ΣΤΟ ΔΡΟΣΕΡΟ…ΟΛΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ: 2ο εκλογικό κέντρο στο Δροσερό ο Τσέπελης, έκτισαν οι δικοί του με τσιμέντο και…εξεδρούλα να μιλάει!

ΣΤΟ Δροσερό όλα Επιτρέπονται!

Με αυτήν την λογική και χωρίς να πτοείται για μια ακόμη φορά, 2ο Εκλογικό κέντρο στον Οικισμό του Δροσερού Ξάνθης άνοιξε και λειτουργεί ο υποψήφιος Δήμαρχος και πρώην Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Μανώλης Τσέπελης, κατά παράβαση της σχετικής εκλογικής Νομοθεσίας!

Μάλιστα δεν αρκέστηκε σε αυτό ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης που θα οδηγήσει στο μέλλον τον…Δήμο, αλλά παράλληλα καταπάτησε σύμφωνα με καταγγελία και του Αντιδήμαρχου Ξάνθης Χασάνογλου Φερτούν στην Ανοιχτή γραμμή του Next tv – και τον κεντρικό δρόμο του Δροσερού, κατασκευάζοντας σε αυτόν και …μπαλκονάκι, προφανώς για να κάνει από εκεί την βαρυσήμαντη ομιλία του στις εκλογές. Την αποκάλυψε έκανε η εφημερίδα ΜΑΧΗΤΗΣ Θράκης ενώ ο Πάνος  Παπαδόπουλος μέσα από την Ανοιχτή γραμμή κάλεσε τον Εισαγγελέα Ξάνθης, τον Δήμο Ξάνθης και την αστυνομική διεύθυνση να περιφρουρήσουν από την μια την νομιμότητα κι από την άλλη το ήρεμο κλίμα των δημοτικών εκλογών 2019 διερωτώμενος, «πως είναι δυνατόν ο Δήμαρχος που οραματίζεται το Μέλλον της πόλης να εξακολουθεί να ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ αδίστακτα ακόμα και σήμερα!»