ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – Διαψεύδει ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κ. Ζαγναφέρης ότι θα κατέβει με το ψηφοδέλτιο ….Τσέπελη!

Με τα σημερινά δεδομένα, όλοι τελικά παίζουν το παιχνίδι του νυν Δημάρχου Ξάνθης Μπάμπη Δημαρχόπουλου! Ο οποίος με ατού το ότι είναι όχι ο καλύτερος, αλλά ο λιγότερος…χειρότερος από τους προηγούμενους (Τσέπελη, Ι. Καμαρίδη, Δ. Μπένη, Φανουράκη, Μούρκα κλπ) ενδιαφέρεται να είναι ο Δήμαρχος και περιμένει τι θα προκύψει…για να μοιράσει τις θέσεις με αυτούς που θα συνδιοικήσει!
ΑΛΕΚΤΩΡ

*Με τον πρώην Υπουργό και βουλευτή Ξάνθης Αλέξανδρο Κοντό θεάθηκαν να απολαμβάνουν τσίπουρο σε γνωστή ψαροταβέρνα της Ξάνθης, ο δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης Στέλιος Γουναρίδης (σ.σ. Κατεβαίνει υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο Δημαρχόπουλου), ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Ξάνθης Νίκος Γουναρίδης, ο τρομερός ηλεκτρολόγος Γιώργος Γουναρίδης κ.α

Οι παρέες γράφουν (την) ιστορία!

…..

*Ο Γιάννης Παπαχρόνης δεν μπορεί να βρει υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους για να συμπληρώσει συνδυασμό, διαδίδουν τις  τελευταίες ημέρες οι κύκλοι του κυρίου Τσέπελη!

-Ο ίδιος ο Τσέπελης που κατεβάζει υποψήφιους δημότες….Αβδήρων από τη Λευκόπετρα για να συμπληρώσει ψηφοδέλτιο, μήπως είναι καλύτερα να ασχοληθεί μετά του οίκου του;

….

*Και για να δείτε πως συμπληρώνει ψηφοδέλτιο ο κύριος Τσέπελης, θα σας αποκαλύψω μεταξύ των άλλων και το παρακάτω αυθεντικό.

Επειδή λοιπόν όλοι του δείχνουν «πόρτα», έβαλε τον φίλο του Σταύρο Καρυπίδη που ίδρυσε πριν λίγους μήνες  τον Λαογραφικό Σύλλογο «Ξάνθης Παράδοση» να κατεβάσει υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με το ψηφοδέλτιό του, τον εκ Λευκόπετρας Πρόεδρο του συλλόγου του Παναγιώτη Αμβροσιάδη που είναι δημότης…Αβδήρων!

Καταλαβαίνετε δηλαδή για τί υποψήφιους δημοτικούς μιλάμε!

…..

*Αποκλειστικό 1. Διαψεύδει ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης ότι θα κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος  με το ψηφοδέλτιο ….Τσέπελη!

Δηλαδή θα «θυσιάσει» τον κύριο Γιάννη Μπούτο και ο ίδιος θα μείνει απ’ έξω;

…..

*Αποκλειστικό 2. Επίσης από την πλευρά του Σταύρου Αμοιρά που στην ουσία βρίσκεται πίσω από τον Σάββα Μελισσόπουλο, διαψεύδεται η είδηση ότι θα κατέβει υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος…

-Απλά θα είναι ο αφανής αρχηγός του συνδυασμού «Ξάνθη για όλους», θα βοηθήσει οικονομικά το σχήμα αλλά…αυτό είναι όλο!

….

*Ο στόχος του ψηφοδελτίου Σάββα Μελισσόπουλου; Να βγάλει 4-5 δημοτικούς συμβούλους οι δυο από τους οποίους απαραίτητα να είναι οι Φανουράκης-Σταυρακάρας και να συνδιοικήσουν τον Δήμο Ξάνθης με τον Δημαρχόπουλο και τον Γιάννη Παπαχρόνη.

Δεν θέλουν όμως με τίποτα Τσέπελη και γιατρό! Στόχος εφικτός με τα σημερινά τουλάχιστον δεδομένα…

*Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Δημήτρης Πέτροβιτς μας προσκάλεσε σε συνέντευξη τύπου την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019, ως εξής:

Στην Κομοτηνή, στις 10:00, στο ξενοδοχείο «ΑΝΑΤΟΛΙΑ» στην αίθουσα «ΝΥΜΦΑΙΑ», προς διευκόλυνση των δημοσιογράφων των νομών Έβρου, Ροδόπης και Ξάνθης.

Στην Καβάλα, στις 13:00, στο ξενοδοχείο «LUCY», στην αίθουσα «ΑΝΤΙΣΑΡΑ», προς διευκόλυνση των δημοσιογράφων των νομών Καβάλας και Δράμας.

-Θα ρθούμε άπαντες…τρέχοντας!

……

*Καλό νέο για τους δημοσιογράφους. Ρύθμιση για κατάργηση της αυτόφωρης διαδικασίας για τα αδικήματα του Τύπου περιλαμβάνει το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης που κατατέθηκε στη Βουλή.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το άρθρο 33 του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης, καταργείται η αυτόφωρη διαδικασία και στα δια του Τύπου τελούμενα αδικήματα της εξύβρισης, δυσφήμισης και συκοφαντικής δυσφήμισης.

…..

*Συγκεκριμένα, το άρθρο 33 αναφέρει:

«Στο άρθρο 417 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας (π.δ. 258/1986, Α’ 121), προστίθεται δεύτερο εδάφιο ως εξής:

“Στην περίπτωση των εγκλημάτων των άρθρων 361, 362 και 363 του Ποινικού Κώδικα δεν ακολουθείται η διαδικασία των επόμενων άρθρων, εκτός αν συντρέχουν ιδιαίτερα σοβαροί λόγοι”».

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ