ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ

Και η δημοφιλής και εντυπωσιακή τραγουδίστρια Γεωργία Τζανή…αγαπάει την Αδέσμευτη! Κι εμείς την Γεωργία…!

*Κι όμως.  Εγώ το είχα προμαντέψει και «προφητέψει» τουλάχιστον 6 μήνες πριν, ότι θα το πάρει το…κορίτσι, δεν γίνεται αλλιώς!

Ο λόγος για την τρομερή τραγουδίστρια Γεωργία Τζανή η οποία όπως μαθαίνω δεν δηλώνει μόνο φουλ ερωτευμένη με τον αγαπημένο της Παναγιώτη του IL POSTO, αλλά είναι και έτοιμη να…δεχτεί και το μονόπετρο του…αρραβώνα τους!

Καθότι ο αγαπημένος της σκοπεύει μέσα στις  γιορτές των  Χριστουγέννων να της κάνει πρόταση γάμου και να πάει να την ζητήσει από τους δικούς της!!!

-Άντε…και κουμπάρα!!! Αν και όταν ακούνε κάποιες για…τσούχτρα, όπου φύγει φύγει!

…..

*Ωστόσο δεν είναι μόνο η λαμπερή Γεωργία που ετοιμάζεται ν΄ ανέβει τα σκαλοπάτια της εκκλησίας, αφού όπως λένε  αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης, και ο  δημοφιλής Παύλος Ασκαρίδης, από τα καλύτερα παιδιά, ήδη έχει κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη  Νατάσσα Δεληγιαννίδου, με την οποία ήδη συζεί και κάνουν σχέδια για τον γάμο τους.

Η ώρα η καλή γιατί και οι δυο είναι εξαιρετικά παιδιά!

…..

*Σημειώνω ότι στο φοβερό IL POSTO παίζει νταούλι κάθε Σάββατο που έχει Ελληνική βραδιά, ο τρομερός Γεώργιος Σαβαϊδης και φυσικά γίνεται χαμός και πανικός μέχρι πρωϊας!!!

Γεγονός που φαίνεται και από την φωτογραφία!

…..

ΚΑΚΙΕΣ
Κυρία αρκετών ετών (άγγιξε ήδη τα 50…) και δυο τέκνων, αρκετά λαμπερή και όμορφη ακόμη και τώρα, αν και χθες την είδα αρκετά σπασμένη, που την χάνεις, που την βρίσκεις αργά τη νύχτα, όταν απουσιάζει από το σπίτι ο σύζυγος; Στο…fb και μάλιστα όπως λένε οι κακές γλώσσες, με…βιντεοκλήσεις! Ιδιαίτερα…καυτές ορισμένες φορές!
Σε σημείο που  την έχει πάρει χαμπάρι και η…κόρη της με αποτέλεσμα να δεχτεί τις δριμύτατες παρατηρήσεις της !!!
Συμβουλή της στήλης. Κυρία μου το κατάλαβες ότι όπως πας, θα χαλάσεις το σπίτι σου; Και δεν θα χαλάσεις μόνο το δικό σου αλλά και του…συνομιλητή σου που επίσης έχει οικογένεια και παιδιά; Ντροπή σου…!

*κουιζ. Τι κοινό έχουν Δημήτρης Γεωργιάδης με δημοφιλή d.j και συνθέτη Βαλεντίνο;

Μα παντρεύτηκαν οι…πρώην τους! Κι αυτοί παραμένουν αμετανόητοι…εργένηδες!

*Η είδηση; Παντρεύτηκε η πρώην του Βαλεντίνου Σάσα Μπάστα (σ.σ. Εκ Ξάνθης κι αυτή…) τον αγαπημένος Δημήτρη Κουσαθάνα στο Δημαρχείο της Αθήνας!

Υπενθυμίζω ότι η δημοφιλής Ξανθιώτισσα τραγουδίστρια, που διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, επισημοποίησε τη σχέση με τον αγαπημένο της για δεύτερη φορά, καθώς είχαν ήδη παντρευτεί στο Ντουμπάι. Σύμφωνα με την karfitsa, ο γάμος στο δημαρχείο έγινε πριν λίγες ημέρες και συγγενείς και φίλοι βρέθηκαν δίπλα στο ζευγάρι.

Το ζευγάρι θα ενωθεί και με θρησκευτικό γάμο του χρόνου, όταν και θα βαφτίσει και την κόρη που περιμένει. Η ώρα η καλή και από τη… «τσούχτρα»!

ΣΦΗΝΕΣ
Ποιος «καψούρης» αγόρασε…κιάλια για να παρακολουθεί την…καψούρα του, με την οποία χώρισε ναι μεν, αλλά συνεχίζει να…παρακολουθεί κόβοντας βόλτες έξω από το σπίτι της και παρακολουθώντας ποιος βγαίνει και ποιος μπαίνει σε αυτό…μετά τις 2 τα μεσάνυχτα; Τι να πω…Μερικοί «άνδρες» θα πρέπει να φορέσουν φουστάνια!

Η ΤΣΟΥΧΤΡΑ