ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ

Ο αντιπρόεδρος της ΕΑΣ Βασίλης Ρούφος ήταν ο οικοδεσπότης στο περίπτερο
της ΕΑΣ Ξάνθης (ροδάκινα, ακτινίδια κλπ) στην 1η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων
στο γήπεδο του ΑΟΞ

*Κανείς πλέον δεν αμφισβητεί το ταλέντο του, όλοι υποκλίνονται στη φωνή του. Ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιώργος Καρυπίδης επί 40 λεπτά ξεσήκωνε τον κόσμο λίγο πριν ξεκινήσει η συναυλία της τρομερής Γιώτας Νέγκα, το βράδυ της Πέμπτης στην πλατεία Μητροπόλεως, κλέβοντας κυριολεκτικά τις εντυπώσεις.

….

*Ο Γιώργος Καρυπίδης, τραγούδησε για μια ακόμη φορά υπέροχα τραγούδια και κυριολεκτικά μας…έφτιαξε, ενώ τον συνόδευαν ο Γιάννης Κουλαουζίδης στα πλήκτρα και ο τρομερός Φώτης Ζανελάρης  με το βιολί του

….

*Φυσικά το «κλου» της συναυλίας του το βράδυ της Πέμπτης είχε και μια υπέροχη στιγμή, όταν η μοναδική Γιώτα Νέγκα τον συνεχάρη για την εμφάνισή του και του είπε δημόσια, «Συγχαρητήρια αγόρι μου, είσαι πολύ καλός…»!

….

*Σημειώνω ότι την συναυλία του Γιώργου Καρυπίδη παρακολούθησε εμφανώς συγκινημένη και ενθουσιασμένη και η γνωστή δικηγόρος Σταυρούλα  Ταρπίδου που είναι θεία του…και τον στήριξε ιδιαίτερα στα καλλιτεχνικά του βήματα, μαζί με την δημοφιλή ψυχολόγο και παρουσιάστρια Μαρία Παπαδοπούλου.

…..

ΚΑΚΙΕΣ
Μείνανε με την κακία τους ορισμένοι και ορισμένες, αφού ο δημοφιλής ποδοσφαιριστής Μανώλης Μπέρτος, όχι μόνο βρήκε ομάδα αλλά υπέγραψε συμβόλαιο με τον Αλέξη Κούγια που ποντάρει πολλά σε αυτόν, μέχρι το 2020! Ήδη από χθες ξεκίνησε φουλ και πάλι τις προπονήσεις, κάτι ωστόσο που ποτέ δεν σταμάτησε υπό την καθοδήγηση και του πατέρα του Τάκη  Μπέρτου και φυσικά οι ευχές της «Τσούχτρας» μέσα από την καρδιά, είναι άφθονες και πολλές…
Μανώλη δυνατά, με την απόδοσή σου, σίγουρα θα «βουλώσεις» πολλά στόμα! Εγώ αν και τσούχτρα, στο υπογράφω!

………

*Αποκλειστικό. Στη Θεσσαλονίκη θα γίνει τελικά ο γάμος του Δημήτρη Καμαρίδη της Θράκης, γιου του Τένη, σύμφωνα με την πρόσκληση που πήρα στα χέρια μου.

Συγκεκριμένη ο Δημήτρης Καμαρίδης θα παντρευτεί με την αγαπημένη του Δάφνη Αγαλού στο παρεκλήσσι της  Αγίας Παρασκευής στο Χορτιάτη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου στις 18.00.

Το γλέντι μάλιστα θα γίνει στο υπέροχο Grand Chateau επίσης στην περιοχή του Χορτιάτη.

…..

*Στο στέκι των Μικρασιατών διασκέδαζε ο γνωστός δικηγόρος Θανάσης Ξυνίδης με την παρέα του το βράδυ της Πέμπτης κι από την έκφραση του προσώπου του βγάζω το συμπέρασμα ότι πέρασε πολύ όμορφα….

(Σ.Σ. Να ένας ακόμη λόγος που τα παράτησε κι έφυγε από τον Δήμο. Να περνάει καλύτερα στις προσωπικές του στιγμές…)

ΣΦΗΝΕΣ

Καλές οι νέες μπαρ γούμαν φίλτατε Τάκη Αλεξούδα και πολύ ανεβασμένο πράγματι βλέπω το ΚΥΤΤΑΡΟ Ελληνάδικο, αλλά οι…παλιές είναι αλλιώς! Στο λέω όχι γιατί είμαι θαυμάστρια της Αθανασίας και της Χρύσας….αλλά το έχουν τα κορίτσια! Πώς να το κάνουμε..

Η ΤΣΟΥΧΤΡΑ