ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ

Παρουσίαση των βιβλίων του Ζήση Κατσαρίκα
“ΟΙ ΠΡΩΤΟΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΟΙ, Καταγωγή – Ονομασία– διασπορά- Δοξασίες και τα τραγούδια της ψυχής μου ” και ” ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΟΙ όταν μιλάει το σώμα” που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου και ώρα:18:00 στο: Elisso Xenia Hotel.

*Αφιέρωμα σε μια παλιά γνώριμη της Ξάνθης, έκανε η αθλητική εφημερίδα Metrosport.gr  Αναφέρομαι στην υπέροχη Ισιδώρα, πρώην αρχόντισσα (κι όχι βασίλισσα…) του  Καρναβαλιού μας! Και «ανακάλυψη» -αν θυμάμαι καλά- του Πασχάλη στο καρναβάλι του 2017

….

*Γράφει λοιπόν η Metrosport.gr δημοσιεύοντας μάλιστα και τις ανάλογες φωτογραφίες:

“Με το μελαχρινό σήμα κατατεθέν της, η γυναίκα αυτή πήρε τον τίτλο της «Μις Θράκη» με το σπαθί της”

Η Ισιδώρα Καζαζιάδου, η οποία εντελώς αποχώρησε ξαφνικά από τις σπουδές στον Τουρισμό στον χώρο του μόντελινγκ, έχει στεφθεί «Μις Θράκη».

….

*Και καταλήγει το σχόλιο ως εξής:
»Ο λογαριασμός της στο Instagram μετρά περισσότερους από 60.000 followers, με την ίδια να τους αποζημιώνει με σέξι φωτογραφίες που αναδεικνύουν τα ζουμερά της προσόντα»

-Πασχάλη Λύρατζη….like εδώ και τώρα!

…..

ΚΑΚΙΕΣ
Καλά λένε ότι οι…εγκληματίες επιστρέφουν κάποια στιγμή στον…τόπο του εγκλήματος!
Τι έμαθα λέτε χθες; Ότι μετά 5ετία; 6ετία; Και βάλε; Δεν αποκλείεται ο δημοφιλής d.j και παραγωγός του Life 921 fm Τόρης  Παπαδήμας, μόνιμος…d.j Χρυσούπολης τον τελευταίο καιρό, δεν αποκλείεται να ξαναπαίξει μουσική στο ΚΥΤΤΑΡΟ Ελληνάδικο και μάλιστα…και…Γονίδη, όπως τους παλιούς καλούς καιρούς με τις πρώην…μελαχρινές αγάπες του!!! Πότε θα δούμε τον Τόρη να ξαναπαίζει μουσική στο ΚΥΤΤΑΡΟ; Διαβάστε την «τσούχτρα» στη στήλη και σίγουρα θα σας ενημερώσω την κατάλληλη στιγμή!

*Οι ωραίοι έχουν…..άνεση και φωτογένεια. Και ιδιαίτερα όταν νοιώθουν ωραία! Η πανέμορφη Ελένη Αθανασίου μας αποκάλυψε χθες ευθέως ότι, «νιώθει ωραία» με τον Κώστα Γαβριηλίδη και ιδίως όταν βγαίνουν οι δυο τους!

Ιδού και το σχόλιό της στο fb:

«Το αγόρι μου είχε τέλεια ιδέα για βραδινή έξοδο !!I love this men !!»

-Κράτα τον μόνο γερά Ελένη και κυρίως μην τον…»πνίγεις» με την αγάπη σου…! Όπως κάποιες άλλες στο παρελθόν…

*Άγριο «φλέρτ» δέχεται δημοφιλής δικηγορίνα με πολλούς…θαυμαστές ακόμη και παντρεμένη, από υποψήφιους δημάρχους που θέλουν να την συμπεριλάβουν οπωσδήποτε στο συνδυασμό τους…

Ονόματα δεν αποκαλύπτω προς το παρόν…αλλά την έχουν «τρελάνει»…στην «πίεση» οι υποψήφιοι Δήμαρχοι. Εγώ προσωπικά μάλιστα, μέτρησα τουλάχιστον τρεις μέχρι στιγμής…!

ΣΦΗΝΕΣ
Σφόδρα ερωτευμένη φαίνεται πως είναι τον τελευταίο καιρό, δημοφιλής και όμορφη δημοτική σύμβουλος, δήμου της περιοχής. Μάλιστα όπως λένε οι πληροφορίες μου, το αμόρε της αυτές τις μέρες βρέθηκε και στη πόλη μας και όπως όλα δείχνουν…ο έρωτας σύντομα θα επισημοποιηθεί!

Η ΤΣΟΥΧΤΡΑ