ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ

ΕΡΗΜΗ πόλη και χθες η Ξάνθη! Πιο έρημη από ποτέ….!

*Με έναν…καφέ φρέντο στον χέρι είδα χθες τον δημοφιλή d.j Τόρη Παπαδήμα να κυκλοφορεί στο δρόμο…μόνος κι έρημος!

Που εκείνοι οι παλιοί καλοί καιροί…

Κι ο κολλητός του ο Παύλος προτιμάει να μένει…σπίτι όπως λένε οι κακές γλώσσες, παρά να πίνει καφέ μαζί του…

…..

*Με μάσκα η διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης Έλενα Ροφαέλα, με μάσκα όμως και ο Μητροπολίτης Ξάνθης κ.κ.Παντελεήμων.

Και ιδού η ανάρτησή της στο fb:

«Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης

Σύσσωμο το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, πράττουν ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για την καλύτερη δυνατή οργάνωση και προετοιμασία του Νοσοκομείου μας, για την ορθή διαχείριση και αντιμετώπιση των πρωτόγνωρων για όλους συνθηκών, την διασφάλιση της δημόσιας υγείας και κυρίως την άριστη και αποτελεσματική νοσηλεία των συμπολιτών μας που θα νοσήσουν από τον ιό covid -19.

Στον αγώνα μας αυτό, αρωγός η Μητρόπολη Ξάνθης και ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθωρίου κκ Παντελεήμων που εκτός από την αδιάλειπτα προσευχή και την πνευματική στήριξη όλων των κατοίκων της περιοχής, προσέφεραν μια θερμική κάμερα υπέρυθρων που θα συμβάλλει αποτελεσματικά στον έγκυρο εντοπισμό εμπύρετων περιστατικών.

Όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου, η διοίκηση και εγώ προσωπικά ευχαριστούμε δημοσίως και από καρδιάς για την πολύτιμη συνεισφορά»

…..

*Τελικά καλό είναι να έχεις κουμπάρο και γενικά κουμπαράκια αφού τώρα που κλείσανε τα καφέ, μπορείς να πηγαίνεις στον κουμπάρο σου τον Αντώνη Χειμωνίδη και να απολαμβάνεις…εκτός από ένα ποτό και λίγη μουσική με την κιθάρα σου!

……

ΚΑΚΙΕΣ
Ποια γνωστή μελαχρινή ύπαρξη που ενδιαφέρονταν ν’ αλλάξει το σαραβαλέ αυτοκίνητό της και έψαχνε τις μικρές αγγελίες, αμέσως μετά την κρίση με τον κορωνοϊό κάνει…αποταμίευση και αποφάσισε να παραμείνει με το παλιό της; Μην την αφήσει μόνο (το αμάξι) στο δρόμο ή σε καμιά….παραλία, γιατί τον τελευταίο καιρό επειδή τα καφέ είναι κλειστά….εκεί την βλέπω ακόμη και τις πονηρές ώρες!
(σ.σ. Και προσοχή τα άλογα και τις….λακκούβες)

*Μήπως ξαναχώρισε η δημοφιλής τηλεπαρουσιάστρια Δέσποινα Χατζοπούλου με τον δικό της; Διότι από τις αναρτήσεις της στο fb κάτι μου κάθεται «στραβά»…

Εύχομαι ωστόσο να φταίει για όλα η φαντασία μου!

…..

*Της τελευταίας στιγμής. Τελικά όπως με ενημέρωσε ο Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης αύριο ΚΥΡΙΑΚΗ δεν θα γίνει η λαϊκή του Πόρτο Λάγος! Σας ενημερώνω όλες και όλους από τη στήλη.

ΣΦΗΝΕΣ
Τι άλλαξε και ο  δημοφιλής  Μπάμπης Κυρκούσης ξαφνικά άρχισε να κάνει συνεχώς like στον πρώην κολλητό του τον Γιώργο Καρυπίδη; Του άρεσε το νέο τραγούδι με τίτλο, «Το μισό να με αγαπούσες…»,  ή τώρα που τελείωσε το καρναβάλι και δεν του δίνει σημασία ο Ηλίας Ασκαρίδης, πάσχει από μοναξιά; (Σ.Σ. Και του τάλεγα εγώ…..)

Η ΤΣΟΥΧΤΡΑ