ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης και εγκατάστασης Βιολογικού καθαρισμού για τον οικισμό Σελέρου

Αυτό που κυκλοφορεί ευρέως και μέσα στο συνδυασμό του Δημάρχου Ξάνθης, είναι ένα. Υπάρχουν τουλάχιστον 3-4 πρόσωπα από την παράταξη Δημαρχόπουλου που με περίπατο από την πρώτη Κυριακή, θα έπαιρναν τον Δήμο Ξάνθης. Ο ίδιος όμως αντιμετωπίζει πλέον σοβαρό πρόβλημα…οπότε τα λόγια περιττεύουν!
ΑΛΕΚΤΩΡ

*Μαθαίνω ότι ο εκδότης του «Μ» Πάνος Παπαδόπουλος σε κλειστό κύκλο, ευθέως έθεσε θέμα Δημαρχόπουλου εκφράζοντας μάλιστα την άποψη ότι, «δεν τον ενδιαφέρει το ποιοι θα βγουν από τον συνδυασμό του, αλλά το πώς θα επανεκλεγεί ο ίδιος…»!

-Μάλιστα ανέφερε και συγκεκριμένα ονόματα, διευκρινίζοντας μάλιστα σε όλους  πως «πρόκειται για καθαρά προσωπική του άποψη…»

Μάλιστα στην όλη συζήτηση παρών ήταν και ο μέντορας του Δημαρχόπουλου Παναγιώτης Ταρενίδης! Που ίσως είναι και ο μόνος «φανατικός» υποστηριχτής του σημερινού Δημάρχου Ξάνθης…

…….

 

*Πως αντιδρά ο Δημαρχόπουλος σε όλα αυτά; Μα…με φωτογραφίσεις αυτών που «υποψιάζεται» ότι μπορεί να τον φάνε στη…στροφή την τελευταία στιγμή!

Ξεκίνησε τις φωτογραφίσεις με τον Πασχάλη Λύρατζη και τον Γιάννη Δρεμσίζη και τελευταία με την….Δέσποινα Παρτσαλίδου!

Η οποία ως λέγεται, κερδίζει συνεχώς πόντους, σε αντίθεση με τον Δημαρχόπουλου που όσο περνάει ο καιρός, τόσο μειώνονται οι υποστηριχτές του…

Αυτά για σήμερα…

…..

*Την ίδια ώρα και μετά τις χθεσινές αποκαλύψεις και τα πρωτοσέλιδα του «Μαχητή» για τις παράνομες μπαριέρες, τους μπάρμαν και τα σκαμπό στο….είσοδο της Παλιάς Πόλης μέσα στο δρόμο που «έστησε» ο Τσέπελης με στόχο βέβαια να βγάλει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα στις Γιορτές Π. Πόλης, «μουδιασμένη» είναι και η αντιπολίτευση…

-Άλλοι θεωρούν ότι ο Τσέπελης τα «βρήκε» με τον Δημαρχόπουλο και γι’ αυτό προκαλεί τον κόσμο…άλλοι ότι είχε την άδεια του Αντιδήμαρχου Δόμησης Μιχάλη Λομβαρδέα ….!

Ποιόν να πιστέψεις δηλαδή και ποιόν να μη πιστέψεις…!

….

*Πρόκειται πάντως περί σκανδάλου…Παράνομα τραπεζοκαθίσματα μέσα στο δρόμο έχω δει, αλλά και…παράνομες μπαριέρες στην είσοδο της Παλιάς πόλης μέσα στο δρόμο, είναι κάτι το πρωτοφανές!

-Και απορούμε όλοι μας και για τη στάση της Αστυνομίας! Τόσο «ισχυρός» είναι τελικά ο κύριος Τσέπελης στη πόλη και μάλιστα και με Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ;

…..

*Τι έκανε για όλα αυτά ο Δήμαρχος Ξάνθης από την πλευρά του; Μα…έστειλε δελτίο τύπου στα ΜΜΕ που ενημέρωνε ότι, είχε συναντήσεις με…επισκέπτες από τη Ρουμανία! Λες και βρίσκεται σε άλλη πόλη, λες και βρίσκεται σε άλλο κόσμο…

….

*Ιδού επακριβώς τι ανέφερε και το δελτίο τύπου του κυρίου Δημαρχόπουλου.:

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο πραγματοποίησε σήμερα αντιπροσωπεία από την πόλη Campulung της Ρουμανίας, με αφορμή επίσκεψή της στην πόλη μας, στο πλαίσιο των Γιορτών Παλιάς Ξάνθης.

Την αντιπροσωπεία της αποστολής, που αποτελείται από τον αναπληρωτή Δήμαρχο της Campulung, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, έναν δημοτικό σύμβουλο και τον διευθυντή της χορωδίας Μουσικού Λυκείου της Campulung, υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Ξάνθης στο Δημαρχείο, ενώ κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα σχέσεων και συνεργασιών για τον πολιτισμό και τον τουρισμό, μεταξύ των δύο πόλεων.

Οι επισκέπτες δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους για τις ομορφιές της πόλης της Ξάνθης, τον πολιτισμό που αποπνέει και εξέφρασαν την επιθυμία να γνωρίσουν σημεία ενδιαφέροντος της περιοχής, όπως και να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις στις Γιορτές Παλιάς Ξάνθης.

….

*Σας κάνω μια πρόγνωση και την υπογράφω από τώρα αν θέλετε…Ο πρώην Δήμαρχος Αβδήρων Βασίλης Τσολακίδης λοιπόν, είναι ζήτημα χρόνου (σ.σ. Μετά τα 40 από την απώλεια της συζύγου του) να ανακοινώσει ότι «θα κατέβει εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος»!

-Θυμηθείτε με….γιατί σχεδόν πάντα πέφτω μέσα στις προβλέψεις μου!

….

*Όπως πράγματι είναι θέμα ημερών να δούμε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ την πρόσληψη ως υπεύθυνου γραφείου τύπου Υφυπουργού, γνωστού δημοσιογράφου που μετά το ΠΑΣΟΚ ανέπτυξε ακόμη πιο στενές σχέσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ!

Οι πληροφορίες μου είναι από απολύτως έγκυρη πηγή.

….

* Σύμφωνα με δελτίο τύπου του Δήμου Αβδήρων:

Ο Δήμος Αβδήρων σε συνεργασία με τη ΔΕΥΑ Αβδήρων κατάφεραν να εντάξουν ένα πολύ σημαντικό έργο αναπτυξιακής σημασίας για το Δήμο Αβδήρων, την ”Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης και εγκατάστασης Βιολογικού καθαρισμού για τον οικισμό Σελέρου”, προϋπολογισμού 4.290.000 €. Πρόκειται για ένα μεγάλο και σημαντικό έργο υποδομής, το οποίο θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων του οικισμού Σελέρου, του μεγαλύτερου οικισμού του Δήμου μας και θα λύσει χρόνια προβλήματα που αφορούν τη δημόσια υγεία των κατοίκων της περιοχής.

Είναι η πρώτη φορά που θα κατασκευαστεί έργο Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων και ταυτόχρονα δίκτυα αποχέτευσης στο Δήμο Αβδήρων. Θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας και για την ένταξη του έργου ”Εγκατάσταση  Επεξεργασίας Λυμάτων και δίκτυα αποχέτευσης Αβδήρων” στην περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Αβδήρων, στους οικισμούς Αβδήρων, Βελόνης και Μυρωδάτου.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν προκειμένου σε σύντομο χρονικό διάστημα να ολοκληρωθούν οι μελέτες του έργου, η περιβαλλοντική αδειοδότηση, η παραχώρηση της έκτασης με σκοπό την κατασκευή Εγκατάστασης  Επεξεργασίας Λυμάτων και η διασφάλιση της χρηματοδότησης του ανωτέρω έργου.

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ