ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – Αρνητική απάντηση απο Νίκο Μαυρίδη στον Νίκο Χατζόπολου για έκτακτη συνεδρίαση

Και της τόλεγα της Χρύσας. Ο Παπαδόπουλος δεν έχει μπέσα…Σήμερα στα ουράνια, αύριο στα τάρταρα. Και μου απάντησε η Ούτση…Ψεύτη, αυτό ο Τένης μου το έλεγε! Άντε κάνε αλλού τον…κόκορα!
ΑΛΕΚΤΩΡ

*Πολλούς πανικόβαλε η στήριξη του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη στο πρόσωπο του υποψηφίου Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χριστόδουλου Τοψίδη..!

Με πρώτο και καλύτερο βέβαια τον Χρήστο Μέτιο που φοβάται ότι θα είναι εκτός …3άδας μάλιστα αφού δεν πάει καλά ούτε στη Ροδόπη.

….

*Την ίδια ώρα η δήλωση Τσιτιρίδη ότι θα…σβήσει τον Τοψίδη στη Ξάνθη, έχει προκαλέσει κυριολεκτικά «τσουνάμι» στο Δήμο Αβδήρων, όπου πολλοί νυν δημοτικοί σύμβουλοι ετοιμάζονται να τον εγκαταλείψουν, ενώ μην αποκλείετε και περεταίρω εξελίξεις από την ερχόμενη εβδομάδα…

….

*Την ίδια ώρα, έκτακτη  σύγκλιση του δημοτικού συμβουλίου Αβδήρων ζήτησε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αβδήρων Νίκος Χατζόπουλος σε επικοινωνία του με τον Πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου Νίκο Μαυρίδη…

-Για να πάρει την απάντηση του τελευταίου ότι, δεν μπορεί να κάνει δυο δημοτικά συμβούλια τον ίδιο …μήνα!

….

*Φυσικά αίσθηση πολλών μποφόρ προκάλεσε και η χθεσινή σφόδρα επίθεση του Μαχητή (σ.σ. Ο εκδότης του Π. Παπαδόπουλος γεννήθηκε στη Διομήδεια…) κατά του Δημάρχου Αβδήρων Γιώργου Τσιτιρίδη με πολλά υπονοούμενα μάλιστα για καραμπινάτες παρανομίες του νυν Δημάρχου…αλλά και αποκαλύψεις από το παρελθόν!

Μάλιστα ο εκδότης του «Μ» επανέλαβε ουκ ολίγες φορές τη φράση, «έλα να μας…σβήσεις …Τσιτιρίδη!»

………

*Υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης των ΑΝΕΛ στις εκλογές του 2014, από τότε τα έχει με τον Κώστα Ζαγναφέρη η Χρύσα Ούτση λένε οι κακές γλώσσες και γι’ αυτό συχνά πυκνά καταφέρεται εναντίον του…

Μόνο που το «Εμίρης» όπως χαρακτήρισε τον Ζαγναφέρη, εκτός από άδικος χαρακτηρισμός, μάλλον σε άλλους ταιριάζει!

Υπόδειγμα οικογενειάρχη ήταν και είναι ο Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης, εκτός αν κάτι άλλο εννοούσε η κυρία Ούτση…

*Πολλοί πάντως υποστηρίζουν ότι καλύτερα θα ήταν για το μέλος των ΑΝΕΛ να βγει λίγο στα χωριά με όσα μέλη της Νομαρχιακής Ξάνθης τους έχουν απομείνει, γιατί εγώ δεν βλέπω πλέον κανέναν στα γραφεία τους, παρά να επιχειρεί από τον καναπέ της να κάνει αντιπολίτευση στην…αντιπολίτευση, υβρίζοντας μια τον έναν και μια τον άλλον!

Και μάλιστα κοινοποιώντας δημοσιεύματα ΣΥΡΙΖΑίκων ΜΜΕ…!

….

*Τη άποψη ότι διάδοχος του στον Δήμο Θεσσαλονίκης δεν πρέπει να είναι διορισμένος από κόμμα αλλά θα πρέπει να έχει όραμα, εξέφρασε ο Γιάννης Μπουτάρης.

«Μετά από δύο θητείες η εξουσία φθείρει και ίσως διαφθείρει», δήλωσε την Παρασκευή ο Γιάννης Μπουτάρης, απαντώντας σε ερώτηση για την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος για τρίτη φορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

*Αναφερόμενος στις πληροφορίες πως ο ΣΥΡΙΖΑ εξετάζει υποψηφιότητα της υφυπουργού Μακεδονίας – Θράκης Κατερίνας Νοτοπούλου, σημείωσε πως πρόκειται για δραστήρια, αποτελεσματική και έξυπνη γυναικά, παρά την κριτική που δέχεται, ενώ μίλησε θετικά και για τον Σπύρο Βούγια.

-Λέτε να αποχτήσει ο Δήμος Θεσσαλονίκης, Δήμαρχο από την Ξάνθη

……

*Αλήθεια, πότε δουλεύει ο κύριος Σάββας Μελισσόπουλος; Χθες τυχαία πέρασα από το γωνιακό της Βενιζέλου και σε ώρα που όφειλε να είναι στην δουλειά του, είδα τον υποψήφιο Δήμαρχο να…πίνει καφέ και να συζητάει με ψηφοφόρους του και μάλιστα χωρίς τον Φανουράκη!!!

Έτσι θα διοικήσει τον Δήμο Ξάνθης;

….

*Πριν αλέκτωρ λαλήσει και μετά την δημοσκόπηση του Γιώργου Μαυρίδη από το site του, με ελάχιστη συμμετοχή μάλιστα και το ερώτημα, «θέλετε να συνεχίσει Δήμαρχος Ξάνθης ο Δημαρχόπουλος…», δεύτερη δημοσκόπηση ετοιμάζεται από φιλικό Μέσον του Φανουράκη και πάλι με το ίδιο ερώτημα…!

-Αλλάζω το ερώτημα της δημοσκόπησης…

-Θέλετε για Δήμαρχο Ξάνθης τον κύριο Φανουράκη; (σ.σ. Μην απαντάτε και προκληθεί κάποιος χαμός, χιούμορ κάνω…)

….

*Αποκλειστικό. Πρόταση να κατέβει υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης με το ψηφοδέλτιό τους, δέχτηκε ο Ιπποκράτης  Γαλάτης, ωστόσο ευγενικά απάντησε και στους δυο υποψήφιους ότι…

-Προς το παρόν, δεν βρίσκεται κάτι τέτοιο στη σκέψη του!

-Προς το παρόν…Μετά από δύο μήνες που μπαίνουμε στο σωτήριον (Δημοτικό) έτος 2019;

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ