ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΑΜΥΡΙΣ

*Είδες τι κάνουν οι Γιαπωνέζοι στη Ξάνθη; Sushi night διοργάνωσε λοιπόν το βράδυ της Πέμπτης το ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ κι έγινε…πανικός…από κόσμο, αφού το οργάνωσε (και το μαγείρεψε…) ο εκπληκτικός Σεφ Βασίλης Τσαντίδης! Η φωτογραφία από την βραδιά της Πέμπτης…

*Στην Κύπρο βρίσκεται η κουμπαρούλα της Ελένη Καπώνη, Ελένη Σταυρίδου και οι δυο κολλητές σίγουρα περνάνε υπέροχα, αν λάβω υπόψη και τις φωτογραφίες που έβγαλαν στο fb αφού αυτές τις μέρες το έριξαν και αρκετά….έξω!

-Κουμπαροκαταστάσεις! στην τοποθεσία Verde..σχολίασε η πρώην ηθοποιός της Θρακικής Σκηνής και παραγωγός του ράδιο Life 921 fm !

(Πώς να μην ζηλέψω σαν «τσούχτρα»….)

….

*”Το Τελευταίο Παιχνίδι” της Αναστασίας Βούλγαρη σε σκηνοθεσία Γιώργου Χριστοδούλου έρχεται από 24 Νοεμβρίου στο θέατρο Εαρ Βικτωρια στην Αθήνα και ιδού κατ’ αποκλειστικότητα από τη στήλη, μια φάση από τις πρόβες…

ΚΑΚΙΕΣ
Πολύ ανανεωμένο λουκ έχει τον τελευταίο καιρό γνωστή δικηγόρος πολιτικός και οι καλές (και όχι οι κακές…) γλώσσες επιμένουν ότι μετά από καιρό, για πρώτη φορά αισθάνεται τόσο ερωτευμένη, γεγονός που όχι μόνο δεν αποκρύπτει άλλωστε, αλλά και για το λόγο αυτό συχνά πυκνά απουσιάζει τα 3ήμερα και από την Ξάνθη τον τελευταίο καιρό και πολλές φορές μάλιστα…ξεχνάει και να γυρίσει!
Λέτε αυτός να είναι και ο βασικός λόγος που εγκατέλειψε τις παλιές της «παρέες» και σκοπεύει μάλιστα να εγκαταλείψει και την …αυτοδιοίκηση; Αν και το αμόρε της είναι πολιτικός και αυτοδιοικητικός μάλιστα;

*Σε ταξίδι έφυγε ο Τάκης Αλεξούδας του ΚΥΤΤΑΡΟ και θεάθηκε να κάνει selfie στον…εαυτό του από το αεροδρόμιο Μακεδονία, ή μήπως περίμενε κάποια κολλητή ή κολλητό;

(φώτο)

*Πολύ «πουλάει» τον τελευταίο καιρό ο χωρισμένος οριστικά πλέον Κώστας Σπυριάδης, αφού συνεχώς τον βλέπω και με νέες αιθέριες υπάρξεις δίπλα του και οι κακές γλώσσες λένε ότι…ξαναερωτεύτηκε!

Απλά δείτε την φωτογραφία και πείτε μου αν έχω άδικο ή όχι…

….

*Είπε το οριστικό ΝΑΙ και θα πρωταγωνιστήσει μετά το περσινό ΟΧΙ στο Πικαντίλι Νο 3 ο νεαρός και ιδιαίτερα δημοφιλής ηθοποιός Δημήτρης Ευστρατίου. Μάλιστα ήταν κι από τους πρώτους που ζήτησε όσο το δυνατόν νωρίτερα το ρόλο του…για να τον μελετήσει μέσα στις Γιορτές των Χριστουγέννων.

ΣΦΗΝΕΣ
Στο Baizer απολάμβαναν ανατολίτικη μουσική το βράδυ της Πέμπτης δυο αστέρια με ξεχωριστά…fan club. Η μια μελαχρινή και η άλλη ξανθιά με φουλ θαυμαστές στο ποδοσφαιρικό χώρο…αλλά με το που έγινε η ώρα 1 αργά την νύχτα και δέχτηκαν πονηρά «μηνύματα» αυτόματα σηκώθηκαν και έφυγαν!

Η ΤΣΟΥΧΤΡΑ