ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ

Oι Sessions #Live στο Καθ’οδόν το Σάββατο 12 Οκτωβρίου!!!
Ο Δημήτρης Ματζίρης και ο Χρήστος Κοσμίδης με κιθάρα
φωνή και καρδιά για ένα μοναδικό Live!!!
Είσοδος Ελεύθερη

*Στην Αλεξανδρούπολη θεάθηκε χθες ο δημοφιλής μουσικοσυνθέτης Δημήτρης Πετρόπουλος και μάλιστα οικογενειακά, προκειμένου όπως λένε αποκλειστικές πληροφορίες μου, να αναπλάσει το οικογενειακό τους σπίτι…

Και με αφορμή φυσικά το χθεσινό του ταξιδάκι εκεί, απόλαυσε σε ταβερνάκι στο λιμάνι και οικογενειακό  τσίπουρο..

…..

*Στη Θεσσαλονίκη θα περάσει τελικά το 4ήμερο της Απελευθέρωσης της Ξάνθης η δημοφιλής λογοθεραπεύτρια Σταυρούλα Καζάκη αναχωρώντας το βράδυ της Πέμπτης για την συμπρωτεύουσα…!

Κρίμα γιατί δεν θα δει και την παρέλαση των…Ευζώνων που προσωπικά περιμένω πως και πως!

….

*Καλλιτεχνικό. Από την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου ξεκινάνε τις Live εμφανίσεις τους, στο «Θέα» all day cafe bar στην Πλατεία Αντίκα στην Ξάνθη, οι Ξανθιώτες τραγουδιστές Γεωργία Ταστσόγλου και Πάνος Τσουλής μαζί με τον μαέστρο τους Μάριο Κιοσσέ!

-Την είδηση μετέδωσε από το Facebook ο ίδιος ο Μάριος γράφοντας χαρακτηριστικά τα εξής:

«Πέμπτη 3 Οκτωβρίου ξεκινάμε τα live της χειμερινής σαιζόν σε ένα απο τα καλύτερα μαγαζιά της πόλης… «Θέα» all day cafe bar, με νέο πρόγραμμα και αγαπημένα τραγούδια».

-Καλή επιτυχία παιδιά!

ΚΑΚΙΕΣ
Μαθαίνω ότι πολύ «ενοχλήθηκε» κολλητός…κολλητού όταν πληροφορήθηκε ότι ο…κολλητός του εκτός από τον ίδιο, άρχισε να…καμακώνει και…νεαρό και ωραίο αγοράκι σε σημείο παρεξήγησης! Οι πληροφορίες μου αναφέρουν μάλιστα ότι έγινε….τρικούβερτος καυγάς και ακούστηκαν σκληρές κουβέντες αναμεταξύ τους που δεν τιμάνε ούτε τον έναν, ούτε τον άλλον, αφού εκτός των άλλων, αποκαλύφτηκαν και…μηνύματα «κρυφών» εραστών που χωρίς λόγο τα βγάλανε στο…μείντάνι! Η είδηση; Ο ένας εκ των δυο είναι….παντρεμένος και ο άλλος έχει (υποτίθεται) και σχέση! Αλλά τα μεταξύ τους…ανώμαλα υπερέχουν των άλλων! Όμορφος κόσμος…πολιτικά πλασμένος!

…..

*Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Κομοτηνής σε συνεργασία με τον Δήμο Κομοτηνής την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 17:00 – 21:00 θα πραγματοποιήσουν για δεύτερη συνεχή χρονιά την εκδήλωση «KOMOmeeting», στο κτίριο του τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας του ΔΠΘ (κτίριο παλιάς Νομικής).

Αυτή τη χρονιά η εκδήλωση θα απαρτίζεται από δύο βασικά μέρη, τα info points και τα workshops.

Ο στόχος της εκδήλωσης, είναι να συστηθούν οι φορείς και οι σύλλογοι, που δραστηριοποιούνται στην γειτονική πόλη, στους πολίτες της Κομοτηνής και ιδιαίτερα στους νεοεισερχόμενους φοιτητές!

….

*Στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται από τη περασμένη Δευτέρα Γιώργος Καρυπίδης και Χαράλαμπος Κυρκούσης, αφού ο τελευταίος ολοκλήρωσε την σαιζόν του σε γνωστή ξενοδοχειακή μονάδα της Θάσου και πλέον αναζητεί νέα…ασχολία! Μάλιστα όπως λένε οι πληροφορίες μου, κατά πάσα πιθανότητα θα δουλέψει στο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ live όπου εμφανίζεται ο Γιώργος, ως σερβιτόρος!

Οι κολλητοί δηλαδή ξανάγιναν…αυτοκόλλητοι!

ΣΦΗΝΕΣ
Και του τάπα του γιατρού…Μην κυκλοφορείς χωρίς κράνος, κάποιος…στραβός και…ανάποδος θα σε δει, διότι δεν είναι μόνο η Τροχαία Ξάνθης, αλλά δεν μ’ άκουγε…! Ακόμη δεν κατάλαβε ο Ιπποκράτης ότι όσο περισσότερο ανεβαίνεις, τόσο πιο στη…μπούκα σε έχουν αυτοί που…σε ζηλεύουν; Ή κυκλοφορούν χωρίς κράνος..;!

Η ΤΣΟΥΧΤΡΑ