ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ

Ο μοναδικός Άγγελος Δήμου ,θα φιλοξενηθεί στο Denovo cafe bar την Παρασκευή 07/02/2020 στις 21:30 !!!
Ο Άγγελος Δήμου υπόσχεται να μας ξεσηκώσει με ελληνικές επιτυχίες που όλοι έχουμε αγαπήσει!

*Καρναβάλι 2020. Και δείτε τον τρομερό ζωγράφο και καλλιτέχνη των αρμάτων του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού Κώστα Πετρόπουλο εν ώρα εργασίας, δημιουργώντας μια υπέροχη τεράστια μάσκα!!

Πώς να μην αισθάνεται υπερήφανος με τέτοιο γιο ο Δημήτρης Πετρόπουλος;

….

*Κι όμως…Η εκπληκτική Ρία Γκλαβίνη που για πρώτη φορά γνώρισα πιτσιρίκα στα γενέθλιά της στο Edem club όταν πήγα με τον Χρήστο Δομτσίδη, έγραψε ένα πολύ όμορφο κείμενο στο fb που αξίζει να φιλοξενήσω στη στήλη.

Το δημοσιεύω αυτούσιο:

«Ria Ria: Είμαι σε αυτή τη γη για σχεδόν τέσσερις δεκαετίες μεγάλωσα!!!!

Κι όμως, ακόμη με εκπλήσσει το ότι κάνω πράγματα εδώ και τόσο πολύ καιρό!!!! Πολλές φορές ένα ευχαριστώ δεν μπορεί να εκφράσει όλα τα συναισθήματα που σε κατακλύζουν όταν την ημέρα των γενεθλίων σου εκατοντάδες άνθρωποι, φίλοι, γνωστοί αλλά και λιγότερο γνωστοί, σου στέλνουν τις ευχές τους μέσω messenger & FB, βλέπετε είναι ο σύγχρονος τρόπος επικοινωνίας!!!! Σας ευχαριστώ όλους για τις όμορφες διαδικτυακές ευχές σας! Θα τις κρατήσω μέσα στην καρδιά μου! Εύχομαι κι εγώ, με τη σειρά μου, στον καθένα ξεχωριστά, υγεία, χαρά αγάπη και πολλά χαμόγελα!!!!

Και σας ευχαριστώ που σε μια τόσο σημαντική μέρα, όπως είναι τα γενέθλια, με σκεφτήκατε και μου στείλατε κάτι από την καρδούλα σας….το εκτιμώ πολύ»

-Τα χρόνια μου πολλά κι από μένα…!

….

ΚΑΚΙΕΣ
Δεν αποκλείεται μετά από καιρό και μετά την θετική εξέλιξη που είχε σε υπόθεσή του, να επανεμφανιστεί και στα δελτία ειδήσεων του Next tv ο Ιπποκράτης Γαλάτης, όπως λένε οι πληροφορίες, σ’ αυτήν την καινούργια φάση αναδιοργάνωσης στην οποία έχει προχωρήσει το κανάλι εδώ και 10 μέρες περίπου.
Το ερώτημα είναι βέβαια πως θα τα προλαβαίνει, αφού παράλληλα θα πηγαινοέρχεται και στη Θεσσαλονίκη όπου κάτι καινούργιο ετοιμάζει.
Η σημερινή αποκάλυψή μου; Με εν ενεργεία Αντιπεριφερειάρχη ξεκινάει τις εκπομπές του ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟ του ο Ιπποκράτης Γαλάτης ενώ εν συνεχεία θα φιλοξενήσει επικεφαλής δημοτικής παράταξης του Δήμου Ξάνθης.

*Απίστευτη επίσης η χιονισμένη φωτογραφία του Θανάση Καραγιάννη που σχολίασε στο fb τα παρακάτω:

«Ήρθε ο χειμώνας επιτέλους. Δασικό Χωριό 5/2/2020 Και μείον 5»

*Αισιόδοξη για το φετινό Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2020 δήλωσε η Λιάννα Καρολίδου στο fb μαζί με τον Βασιλιά του Καρναβαλιού Παναγιώτη Γεωργίου.

Το σχόλιό της: «Βρέξει χιονίσει εμείς στο Κέντρο Πολιτισμού ετοιμαζόμαστε …!!!!!»

-Να ετοιμάζεστε, για καλό όμως και για κακό βάλτε κι ένα σκέπαστρο στην εξέδρα της πλατείας!

Η οποία παραμένει καλοκαιρινή…και ανοιχτή!

….

*Και μια αποκλειστική φωτογραφία από την πανέμορφη Ρόδο που ανέβασε ο Μάκης Αρίφογλου με τους με τους μουσικούς της Δέσποινας Βανδή Κώστα Μυλωνά και Γιάννη Κωστή το βράδυ της Τρίτης.

Η Δέσποινα αποθεώθηκε στη Ρόδο.

ΣΦΗΝΕΣ
Τι γίνεται με πρώην τηλεπαρουσιάστρια που εδώ και μήνες πλέον έχει εγκατασταθεί στην Αθήνα; Θα έρθει τελικά στη Ξάνθη για τις μέρες του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού για να κάνει παρέλαση με τη Θρακική Σκηνή ή θα προτιμήσει το καρναβάλι της Πάτρας όπως άκουσα χθες;

Η ΤΣΟΥΧΤΡΑ