ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ

Αύριο Τσικνοπέμπτη οι «MONIMAS» στο De Novo
Οι monimas είναι ένα ανερχόμενο συγκρότημα που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, μετά από τη συνεργασία τους με καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως τον Βασίλη Καρρά, Στέλιο Ρόκκο, Πάνο Μουζουράκη κ.α.
Σας υπόσχονται λοιπόν , μια άκρως ανεβαστικη βραδιά !!!!

*Ξεκινάω με κάτι ξεχωριστό…..Σήμερα  Τετάρτη στις 20:00 Γιώργος Καριπίδης και Αντώνης Χειμωνίδης σας περιμένουνε στην Ξανθίππη να τραγουδήσουμε παρέα, σε μια ξεχωριστή βραδιά ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑΣ τοπικών προϊόντων με συνταγές της Φάρμας Μανιταριών ΜΗΤΑΤΟ και ξεχωριστών γλυκών του ζαχαροπλαστείου το ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ που διοργανώνει στα πλαίσια του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2020 η ΘΡΑΚΙΚΗ ΣΚΗΝΗ. ΜΕ υπέροχα και όμορφα τραγούδια.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Ρεζερβέ 2541023627

……

*Ιδού και αναλυτικότερα το πρόγραμμα:

ΘΡΑΚΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

ώρα 20.00 ΞΑΝΘΙΠΠΗ restaurant

ΒΡΑΔΙΑ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ Γ.ΚΑΡΥΠΙΔΗ-ΑΝΤ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ

Συνταγές ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΜΗΤΑΤΟ Ξάνθης με τη συνεργασία της οινοποιίας Βουρβουκέλη, του ζαχαροπλαστείου ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ και του Επιμελητηρίου Ξάνθης.

Το λάδι είναι της Ξανθιώτικης εταιρείας ΒΙΣΤΩΝΕΣ, όλα  τα προϊόντα είναι τοπικά.

*Τα γλυκά είναι προσφορά του ζαχαροπλαστείου ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ

….

* Οι συνταγές της ΦΑΡΜΑΣ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΜΗΤΑΤΟ του Παράσχου Ευστρατίου που θα γευτούν όσοι παραβρεθούν στην εκδήλωση της Τετάρτης 19 Φεβρουαρίου 2020:

1.Μαγειρίτσα με μανιτάρια

2.Ριζότο μανιταριών

3.Γύρος μανιτάρι.

……

*Και το μήνυμα του Στέλιου Αρσενίου για τη σημερινή βραδιά με την ιδιότητα του…σεφ!

TΟ «ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ» ΣΤΗ ΒΡΑΔΙΑ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑΣ

Βραδιά γευσιγνωσίας μεταξύ άλλων το βράδυ της Τετάρτης 19/2/2020 στο Ρεστωράν «ΞΑΝΘΙΠΠΗ».

Στην προγραμματισμένη πρώτη, σειράς εκδηλώσεων της Θρακικής Θεατρικής Σκηνής, το «ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ» υπογραμμίζει ιδιαίτερα παρασκευάσματα με πρώτη ύλη τα καρύδια, τον εγκεφαλικό καρπό, όπως Καριόκα και Σαραγλί.

Το ζαχαροπλαστείο προμηθεύεται τη συγκεκριμένη πρώτη ύλη ευρύτατης εφαρμογής εδώ και 25 χρόνια από ιδιόκτητες καλλιέργειες στα Δημοτικά Διαμερίσματα της Θαλασσιάς και της Πασχαλιάς.
Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα.
-Να πληροφορηθούν από τον Σεφ Στέλιο Αρσενίου για τον διατροφικό θησαυρό και πως συμβάλλει σημαντικά στη βελτίωση των πνευματικών λειτουργιών του εγκεφάλου όπως μνήμη, συγκέντρωση, ικανότητα μάθησης.
-Για τη θετική επίδραση του εγκεφαλικού καρπού στη διάθεση του ατόμου αναφορικά με τον ψυχισμό του, παρεμπόδιση εμφάνισης συμπτωμάτων κατάθλιψης και άλλων μορφών σοβαρότερων ψυχώσεων όπως της διπολικής διαταραχής.
-Να γευθούν καρύδια της τελευταίας σοδειάς αυτούσια ή σε συνδυασμό με Καριόκα, Σαραγλί.
Ευπρόσδεκτοι άπαντες.
Για το «ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ» με κάθε τιμή
Στέλιος Αρσενίου

ΚΑΚΙΕΣ
Έκανε πως…δεν άκουγε ο δημοφιλής ηθοποιός  Χαράλαμπος Κυρκούσης όταν χθες τον ρώτησα γιατί «μάλωσε» με τον υποτιθέμενο αδελφό του Γιώργο Καρυπίδη με τον οποίο ήταν σαν αδέλφια!
Ενώ λοιπόν επέμενα για μια απάντηση, αυτός από δω το πήγαινε, από εκεί το πήγαινε, μόνο για τον…εθελοντισμό του για το Καρναβάλι μιλούσε!
Τώρα πως ξαφνικά από φανατικός οπαδός του Λύρατζη μας προέκυψε οπαδός του…Τσέπελη και μάλιστα χωρίς να αμοίβεται!
Αυτό ειλικρινά είναι περίεργο..!

ΣΦΗΝΕΣ
Αφού ο Μανώλης Φανουράκης ισχυρίζεται ότι δεν έχει καμιά σχέση με τις αποφάσεις του Προέδρου του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης,  τότε γιατί…εξωθεσμικά εμφανίστηκε στη συνεδρίαση του Τοπικού συμβουλίου να απαντήσει στις ερωτήσεις για τον….Ηλία Ασκαρίδη; Ιδού η απορία…όλων μας

Η ΤΣΟΥΧΤΡΑ