ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ

Βέβηλος & Anser Live ΞΑΝΘΗ
Το “Βιβλίο των Τεσσάρων Στοιχειών” συναντά το “Άδυτο” σε μια σπάνια ζωντανή συνεργασία! On Decks DJ Magnum
Το Σάββατο 9 Νοέμβρη στο LOLA Postmodern Bar  – Ξάνθη
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00. Ώρα έναρξης: 21.30
Προπώληση-Ταμείο: 10 ευρώ

*Μαθαίνω ότι έγινε υπέροχο το ζαχαροπλαστείο ΤΖΟΥΚΑΣ με την νέα ανακαίνισή του που πράγματι είναι εντυπωσιακό!

Όπως εντυπωσιακά είναι και τα νέα γλυκά του και κυρίως οι  τούρτες και φυσικά οι καριόκες και τα υπέροχα σαραγλί !

Ο νεαρός Βασίλης Τζούκας τιμάει την παράδοση και το όνομα ΤΖΟΥΚΑΣ στο γλυκό!

……

*Μάλλον στην κατάλληλη στιγμή ο Μάκης Τοπαλίδης αποφάσισε να κάνει την ανακαίνιση στη Ξανθίππη για να είμαι ειλικρινής και πολύ σωστά αυτή τη φορά τα αλλάζει όλα!

Αρκεί το όλα…να  είναι…όλα Μάκη ! Περιμένω πως και πως λοιπόν να δω από τη μια τα νέα σχέδια κι από την άλλη ν’ αρχίσουν να υλοποιούνται..!

…..

*Σε αναμνηστική φωτογραφία με τον πρώην Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη είδα στη παρουσίαση του βιβλίου του Πέτρου Γεωργαντζή, τον δημοφιλή μουσικοσυνθέτη και τραγουδιστή Δημήτρη Πετρόπουλο.

Η είδηση; Ο Ζαγναφέρης το έκοψε το…μούσι! Κοινώς…ξυρίστηκε!

….

ΚΑΚΙΕΣ

Ρώτησα την δημοφιλή παρουσιάστρια και ηθοποιό Ρένα Καραγιάννη αν οι Σουηδέζες με τις οποίες έμεινε στην Πράγα και της φέρθηκαν τόσο άσχημα ήταν όμορφες και τι μου απάντησε; Ότι ήταν…μικρές σε ηλικίες!

Καλά αυτές ήταν μικρές και εσύ η μεγάλη και η έμπειρη, πως την πάτησες; Επέμενα…Για να πάρω την απάντηση ότι την «πιάσανε» στον…ύπνο! Γενικό συμπέρασμα…

Είδατε Σουηδέζες και είστε γυναίκες; Μακριά….καίνε! Αν και κατά την ταπεινή μου άποψη, κακώς Ρένα δεν πήγαινες με το αμόρε σου στη Πράγα…γιατί όποιος βλέπει ταινίες, ξέρει ότι είναι και μια πόλη, με πολλές …«παγίδες»! Ιδίως για τις ανύποπτες τουρίστριες..

………..

* Ξέσκισε στην Αλεξανδρούπολη ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιώργος Καρυπίδης και χαρακτηριστική ήταν και η ανάρτηση που έκανε στο fb:

«Ένα από τα πολύ όμορφα LIVE μου στο Drunk Sinatra στην Αλεξανδρούπολη!! Σας ευχαριστώ όλους που παρευρεθήκατε!! Εις το επανιδείν!! Έρχονται σε λίγες μέρες νέα event»

-Η Αλεξανδρούπολη τελικά πολύ Καρυπίδη…!

*Το Χριστουγεννιάτικο υπερθέαμα «ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ»,  την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου στην Ξάνθη!

Η δημιουργική ομάδα της Happy Elephant έρχεται για πρώτη φορά στην όμορφη Ξάνθη την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου και ώρα 18:30 και φέρνει μαζί της το Χριστουγεννιάτικο υπερθέαμα «ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ».

Όλοι μαζί θα γεμίσουμε τον ουρανό ολόκληρης της Ελλάδας με φωτεινές ευχές, με την συνοδεία γιορτινής μουσικής και χριστουγεννιάτικων happenings!

Περισσότερες πληροφορίες σύντομα…‼

ΣΦΗΝΕΣ
Θέμα των ημερών η περιβόητη…. «κοκκινοσκουφίτσα» μετά από κάποια σχόλια που είδα στο fb και τελικά όπως έμαθα αφορούσαν καθαρά οικογενειακά και προσωπικά θέματα στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης. Με αποτέλεσμα όλοι πλέον να αναζητούν την… «κοκκινοσκουφίτσα»!

Η ΤΣΟΥΧΤΡΑ