μετά τον Φανουράκη, στο πλευρό του βρίσκονται ανοιχτά και οι Νίκος Κιατίπης και Μιχάλης Πατεράκης όπως και τα περισσότερα στελέχη του υποψηφίου Δημάρχου Τοπείρου Άγγελου Κηλικιώτη και φυσικά και οι Δημήτρης Γαλανόπουλος, Ζήσης Κατσαρίκας κλπ

*Γενικά (και σύσσωμοι πλέον…) οι…Τσεπελικοί βρίσκονται στο πλευρό του Σπύρου, διότι σύμφωνα με την γραμμή του Φανουράκη, «αφού βγάλαμε Δήμαρχο, γιατί να μην βγάλουμε και…βουλευτή;»

Οπότε ένας ένας στην γραμμή…

Πλην βεβαίως των μειονοτικών δημοτικών συμβούλων του DEB και του Μετέ που θα πάνε δυνατά στον υποψήφιο που θα τους δώσει γραμμή το Τουρκικό Προξενείο…

…..

*Τι θα κάνουν από την απέναντι η πλευρά του Δημάρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου;

Προς το παρόν ασχολείται μόνο με τον Λύρατζη, τα γεγονότα της Χρύσας και τις καταγγελίες του εκδότη του «Μαχητή»… Αυτό τουλάχιστον λένε οι πληροφορίες.

-Ότι κάποιοι θα πρέπει να πάνε με…χειροπέδες στον Εισαγγελέα με την διαπλοκή και κάλυψη που παρείχαν σε συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα….

……….

*Αλλάζω θέμα. Ξεκίνησε η διαδικασία πρόσληψης των επιτυχόντων της Προκήρυξης ΑΣΕΠ 3Κ/2018 στο Δήμο Ξάνθης, μετά την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων από το ΑΣΕΠ και των σχετικών ΦΕΚ.

Συνολικά μονιμοποιούνται 33 επιτυχόντες στο Δήμο Ξάνθης, στις εξής ειδικότητες: ΔΕ Οδηγών Αυτοκινήτων, ΔΕ Ηλεκτρολόγων, ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων, ΥΕ Εργατών Καθαριότητας.

Συγκεκριμένα, 13 εργάζονται ήδη, βάση των προσωρινών πινάκων, ενώ οι 20 θέσεις καλύπτονται από νέο προσωπικό.

Σημειώνεται ότι η Προκήρυξη 3Κ/2018 είχε προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων και κινητοποιήσεων από πλευράς εργαζομένων σε πολλούς δήμους, εξαιτίας της μεγάλης καθυστέρησης στην έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων από το ΑΣΕΠ.

….

*Ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του διότι, όπως ανέφερε, μετά από καιρό και μετά από διεκδικήσεις τόσο των εργαζομένων, όσο και της Δημοτικής Αρχής, επιτέλους θα στελεχωθούν νευραλγικές θέσεις, όπως η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου, με μόνιμο προσωπικό.

Με τις προσλήψεις αυτές βελτιώνονται οι παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες, η καθημερινότητα και η ποιότητα ζωής μας.

*Την Δευτέρα 24 Ιουνίου και ώρα 12.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Κοσμητείας της Πολυτεχνικής Σχολής θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τα εγκαίνια του Περιφερειακού Γραφείου Οργανισμού Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας στην ΑΜΘ  με έδρα στην Ξάνθη.

Την εκδήλωση, όπου θα γίνει παρουσίαση των παρεχόμενων υπηρεσιών του Περιφερειακού Γραφείου, θα χαιρετήσει ο Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στάθης Γιαννακίδης.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη λειτουργία του Γραφείου ως σημείου επαφής και ενημέρωσης του Κοινού, για την παροχή τεχνολογικών πληροφοριών σχετικά με τα Διπλώματα Ευρεσιτεχνίας, τα Βιομηχανικά Σχέδια και τους λοιπούς Τίτλους Προστασίας Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας, καθώς επίσης για το ισχύον πλαίσιο προστασίας για τις εφευρέσεις και τα Βιομηχανικά Σχέδια σε ελληνικό και διεθνές επίπεδο.

………..

*Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

12:00 – 12:30   Χαιρετισμοί:

–  κ. Ευστάθιος Γιαννακίδης, Υφυπουργός Οικονομικών

–  κ. Χρήστος Μέτιος, Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης

–   Καθηγητής Αλέξανδρος Πολυχρονίδης, Πρύτανης Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (Δ.Π.Θ.)

– Δρ. Ιωάννης Καπλάνης, Γενικός Διευθυντής Οργανισμού Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ)

–  Καθηγήτρια Μαρία Μιχαλοπούλου, Αντιπρύτανης Έρευνας και Δια Βίου Εκπαίδευσης Δ.Π.Θ.

–  κ. Δημήτριος Λουρίκας, Πρόεδρος ΤΕΕ Θράκης

– κ. Χρήστος Γιορδαμλής, Πρόεδρος Συνδέσμου Βιοτεχνιών-Βιομηχανιών Έβρου

–  κα. Έλενα Ροφαέλα, Πρόεδρος Συνδέσμου Βιοτεχνών & Βιομηχάνων Ξάνθης «Ο Δημόκριτος»

12:30 – 12:45   Δρ. Ιωάννης Καπλάνης, Γενικός Διευθυντής ΟΒΙ

«Η Βιομηχανική Ιδιοκτησία ως μοχλός για  την καινοτομία και την οικονομική ανάπτυξη της περιφέρειας: Ο ρόλος του νέου Περιφερειακού Γραφείου του ΟΒΙ στην Ξάνθη»

12:45  – 13:15  Παρουσίαση των παρεχόμενων υπηρεσιών του Περιφερειακού Γραφείου του ΟΒΙ στην Ξάνθη

– κα. Παναγιώτα Παπαποστόλου, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού & Εκπαίδευσης ΟΒΙ

– κα. Αναστασία Μπερμπέρογλου, Υπεύθυνη Περιφερειακού Γραφείου Αν. Μακεδονίας και Θράκης

13.15 – 13.30   Υπογραφή Συμφώνου Συνεργασίας

13:30  Cocktail δικτύωσης

ΟΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Η ΚΑΤΙΝΑ

Ούτε ένα, ούτε δύο….Αλλά οκτώ στελέχη της λαϊκής Δεξιάς συμπεριλαμβάνονται στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην μεγάλη τους πλειοψηφία είναι «γαλάζια» στελέχη που διαφώνησαν με το μνημόνιο και έφυγαν η διαγράφηκαν από την Νέα Δημοκρατία. Δοκίμασαν την τύχη τους στους ΑΝΕΛ, και όταν είδαν ότι το εγχείρημα του Πάνου Καμμένου δεν θα είχε καμία τύχη στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019, βρήκαν καταφύγιο στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ!!

Με πρώτο και καλύτερο βέβαια τον πρώην «δικό μας» … «Τουρκοφάγο» αγωνιστή Τέρενς Κουικ!

Ο οποίος από πολέμιος του Χουσείν Ζεϊμπέκ, έγινε πλέον…ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ με τον μειονοτικό βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, οπότε δεν αποκλείεται στην επόμενη επίσκεψή του στη πόλη μας, να επισκεφθούν μαζί τον «Ψευτομουφτή» Ξάνθης κ.Μετέ

Η ΚΑΤΙΝΑ