Σφηνάκια & Λαβράκια!

*Ξεκίνησε και φουλαριστά μάλιστα τις πρόβες του στο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ live Θεσσαλονίκης ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιώργος Καρυπίδης και το πιο… ενδιαφέρον!

Έχοντας στο πλευρό του και τον… μάνατζέρ του Χαράλαμπο Κυρκούση! Ιδού και το σχόλιό του στο fb:

«Έχω την χαρά από τέλος Σεπτέμβρη να εμφανίζομαι σε ένα πολύ όμορφο χώρο, στο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ-LIVE’στην αγαπημένη μου Θεσσαλονίκη! Ο χειμώνας μας θα είναι μαγικός!».

-Είμαι σίγουρη Γιώργο ότι θα «σκίσεις»… και το μαγαζί θα πάει πολύ καλά, αφού όλο το πρόγραμμα είναι ξεχωριστό.

……

*Τι σου φέρνει ένα πρωϊνό ξύπνημα; Τον Μανώλη Φανουράκη λοιπόν «καλημέρισαν» Πάνος Παπαδόπουλος και Μαρία Παπαδοπούλου στις 7 το πρωί στην Σάρδεων έξω από τα στρατόπεδα, την ώρα που έκανε την καθιερωμένη… πεζοπορία του!

Εμφανώς ανανεωμένος και… ορεξάτος για τα νέα καθήκοντα που τον «περιμένουν» στο Δήμο Ξάνθης από 1 Σεπτεμβρίου αφού εκτός των άλλων, θα είναι πλέον μετά τον Τσέπελη και το Νο 2 στο Δημαρχείο.!

(σ.σ. Φυσικά ο Μανώλης θα κριθεί από το έργο του… Ας το καταλάβουν αυτό ορισμένοι).

……

*Στο νέο καφέ ρεστοράν του Μιχάλη Ζαμπάρα  την «Κουκουβάγια» -στην πλατεία Αντίκα- θεάθηκε γνωστή παρουσιάστρια με τον αγαπημένο της, δηλώνοντας ενθουσιασμένη τόσο από το περιβάλλον, όσο και από την κουζίνα…

Καλή επιτυχία Μιχάλη…

……

*Τον έναν εκ των γιών του παντρεύει όπως μαθαίνω ο Σταύρος Μωραϊτης αλλά μη μου ζητάτε λεπτομέρειες, διότι ακόμη δεν έχω πάρει την πρόσκληση…

Μόλις μάθω πάντως περισσότερα, θα σας ενημερώσω με δεόντως από τη στήλη…

……

*Υπέροχα περνάει η διευθύντρια της «Α» Σοφία  Γκούρτσα στην Πάρο κι όπως χθες μου εξομολογήθηκε… δεν θέλει καν να γυρίσει!

Η είδηση; Εντελώς τυχαία έπεσε στο λιμάνι επάνω στον Γιάννη Πάριο την ώρα που… ψάρευε ρίχνοντας την πετονιά του!

……

*Κάποιες κακές γλώσσες λένε ότι τον τελευταίο καιρό ο δημοφιλής συνθέτης και τραγουδιστής του ΤΡΑΚΤΕΡ Νίκος  Στογιαννίδης αισθάνεται σφόδρα ερωτευμένος και σκέφτεται μέχρι και να…παντρευτεί με παπά και με κουμπάρο!

Λέτε να δούμε άλλον ένα δημοφιλή και  γνωστό εργένη – καλλιτέχνη να οδηγείται στην εκκλησία;

 

Κακίες

Τι συμβαίνει με γνωστή bar woman, πρώην δημοφιλούς d.j. που όπως μαθαίνω, για μια ακόμη φορά «συνελήφθη» από τη σύζυγο επ’ αυτοφόρω, την ώρα που έμπαινε στο αυτοκίνητο του άνδρα της με αποτέλεσμα να γίνει χαμός;

Μα κορίτσι μου δεν πρέπει κάποια στιγμή να δεις κι εσύ την «ζωή» σου και να κάνεις την δική σου οικογένεια; Τόσο πολύ σου αρέσει να «διαλύεις» ζευγάρια; Τόσοι… ελεύθεροι και χωρισμένοι κυκλοφορούν στα μπαράκια και στα καφέ της πόλης!

 

Σφήνες

Πολύ σπιτόγατος μας έχει προκύψει τον τελευταίο καιρό γνωστός επιχειρηματίας καφέ μπαρ της παραλίας, αφού τα βράδια σπάνια πλέον τον βλέπω στο μαγαζί του… και όπως λένε οι σερβιτόρες του, τον κούρασε η νύχτα! Η…νύχτα και η κούραση φταίει, ή μήπως φοβάται μη τον εγκαταλείψει η γυναίκα του;

Tσούχτρα