Πανόπουλος: «Για όλα τα κακά που συμβαίνουν στην Ξάνθη, υπεύθυνος είμαι μόνο εγώ»

Θέση στα δημοσιεύματα που καταφέρονται στους Άρη Πιαλόγλου και Νίκο Επιτρόπου, με αφορμή τα εισιτήρια στο Ξάνθη – ΠΑΟΚ πήρε ο Χρήστος Πανόπουλος.

Με δήλωσή του την Παρασκευή (12/4), ο μεγαλομέτοχος της Ξάνθης παίρνει πάνω του την ευθύνη για το θέμα και υπερασπίζεται τους δύο συνεργάτες του.

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά: «Για όλα τα κακά που συμβαίνουν στην Ξάνθη, αποκλειστικά υπεύθυνος είμαι εγώ».

Υπενθυμίζεται ότι το ζήτημα των εισιτηρίων της εν λόγω αναμέτρησης προκάλεσε την αντίδραση των οργανωμένων της ομάδας οι οποίοι προχώρησαν σε αποχή.

Αναλυτικά η δήλωση του Χρήστου Πανόπουλου: «Με αφορμή δημοσιεύματα σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχω να δηλώσω τα εξής:

Ο Άρης ο Πιαλόγλου και ο Νίκος ο Επιτρόπου, μέλη της Διοίκησης τα τελευταία 30 χρόνια είναι τα πιο ηθικά κι έντιμα άτομα που έχω συναντήσει “στον πολύ όμορφα πλασμένο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου”.

Έχουν πολλές φορές θυσιάσει και την προσωπική και την οικογενειακή τους ηρεμία και ευτυχία, για να βρίσκεται η Ξάνθη 30 χρόνια, εκεί που βρίσκεται.

Για όλα τα κακά που συμβαίνουν σ’ αυτή την ομάδα και που συμβαίνουν τα 30 τελευταία χρόνια, αποκλειστικά υπεύθυνος είμαι εγώ. Όπως και για όλες τις επιλογές και θέσεις των δύο ανωτέρων, γιατί είναι θέσεις που στηρίζω και υποστηρίζω και εγώ.

Όποιοι έχουν απορίες, επειδή δυστυχώς δεν έχω διαδικτυακούς χώρους, μπορούν να επικοινωνήσουν με εμένα προσωπικά και ξέρουν που μπορούν να με βρουν».